Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryThe Witcher 2: Assassins of Kings (PC hra)


The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2: Assassins of Kings

Zaklínač 2: Vrahové králů
Vývojáři CD Projekt
VydavatelCD Projekt
Distributor v ČRCD Projekt RED
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrRPG
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydáníKvěten, 2011
Hodnocení hry (57):
88%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry The Witcher 2: Assassins of Kings
Druhý díl ságy o zaklínači Geraltovi se opět vyznačuje především poutavým, vyzrálým a propracovaným příběhem, který bude stejně jako u první hry zaměřený na dospělé publikum. Změny se však dočká soubojový systém, který bude intuitivnější a poskytne více taktických možností. Hra využívá zcela novou technologii, kterou vytvořilo studio CD Projekt RED pro vývoj nelineárních RPG. Tato nová technologie také umožňuje úžasné grafické zpracování, díky čemuž tak může hráče přenášet do nejživějších a nejvěrohodněji zpracovaných RPG světů. Během vývoje Zaklínače jsme se toho hodně naučili a teď své znalosti využíváme k tomu, abychom z jeho pokračování udělali jedno z nejlepších RPG všech dob. Tvůrce hry: Soustředili jsme se především na vylepšování těch částí Zaklínače, jež se dočkaly největšího úspěchu, a nepochybuji o tom, že si Zaklínače 2 zamilují jak fanoušci prvního dílu, tak hráči, kteří se do tohoto světa vydají poprvé. Jsme si vědomi toho, že s prvním Zaklínačem jsme si nastavili laťku hodně vysoko, ale přesto ji hodláme s hrou The Witcher 2: Assassins of Kings překonat. (Přidal: gagin)

Pridat.eu Sdílet
The Witcher fanstránka

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 29.1.2017  (Hodnocení: 85 %)
Uf, hodnotit druhého Zaklínače ve srovnání s prvním dílem je opravdu nelehký úkol. Nedá se říci, že by pokračování bylo ve všem lepší, je jiné, co se týká zpracování. Samozřejmě skok v grafickém enginu je oproti jedničce enormní, ale s tím se Zaklínač stal, tak typickým 3D RPG, které vládne konzolím.
U prvního dílu šlo říct, že jde o čisté PC RPG ve všech směrech, druhý díl, ač vyšel nejdříve na PC, mění veškeré mechaniky a setkání s ním je těžce konzolovité. Po čase si zvyknete, jako u všeho, ale je to fakt síla. Jistě, z hlediska hry to bylo třeba, aby mohla vyjít na Xbox, ale nikdo nenutil CD projekt mít i na PC konzolovité menu, inventář, atd. Tak jako tak, díky vzhledu hry a atmosféře jim to nakonec cca v půlce hry odpustíte.
Zpět, ale k náplni. Dvojka začíná, tam, kde jednička skončila, a to je příjemné osvěžení, oproti mnoha hrám. Navíc si lze převést savy z prvního dílu. Co se týká příběhu a náplně, tak je vidět, že jde o mezidíl, ale to neříkám, že je špatně, ale je vidět, že se buduje půda pro 3. díl.
Narozdíl od jedničky taky odpadly nudné questy a cestování, vše je víc filmové. Oba díly mají své plus a proti a výsledku, tak stojí čestně vedle sebe, i přestože jsou dosti jiné, tak skvělá atmosféra Zaklínače tu zůstala.

_DAVE_ - 27.11.2017  (Hodnocení: 90 %)
Výborné zpracování světa, mnohem lepší hra než první díl. Nevyvážená obtížnost, již v první kapitole narazíte na opravdu nechutné bossy, kteří vás docela překvapí.

Space13 - 3.9.2013  (Hodnocení: 95 %)
Z pociatku ma tato hra vobec nechytila. Ale som moc rad, ze som jej dal dalsiu sancu(hlavne kvoli jednotke) a ako sla hra dalej neskutocne ma priam ocarila. Tym z CD Projekt RED, opat premenil dielo Andrzeja Sapkowskeho, na skvely herny zazitok. Vrelo odporucam , nielen fanusikom jednotky. A my co to uz mame dohrate (urcite hovorim za kazdeho a budu so mnov suhlasit), sa nevieme dockat tretieho dielu..;-)

Neuroxerus - 4.7.2011  (Hodnocení: 100 %)
Druhé pokračování, neméně úžasné a možná i lepší než Zaklínač I...Ovšem velká škoda, že je tak krátké:-(...Grafika je nádherná, opět je tu výběr několika rozhodnutí, kde i to nepatrné může změnit i docela podstatné věci...Zpracování Triss...Zde snad ani slova nestačí...nádherná žena:-)...a nádherně zpracovaná...opět sem se do děje hrozně vžil a užíval si jak hlavní, tak vedlejší questy...Soubojový systém je tu jiný než v jedničkách, sice sem se bál že to bude bezhlavá mlátička, ale není...je zde potřeba trochu taktiky a úhybů, správného načasování...(hlavně pokud hrajete na těžkou)....nestačí slova k tomu abych mohl vyjádřit své nadšení...doufám že bude i pokračování!:-)

baca12 - 9.9.2011  (Hodnocení: 95 %)
Super hra!!! Dobrý příběh, skvělá grafika. Hra mě úplně vtáhla do děje a dalo mi zabrat vůbec se donutit přestat hrát dál a dál.

J0KER - 25.9.2011  (Hodnocení: 100 %)
Nejlepší hra, co jsem kdy hrál.

Grafika- 10/10
Hudba- 10/10
Hratelnost- 10/10
Děj- 10/10
Prostředí- 10/10

Finghrulin - 3.1.2012  (Hodnocení: 90 %)
Jako fanoušek Sapkowského Zaklínače jsem nemohl toto zdařilé pokračování opomenout. Příběh mě oslovil stejně jako knihy a já si to náramně užil. Jediné, co mě u této hry zklamalo, byla její hardwarová náročnost. Grafické zpracování bylo dosti nevyvážené a majitelé slabších pc museli hodně snížit detaily zobrazení. Také byl problém v obtížnosti samotné hry. Rozdíl mezi lehkou a střední byl tak velký, že těžkou nemělo cenu ani zkoušet.
Shrnutí: Výborný námět s perfektním zpracováním, bohužel na ultra detaily jsem si nezahrál.

rostas - 13.4.2013  (Hodnocení: 90 %)
Moje první speciálka na Xbox a nelituju toho.

depjon - 25.8.2013  (Hodnocení: 90 %)
Zaklínačská atmosféra, příběh, vedlejší mise a vždycky je co dělat ! Nádhera !

Chrobak - 9.6.2015  (Hodnocení: 85 %)
Druhý díl Zaklínače je přímočařejší, jednodušší, kratší než jednička. Tvůrci tentokrát vsadili více na filmově atraktivní zpracování, čímž trochu ukousli z typické zaklínačské atmosféry. Pro vedlejší postavy tím pádem nezbylo tolik prostoru a s Marigoldem nebo Zoltanem jsem se tentokrát sžíval o něco obtížněji. Přesto jsou Vrahové králů stále výborné rpg s napínavým nelineárním příběhem, zábavným soubojovým systémem a nádherně zpracovaným fantasy světem.

jin.jim - 31.12.2019  (Hodnocení: 80 %)
Dlouho jsem zahrání si druhýho Zaklínače odkládal, první díl mě kdysi moc nenadchl a od druhého jsem toho taky nečekal příliš. O to překvapenější jsem byl, když jsem do něj pustil. I tolik let po vydání mě mnohdy druhý Zaklínač fascinoval, a to zejména v oblasti příběhu, který se povedl na jedničku. Stejně tak příjemně prokreslené charaktery postav, různé mise, ať už hlavní nebo vedlejší, a jejich dopad na budoucí vývoj, a samozřejmě samotné příběhové volby, které nejsou jen černé a bílé. A když jsem hru dohrál, tak jsem jen nevěřícně koukal na to, jak to vlastně celé skončilo. Pochválit také musím grafickou i zvukovou stránku hry a ani minihry nejsou špatné.
Vytknul bych snad jen po čase už otravný respawn nepřátel na místě, kterým už jste během deseti minut prošli minimálně dvakrát a vyčistili ho, kratší herní dobu, poměrně hodně jednoduché souboje, neustálé pobíhání sem a tam a haprující technickou stránku. Minimálně dvakrát jsem musel načíst vzdálenější checkpoint, protože nějaká chyba zabránila v postupu v příběhu (např. ochrana Aedirnu, ve kterém vojáci přestali šplhat po žebříku a byl nutný restart, nebo pravidelné zčernání obrazovky po zapnutí úkolů/inventáři/mapy, což vyřešilo také načtení poslední uložené pozice).





Screen ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings

Screen ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings

Screen ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings

Další obrázky hry The Witcher 2: Assassins of Kings





Trailer

Další videa hry The Witcher 2: Assassins of Kings



HODNOCENÍ HRY The Witcher 2: Assassins of Kings PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-15197/" title="Hodnocení hry The Witcher 2: Assassins of Kings"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=The+Witcher+2%3A+Assassins+of+Kings&amp;platforma=pc" alt="The Witcher 2: Assassins of Kings" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma