Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2: Assassins of Kings

Hodnocení PC 88%
Hodnocení Xbox 360 85%
Typ hrySamostatná hra
ŽánrRPG
Popis hry The Witcher 2: Assassins of Kings
Druhý díl ságy o zaklínači Geraltovi se opět vyznačuje především poutavým, vyzrálým a propracovaným příběhem, který bude stejně jako u první hry zaměřený na dospělé publikum. Změny se však dočká soubojový systém, který bude intuitivnější a poskytne více taktických možností. Hra využívá zcela novou t ... (Zobrazit celý text)

Pridat.eu Sdílet
The Witcher fanstránka
  • Komentáře

Fluke - 29.1.2017  (Hodnocení: 85 %)
Uf, hodnotit druhého Zaklínače ve srovnání s prvním dílem je opravdu nelehký úkol. Nedá se říci, že by pokračování bylo ve všem lepší, je jiné, co se týká zpracování. Samozřejmě skok v grafickém enginu je oproti jedničce enormní, ale s tím se Zaklínač stal, tak typickým 3D RPG, které vládne konzolím.
U prvního dílu šlo říct, že jde o čisté PC RPG ve všech směrech, druhý díl, ač vyšel nejdříve na PC, mění veškeré mechaniky a setkání s ním je těžce konzolovité. Po čase si zvyknete, jako u všeho, ale je to fakt síla. Jistě, z hlediska hry to bylo třeba, aby mohla vyjít na Xbox, ale nikdo nenutil CD projekt mít i na PC konzolovité menu, inventář, atd. Tak jako tak, díky vzhledu hry a atmosféře jim to nakonec cca v půlce hry odpustíte.
Zpět, ale k náplni. Dvojka začíná, tam, kde jednička skončila, a to je příjemné osvěžení, oproti mnoha hrám. Navíc si lze převést savy z prvního dílu. Co se týká příběhu a náplně, tak je vidět, že jde o mezidíl, ale to neříkám, že je špatně, ale je vidět, že se buduje půda pro 3. díl.
Narozdíl od jedničky taky odpadly nudné questy a cestování, vše je víc filmové. Oba díly mají své plus a proti a výsledku, tak stojí čestně vedle sebe, i přestože jsou dosti jiné, tak skvělá atmosféra Zaklínače tu zůstala.

_DAVE_ - 27.11.2017  (Hodnocení: 90 %)
Výborné zpracování světa, mnohem lepší hra než první díl. Nevyvážená obtížnost, již v první kapitole narazíte na opravdu nechutné bossy, kteří vás docela překvapí.

Space13 - 3.9.2013  (Hodnocení: 95 %)
Z pociatku ma tato hra vobec nechytila. Ale som moc rad, ze som jej dal dalsiu sancu(hlavne kvoli jednotke) a ako sla hra dalej neskutocne ma priam ocarila. Tym z CD Projekt RED, opat premenil dielo Andrzeja Sapkowskeho, na skvely herny zazitok. Vrelo odporucam , nielen fanusikom jednotky. A my co to uz mame dohrate (urcite hovorim za kazdeho a budu so mnov suhlasit), sa nevieme dockat tretieho dielu..;-)

Neuroxerus - 4.7.2011  (Hodnocení: 100 %)
Druhé pokračování, neméně úžasné a možná i lepší než Zaklínač I...Ovšem velká škoda, že je tak krátké:-(...Grafika je nádherná, opět je tu výběr několika rozhodnutí, kde i to nepatrné může změnit i docela podstatné věci...Zpracování Triss...Zde snad ani slova nestačí...nádherná žena:-)...a nádherně zpracovaná...opět sem se do děje hrozně vžil a užíval si jak hlavní, tak vedlejší questy...Soubojový systém je tu jiný než v jedničkách, sice sem se bál že to bude bezhlavá mlátička, ale není...je zde potřeba trochu taktiky a úhybů, správného načasování...(hlavně pokud hrajete na těžkou)....nestačí slova k tomu abych mohl vyjádřit své nadšení...doufám že bude i pokračování!:-)

baca12 - 9.9.2011  (Hodnocení: 95 %)
Super hra!!! Dobrý příběh, skvělá grafika. Hra mě úplně vtáhla do děje a dalo mi zabrat vůbec se donutit přestat hrát dál a dál.

J0KER - 25.9.2011  (Hodnocení: 100 %)
Nejlepší hra, co jsem kdy hrál.

Grafika- 10/10
Hudba- 10/10
Hratelnost- 10/10
Děj- 10/10
Prostředí- 10/10

Finghrulin - 3.1.2012  (Hodnocení: 90 %)
Jako fanoušek Sapkowského Zaklínače jsem nemohl toto zdařilé pokračování opomenout. Příběh mě oslovil stejně jako knihy a já si to náramně užil. Jediné, co mě u této hry zklamalo, byla její hardwarová náročnost. Grafické zpracování bylo dosti nevyvážené a majitelé slabších pc museli hodně snížit detaily zobrazení. Také byl problém v obtížnosti samotné hry. Rozdíl mezi lehkou a střední byl tak velký, že těžkou nemělo cenu ani zkoušet.
Shrnutí: Výborný námět s perfektním zpracováním, bohužel na ultra detaily jsem si nezahrál.

rostas - 13.4.2013  (Hodnocení: 90 %)
Moje první speciálka na Xbox a nelituju toho.

depjon - 25.8.2013  (Hodnocení: 90 %)
Zaklínačská atmosféra, příběh, vedlejší mise a vždycky je co dělat ! Nádhera !

Chrobak - 9.6.2015  (Hodnocení: 85 %)
Druhý díl Zaklínače je přímočařejší, jednodušší, kratší než jednička. Tvůrci tentokrát vsadili více na filmově atraktivní zpracování, čímž trochu ukousli z typické zaklínačské atmosféry. Pro vedlejší postavy tím pádem nezbylo tolik prostoru a s Marigoldem nebo Zoltanem jsem se tentokrát sžíval o něco obtížněji. Přesto jsou Vrahové králů stále výborné rpg s napínavým nelineárním příběhem, zábavným soubojovým systémem a nádherně zpracovaným fantasy světem.

jin.jim - 31.12.2019  (Hodnocení: 80 %)
Dlouho jsem zahrání si druhýho Zaklínače odkládal, první díl mě kdysi moc nenadchl a od druhého jsem toho taky nečekal příliš. O to překvapenější jsem byl, když jsem do něj pustil. I tolik let po vydání mě mnohdy druhý Zaklínač fascinoval, a to zejména v oblasti příběhu, který se povedl na jedničku. Stejně tak příjemně prokreslené charaktery postav, různé mise, ať už hlavní nebo vedlejší, a jejich dopad na budoucí vývoj, a samozřejmě samotné příběhové volby, které nejsou jen černé a bílé. A když jsem hru dohrál, tak jsem jen nevěřícně koukal na to, jak to vlastně celé skončilo. Pochválit také musím grafickou i zvukovou stránku hry a ani minihry nejsou špatné.
Vytknul bych snad jen po čase už otravný respawn nepřátel na místě, kterým už jste během deseti minut prošli minimálně dvakrát a vyčistili ho, kratší herní dobu, poměrně hodně jednoduché souboje, neustálé pobíhání sem a tam a haprující technickou stránku. Minimálně dvakrát jsem musel načíst vzdálenější checkpoint, protože nějaká chyba zabránila v postupu v příběhu (např. ochrana Aedirnu, ve kterém vojáci přestali šplhat po žebříku a byl nutný restart, nebo pravidelné zčernání obrazovky po zapnutí úkolů/inventáři/mapy, což vyřešilo také načtení poslední uložené pozice).


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Obal hry The Witcher 2: Assassins of Kings

Artwork ke hře The Witcher 2: Assassins of Kings

Screen ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings

Galerie obrázků ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings. Všechny screenshoty hry The Witcher 2: Assassins of Kings naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry The Witcher 2: Assassins of Kings naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY The Witcher 2: Assassins of Kings PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-18106/" title="Hodnocení hry The Witcher 2: Assassins of Kings"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=The+Witcher+2%3A+Assassins+of+Kings" alt="The Witcher 2: Assassins of Kings" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma