Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


LEGO Star Wars: The Complete Saga

LEGO Star Wars: The Complete Saga

Hodnocení PS3 68%
Hodnocení Xbox 360 74%
Hodnocení PC 79%
Hodnocení Wii 83%
Hodnocení GameCube -
Hodnocení Nintendo DS 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánradventura
Popis hry LEGO Star Wars: The Complete Saga
LEGO Star Wars: The Complete Saga je kompilace dvou úspěšných LEGO Star Wars titulů od TT Games, v jejímž rámci se hráči dočkají obsahu z obou dvou LEGO Star Wars her. Čeká je tedy humorné dobrodružství s celou řadou scének ze všech šesti SW filmů. Na základní hratelnosti se nic nezmění a opět tedy ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fluke - 20.1.2019  (Hodnocení: 80 %)
Komplet SW Lego universa, co říct, je to báječná hra ve více lidech a nenudí ani v singlu. Jedna z nejlepších Lego her, protože Vás provede nejen celou ságou, ale je plná vtipných momentů, jež si utahují ze Star Wars. Humor, který baví dospělé, děti, a hlavně fandy SW. Pouze po nějaké době lezou krkem ty zvuky:)
Na PC jsem si užil s přáteli skvělou zábavu, jen se nejedná o úplně stabilní hru, spíše bych doporučil velkou obrazovku a konzoli, než počítač. Tak jako tak, jde o TOP Lego hru.

_DAVE_ - 11.1.2021  (Hodnocení: 80 %)
Sleduje děj filmů, vtipné cut scény, Velká legrace hlavně v kooperaci, Wii už je možná za zenitem, ale Emulátor Dolphin by to celé mohl změnit u Vás stejně jako u mě. Výborná zábava.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry LEGO Star Wars: The Complete Saga

Screen ze hry LEGO Star Wars: The Complete Saga

Screen ze hry LEGO Star Wars: The Complete Saga

Galerie obrázků ze hry LEGO Star Wars: The Complete Saga. Všechny screenshoty hry LEGO Star Wars: The Complete Saga naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry LEGO Star Wars: The Complete Saga. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry LEGO Star Wars: The Complete Saga naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY LEGO Star Wars: The Complete Saga PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/LEGO-Star-Wars-The-Complete-Saga-16552/" title="Hodnocení hry LEGO Star Wars: The Complete Saga"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=LEGO+Star+Wars%3A+The+Complete+Saga" alt="LEGO Star Wars: The Complete Saga" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2211


Hra Warthunder zdarma