Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryLEGO Star Wars: The Complete Saga (PC hra)


LEGO Star Wars: The Complete Saga

LEGO Star Wars: The Complete Saga

VývojářiTraveller's Tales
VydavatelLucasArts
Distributor v ČRCenega
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieLEGO Star Wars
ŽánrAdventura
MultiplayerHot-seat
ČeštinaNe
Datum vydání13. 10. 2009
Hodnocení hry (7):
79%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 7 PEGI 7 rating



Xzone

Popis PC hry LEGO Star Wars: The Complete Saga
Hra LEGO Star Wars: The Complete Saga staví na úspěchu obou videoher LEGO Star Wars a vůbec poprvé nabízí celým rodinám možnost prožít události všech šesti filmů ze světa Hvězdných válek v jediné videohře. Vývojáři z Traveller’s Tales plně využili jedinečných schopností všech tří konzolí nové generace, přidali nové postavy, nové úrovně a nové funkce. Vlastnosti: Rodiny si mohou připomenout 30. výročí ságy Star Wars a vůbec poprvé projít všechny události všech šesti filmů Star Wars v jediné videohře doplněné o stavění s LEGO a okořeněné humorem postaviček LEGO. Řešte problémy vyžadující tvůrčí přístup, nezapomínejte na vzájemnou spolupráci a stavění, jaké je možné pouze v jedné vzdálené galaxii LEGO. Čekají na vás nové úrovně, nové postavy a nové funkce. To jsou doplňky k zábavnosti, tvořivosti a ironickému humoru, díky nimž se staly hry LEGO Star Wars : The Video Game a LEGO Star Wars II: The Original Trilogy tak úspěšnými. Nové úrovně, například v epizodě II dosud neztvárněné zběsilé pronásledování nájemného lovce Zam Wessella dále dokresluje celý příběh Hvězdných válek. Nové hratelné postavy, například Watto, Zam Wessell, Boss Nass a další doplňují jejich celkový počet na více než 160. Vylepšený tvůrce postav (Character Customizer) poprvé přidává všechny postavy úvodní trilogie, rozšiřuje možnosti jejich úprav, takže kombinací jsou milióny, což je daleko víc než v LEGO Star Wars II. Vytvořte pomíchané postavy napříč trilogiemi, například Han Windu nebo Lando. K novým herním funkcím patří rozšířená moc Síly,... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 20.1.2019  (Hodnocení: 80 %)
Komplet SW Lego universa, co říct, je to báječná hra ve více lidech a nenudí ani v singlu. Jedna z nejlepších Lego her, protože Vás provede nejen celou ságou, ale je plná vtipných momentů, jež si utahují ze Star Wars. Humor, který baví dospělé, děti, a hlavně fandy SW. Pouze po nějaké době lezou krkem ty zvuky:)
Na PC jsem si užil s přáteli skvělou zábavu, jen se nejedná o úplně stabilní hru, spíše bych doporučil velkou obrazovku a konzoli, než počítač. Tak jako tak, jde o TOP Lego hru.





Artwork ke hře LEGO Star Wars: The Complete Saga

Artwork ke hře LEGO Star Wars: The Complete Saga

Obal hry LEGO Star Wars: The Complete Saga

Další obrázky hry LEGO Star Wars: The Complete Saga



HODNOCENÍ HRY LEGO Star Wars: The Complete Saga PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/LEGO-Star-Wars-The-Complete-Saga-16552/" title="Hodnocení hry LEGO Star Wars: The Complete Saga"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=LEGO+Star+Wars%3A+The+Complete+Saga&amp;platforma=pc" alt="LEGO Star Wars: The Complete Saga" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2211


Hra Warthunder zdarma