Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Resident Evil: Revelations 2

Resident Evil: Revelations 2

BioHazard: Revelations 2
Vývojáři Capcom
VydavatelCapcom
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieResident Evil
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerSplit-screen
ČeštinaNe
EngineMT Framework
Datum vydání17. 2. 2015
Hodnocení hry (4):
84%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PS hry Resident Evil: Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 je dalším dílem ze série Resident Evil, který se více zaměřuje na hororovou stránku, než na akci jako tomu bylo u RE5 a RE6. V tomto díle nás příběh přivede do tajemné věznice, kde se probouzí Claire, společně s její parťačkou Mirou z organizace Terra Save. Nikdo neví jak se tam dostala a proč, ale jedno ví určitě, věznice nemá s vězením nic společného a její svítící náramek reagující na strach je toho důkazem. Připravte se na nervy drásající příběh plný zvratů a neznáma. - Díl je zasazen mezi Resident Evil 5 a Resident Evil 6 - po dohrání hry by měl být přímí odkaz na další díl (Přidal: Xzone)

Pridat.eu Sdílet
Resident Evil fanstránka

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 20.1.2019  (Hodnocení: 75 %)
Za mě jsou druhé Revelations solidní sedmička+, protože dokážou přinést velkou porci zábavy v co-opu, který vyžaduje chytrou spolupráci, a drží Vás ve společném napětí. Trochu zbytečné se hra svezla na epizodickém systému, narozdíl od prvního dílu, ale to nijak hraní nekazí.
Příběhově by měla tato hra spojovat 5. a 6. díl, což úplně nedokážu říci, ale hlavní postava Claire Redfield potěší nejednoho fanouška. Claire je unesena během pohodové recepce, společně s dcerou Barryho Burtona, Moirou. Barry poté zachytí nouzové volání své dcery z neznámého ostrova, a vydá se jí zachránit. Má však trochu zpoždění.
Díky tomu Vás čeká mnoho kapitol, které se pohybují v různé časové linii (S Claire dříve, s Barrym později), a tomu odpovídá i to, za které dvě postavy hrajete. Postupně si tak různé časové linky spojujete dohromady.
Celý děj se odehrává na zmíněném tajemném ostrově, který je zničen mnohačetnými pokusy o zdokonalení bio zbraní, které znáte ze světa Residentu.
Hra je také tak akorát dlouhá 4+2 bonusové epizody. Má co-op mnohem lépe zpracovaný než 5. díl, a akce se strachem je velmi dobře vyrovnaná. Prostě taková jednohubka, která navíc stojí jen pár stovek.
Bonusem je inspirace naším Franzem Kafkou, přečtete si od něj mnoho citátů, a celkově tak pomáhá budování beznadějné atmosféry ;)

sarfian - 5.12.2018  (Hodnocení: 80 %)
111

2018(25)





Screen ze hry Resident Evil: Revelations 2

Screen ze hry Resident Evil: Revelations 2

Screen ze hry Resident Evil: Revelations 2

Další obrázky hry Resident Evil: Revelations 2



HODNOCENÍ HRY Resident Evil: Revelations 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/Resident-Evil-Revelations-2-37713/" title="Hodnocení hry Resident Evil: Revelations 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Resident+Evil%3A+Revelations+2&amp;platforma=ps4" alt="Resident Evil: Revelations 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder
War Thunder

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

21 %

Ano, Xbox Series X

17 %

Ano, Nintendo Switch

9 %

Ne, vystačím si s PC

28 %

Ne, hraji na mobilu

25 %

Celkem hlasů: 2762


Hra Warthunder zdarma