Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Watch Dogs

WatchDogs Watch_Dogs
Vývojáři Ubisoft Montreal
VydavatelUbisoft
Distributor v ČRUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieWatch Dogs
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání27. 5. 2014
Prodaných kusůpřes 24 393 na Steam
Doba hraníprůměrně 14,5h (nejčastěji 50h)
Hodnocení hry (20):
73%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Watch Dogs
Stačí pár pohybů prstem. Spojíme se s přáteli. Koupíme nejnovější vymoženosti. Ale stejně jednoduchým pohybem se za námi dokáže plížit stín. S každým připojením necháváme digitální stopu, která sleduje každý náš pohyb a akci, ať se nám to líbí nebo ne. A nejsou to jen lidé. Všechna hlavní města jsou propojena, městská infrastuktura je sledována a kontolována složitými operačními systémy.Ve Watch_Dogs se tento systém nazývá Central Opening System (ctOS), ovládá téměř každý kousek města a drží klíčové informace o každém obyvateli města. Hrajete za Aidena Pearce, brilantního hackera a bývalého kriminálníka, jehož trestní minulost vedla k násilné rodinné tragédii. Nyní pátrá po těch, kteří ublížili jeho rodině. Využívá připojení k městské síti, všudypřítomné bezpečnostní kamery, stahuje osobní údaje, sleduje všechny, kteří jej obklopují a dokáže ovládat semafory. Využijte město Chicago jako svou zbraň a pomstěte se podle svého. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 26.11.2016  (Hodnocení: 80 %)
Watch dogs je takový skrytý poklad, protože to chce opravdu překonat pár bloků, abyste se mohli bavit. Tou první byla při vydání vysoká náročnost a slabá optimalizace = ve výsledku to nebyla dechberoucí grafika, a ještě to utáhly jen nové grafiky.
Tou druhou je, že hlavní hrdina je nezajímavé dřevo.
Tou třetí je, že všichni hráli GTAV, i když prodeje Watch Dogs jsou obrovské, tak se to nevyhlo srovnávání, které není úplně fér.
Pokud jste tyhle věci překonali, tak se lze s radostí pustit do Watch dogs, protože je to skvělá živá simulace Chicaga, která je z ranku GTA her, ale vlastně není. Je to typická Ubi hra, a narozdíl od GTA si sem nepůjdete užívat přejíždění lidí.
Watch dogs má navíc velmi chytrý multiplayer, kdy vkládá cizí hráče do Vašeho města a stává se z toho takové MMO o pár hráčích. Celé se to točí o náhodném hackování sebe navzájem, což tomu dává jinou dimenzi hraní, anebo lze s ostatními hráči provádět různé závody, či jiné zajímavé akce. Hackování je ve hře samozřejmě odtržené od reality, ale umožňuje provádět neskutečné kopičiny, ať jde o situace nebo videa, která objevíte.
A i když grafika není top, tak má skvělé efekty, které dělají ve hře dobrou atmosféru. Přestřelky na ulici jsou skvěle realistické a zábavné. No a nudného hrdinu Aidena zachraňují supr postavy okolo, a to, že v tomhle světě o hlavního hrdinu nejde. Rozhodně Watch dogs zkuste, zasloužilo si svou kritiku, ale stojí za to.
Navíc má skvělý přesah a Vážně vás přiměje zamyslet se, co o sobě sdílíte, a co umožňuje sdílená společnost. Hacking je sice zjednodušený, ale vše je v podstatě možné.

NORMENOR - 5.6.2014  (Hodnocení: 70 %)
Ať nežeru,Watch Dogs má mejch 70%.Ze začátku se hra jevila jako průměr v žánru městskejch akcích,ale v průběhu kampaní hra dává na výběr.Likvidace nepřátel hrubou silou,akce za pomoci hackování nebo tiché plížení.Mise sou i na lehkou obtížnost někdy těžké v počtu nepřátel. Jediné mínus je v grafice která je dost náročná,ale patch pomohl.Zadávání misí je klasika,cutscény nejsou potřebné jen info o pozadí hlavní postavy.Velké množstvý mini her,od hraní piškvorek,po kontakty fixerů kteří zadávají úkoly.

Renegade - 19.6.2015  (Hodnocení: 70 %)
Skvělá městská akce, která je pojatá z trochu jiného konce. Nebýt totálně trapnýho příběhu a dosáhnutí tak nevyužitého potenciál, tak by zde nic nechybělo.

jirkavecko - 21.6.2015  (Hodnocení: 80 %)
hra me dobre zabavila, ukazuje zajimavou myslenku big brothera, jakkoliv byla ke konci uz stereotypni a mozna i moc jednoducha.

proxyserver1911 - 20.9.2015  (Hodnocení: 90 %)
Jak to jen říct? No, asi tak..
Jedná se o první hru s těmito prvky. Hackování pomocí telefonu. Pro milovníky série GTA se jedná asi o průser, ale podle mě je ta hra ok. Jako sice se jedná o propadák oproti jejímu traileru, ale ve výsledku to není vůbec špatné. Grafika je ok, hra samotná je celkem dlouhá na dnešní poměry. Co bych ale vytkl a to co bere výsledných 10% je optimalizace, která stojí totálně za hovno.
Spíše bych droporučil toto hrát na konzoli než na pc. Příběh je docela zajímavý, hratelnost taky dobrá. Tak to alespoň zkuste. Možná tomu přijdete na chuť, možná to budete zatracovat. Podle mě se jedná o jednu z top her z městských akcí, s celkem unikátnímy prvky.

mettax - 3.10.2015  (Hodnocení: 75 %)
Ze začátku trošku zvláštní ovládání vozidel, příběh mi nepřišel zase až tak hrozný, jak všude píší, co však hrozné je je optimalizace a taky hrozná fyzika poškození vozidel, hodnocení mohlo být vyšší......

Chrobak - 11.1.2016  (Hodnocení: 90 %)
Watch Dogs jsou typicky rozsáhlou otevřenou ubisofťárnou se spoustou vedlejších aktivit. Příběh se ze začátku tváří jako tuctová rodinná nuda, ale časem dostane obrátky, pár zajímavých postav, a přestože se nejedná o nic náročného, pobaví. Zajímavý přesah má hra však v oblasti zpracování města a jeho obyvatel. Když člověk ví první i poslední o náhodném kolemjdoucím a nabourává se do soukromí chicagských spoluobčanů, získávají Watch Dogs svou určitou dávku unikátnosti.

jin.jim - 23.6.2017  (Hodnocení: 80 %)
Watch Dogs je zajímavá hra, která možná utrpěla kvůli přílisné propagaci a hlavně tolik zmiňovanému downgradu grafiky.

Když už jsem ji zmínil, grafika je poměrně průměrná, nejedná se o nic světoborného a na takový GTA5 to svou grafikou ani zdaleko nedosahuje.
Avšak nejedná se o nic ošklivého, některé textury vypadají docela hezky. Co musím pochválit, tak je rozvržení města, které Vám umožňuje snadnější únik před pronásledovateli. Honičky jsou zde velice zábavné a to právě díky revoluční novince v podobných hrách - a to skrze hackování všeho možného.
Jede za Váma policie? Zvednete bloky, hřeby nebo jen prostě přepnete semafory. Hra navíc šikovně ukazuje, když je čas tlačítko zmáčkout. A je to velice jednoduché, stačí krátce podržet jedno tlačítko.
Hratelnost hry je poměrně zábavná, příběh, ač jeho základní zápletka není kdovíjak oslnivá, dokáže mnohdy překvapit dobrými zvraty.
Pochválit musím i vedlejší mise, a to zejména ty, které mají svůj vlastní malý příběh. Např. dopadnutí obchodníka s lidmi nebo masového vraha. I tyto postavy tam mají svůj příběh. A na jeho konci Vás potěší, že jste ty mise plnili i za jiným účelem než jen získáváním XP bodů.
Některé vedlejší mise jsou naopak otravné a značně stereotypní, ale to už je na Vás, zda si vyberete je hrát či nikoli.
Mise v hlavní kampani jsou poměrně různorodé, nabízí mnoho zvratů a právě díky možnosti hackování jsou nejen mise, ale celá hra ve svém oboru unikátní.

Zvuk by se dal vylepšit, zvláště pak nabídka písniček, kterých je jenom "pár" a po chvilce hraní se přistihnete, jak už jen klikáte tlačítko na přepnutí této a támhleté písničky, protože už jste ji slyšeli a nelíbila se Vám. Nebo protože víte, že za okamžik bude následovat ta, která se Vám líbila a chcete se k ní proklikat.

Ani tentokrát se optimalizace základní hry bez patchů nepovedla a FPS často znatelně klesají.

Ještě bych zmínil jízdní model, který je zpočátku poměrně kostrbatý, ale časem přejde do ruky a ke hře se hodí. Aut je zde dostatečně, každý si tedy vybere.

Hra nabízí dva závěry, i když jen lehce odlišné, rozhodně to potěší. Co také musím pochválit, že ve hře nevystupuje jen jeden záporák, ale je jich zde více, i když samozřejmě jen jeden z nich má tu nejdůležitější roli.

Aiden, ač na něj mnozí nadávají, není vůbec špatnou postavou, a líbí se mi, že se s nikým "nemazlí", ale jde si za svým a zbytečně všechno neokecává. Také hra donutí zamyslet, zda je Aiden vlastně klaďas nebo záporák. To se zas tak často nestává a za to rozhodně další body nahoru.

Watch Dogs je dobrá hra, sem tam bude třeba ještě něco doladit, ale natož, že se jedná snad o první svého druhu, to vývojáři zvládli na jedničku.

+ Grafika
+ Zvraty
+ Atmosféra
+ Příběhové mise
+ Náhodné mise
+ Vedlejší mise s vlastním příběhem
+ Aiden a většina dalších postav
+ Možnosti hackování
+ Několik bossů
+ Vylepšování postavy
+ Rychlé cestování
+ Stealth
+ Honičky a přestřelky
+ Průběžné informace o Ochránci a situaci v rádiu
+ Možnost okrádat a zjišťovat informace o druhých
+ Mírná míra hádanek
+ Gradace
+ Hudba při misích
+ Možnost volby na konci hry

- Optimalizace
- Grafika mohla být lepší
- Velikost Chicaga
- Otravnost policie (ale zas je možné se jich brzo zbavit)
- Chybí pěstní souboje
- Stereotypnost některých vedlejších úkolů (ale tomu je těžké se vyhnout)
- Nedomyšlený systém "karmy" (pomáháte lidem, stoupá Vám karma, abyste vzápětí při honičce stejně srazili všechny, kdo stojí v cestě a karma zase klesla)
- Množství zbraní
- Hudba (málo písní, které se brzy ohrají)

Na pomezí:
- Občas checkpointy (když už po desáté opakujete část souboje proti bossovi a pokaždé musíte čekat, než se vykecá, nepřidává to moc na zábavě), jinak jsou checkpointy rozmístěny velmi dobře
- jízdní model





Artwork ke hře Watch Dogs

Artwork ke hře Watch Dogs

Artwork ke hře Watch Dogs

Další obrázky hry Watch Dogs





Trailer

Další videa hry Watch Dogs



HODNOCENÍ HRY Watch Dogs PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Watch-Dogs-15596/" title="Hodnocení hry Watch Dogs"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Watch+Dogs&amp;platforma=pc" alt="Watch Dogs" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma