Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Zaklínač 3: Divoký hon
Vývojáři CD Projekt
VydavatelCD Projekt
Distributor v ČRComgad
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieZaklínač
OdkazyOficiální stránky
ŽánrRPG
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání19. 5. 2015
Prodaných kusůpřes 622 169 na Steam
Doba hraníprůměrně 14,9h (nejčastěji 66,7h)
Hodnocení hry (32):
96%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry The Witcher 3: Wild Hunt
Zaklínač 3: Divoký hon je třetí pokračování této temném fantasy RPG od CD Projektu, které uzavírá trilogii. Vstupte do role profesionálního nájemného zabijáka monster pronásledujícího Dítě proroctví napříč problémovým a morálně zcela odlišným fantazijním světem. Zaklínač: Divoký hon, to je RPG hra, která nabídne hráčům zcela otevřený svět nové generace, jenž si velmi zakládá na propracovaném příběhu, který je zasazen do opravdu úžasného fantasy prostředí, plného smysluplných voleb směřujících k odpovídajícím následkům. Ve hře Zaklínač: Divoký hon vstoupíte do role Geralta z Rivie, profesionálního zabijáka monster, který byl vyzván, aby nalezl Dítě zmiňované v Proroctví, které se nachází neznámo kde v ohromném otevřeném světě plném obchodních měst, ostrovů obsazených pirátskými Vikingy, nebezpečných horských průsmyků a zapomenutých jeskyní, čekajících na objevení. (Přidal: TradeCZ)

Pridat.eu Sdílet
The Witcher fanstránka

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 17.1.2019  (Hodnocení: 100 %)
Co říct k několikrát vyřčenému? Třetí Záklínač je epický svět, který obsáhne přes dvěstě hodin herního času, a ani jednou si nepřipadáte, že byste dělali něco vyložené zbytečného. Každý quest, každá lokace, vše překvapí nějakým vývojem, který utváří uvěřitelný svět. Hlavní dějová linie je navíc velmi silná, i přesto však cokoliv vedlejšího na tom netratí. Jen u pár questů byste mohli říci, že jde o vedlejší úkoly. Vše prostě dostalo neskutečnou péči. Geralt Vám vleze pod kůži, a už se nepustí.
Jediné, co bych mohl kritizovat je, že hra Vám dává mnoho věcí, respektive RPG vývoj postavy je velmi rychlý, a tudíž neustále měníte výbavu a doopravdy si ji neužijete, tedy až ke konci hry, kdy už používáte tu nejlepší výbavu.
Nečekejte, kupte si to a hrajte, tohle je jedna z nejlepších her, co lze hrát.
Pokud jste trilogií nepolíbení, tak klidně jedničku vynechte. Rozhodnutí se posouvají do dalších dílů (upload savu), ale zároveň dvojka i trojka mají komiks, kde tyto rozhodnutí můžete před hraním udělat.
Doporučuji zahrát si dvojku, což je prolog ke trojce, a nezapomenout na obě DLC ke trojce, která jsou epická jako samotná hra, a vydaly by na samostatné pokračování. Jsou neskutečně svobodná a zábavná v tom, že hlavní děj je ukončen a přijdete si jako ten pravý Záklínač, který prožívá zajímavé toulky světem. Zejména Blood & Wine je něco tak nádherného, co dlouho nepamatuji.

Space13 - 19.6.2015  (Hodnocení: 100 %)
Pre mna asi najlepsia hra aku som kedy hral.. Fakt ze vrchol mojej hernej kariery a to uz hram peknych 19 rokov. :D Je to dokonalost sama o sebe. A ked poznate dva diely predtym , popripade knihy vtiahne vas to o to viac a nepusti. Ale neni to podmienka v tejto hre sa najdu aj RPG hraci, ktory ju predtym nehrali a nedaju na nu urcite dopustit. ;-)

Finghrulin - 18.8.2015  (Hodnocení: 100 %)
Dokonalé zakončení triologie

Chrobak - 31.3.2016  (Hodnocení: 100 %)
Tahle hra je totální masakr. Geraltovo dobrodružství nechává daleko za sebou prakticky veškerou konkurenci. Nepotřeboval bych ani všechny prsty na jedné ruce, abych napočítal hry, které přinesly stejně působivý příběh, dialogy, postavy...Klobouk dolů, tohle je nejlepší odpověď skeptikům, kteří tvrdí, že dneska už hry nestojí za nic.

yeniczek - 5.4.2016  (Hodnocení: 100 %)
Po 74 hodinách rozložených skoro do 3/4 roku dohrána základní hra. Na mapě mi zůstalo nepřeberné množství otazníčků, za kterými se skrývají další zajímavé lokace a malé příběhy a já doteď nechápu, JAK?! Jak se tohle mohlo povést vytvořit. Komplexní, nabušená hra, která nenudila ani na sekundu a ve které snad všechny úkoly byly zajímavé od zadání až po zakončení. S nástupem titulků mě zaplavil neskutečný pocit zadostiučinění, což se mi nestalo už hodně dlouho. Ke všemu si připočtěte krásnou grafiku, uvěřitelný svět a parádní optimalizaci. 100% ani o kousek míň. I tu Klepnu jsem ke konci už řídil bez zasekávání:D

WalkerCZE - 9.1.2017  (Hodnocení: 100 %)
Nejvýpravnější hra, kterou jsem doposud hrál. Perfektní herní mechanismy, hudba, příběh, stylizace......možná by bylo rychlejší napsat co se mi vyloženě nelíbí. Nic jsem nenašel :-)

jasmina - 1.11.2017  (Hodnocení: 100 %)
Zatím určitě jedna z nejlepších her jak příběhově tak i graficky. Fakt top

Hanyse.k - 11.8.2021  (Hodnocení: 100 %)
Zaklínač 3 je velice povedená a kvalitní hra. I přesto, že jsem hru hrál až 5 let po vydání, musím říct, že grafika je velice podařená. Hudba a zvuky jsou na dobré úrovni. Velice potěší české titulky, samozřejmě kdyby byl i český dabing, to už by byl luxus. Příběh je hodně dobrý, poutavý, rovněž questy jsou zajímavé a zábavné. Při plnění úkolů jsem se nikdy nenudil, vždy jsem čekal co z toho vzejde. Souboje nejsou jednotvárné, na každou bestii neplatí to samé. Hrál jsem i obě DLC, které jsou taky velice dobré, bavili mě. Ve hře se najde i pár chyb, nebo možná nedokonalostí, jako třeba ne moc přehledný inventář, nemožnost filtrovat věci podle svého. Ani Geralt mi není zrovna sympatický, ale to jsou tak malé prkotiny, že i přesto dám hře 100%.





Artwork ke hře The Witcher 3: Wild Hunt

Artwork ke hře The Witcher 3: Wild Hunt

Obal hry The Witcher 3: Wild Hunt

Další obrázky hry The Witcher 3: Wild Hunt





PEGI The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Cinematic

Další videa hry The Witcher 3: Wild Hunt



HODNOCENÍ HRY The Witcher 3: Wild Hunt PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/The-Witcher-3-Wild-Hunt-15813/" title="Hodnocení hry The Witcher 3: Wild Hunt"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=The+Witcher+3%3A+Wild+Hunt&amp;platforma=pc" alt="The Witcher 3: Wild Hunt" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma