Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Race Driver Grid

Race Driver Grid

GRID
Vývojáři Codemasters
VydavatelCodemasters
Distributor v ČRCodemasters
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieGrid
OdkazyOficiální stránky
ŽánrZávodní
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineEGO 1.0
Datum vydání30. 5. 2008
Prodaných kusůpřes 2 051 190 na Steam
Doba hraníprůměrně 7,2h (nejčastěji 1h)
Hodnocení hry (43):
84%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 7 PEGI 7 rating



Xzone

Popis PC hry Race Driver Grid
RaceDriver: GRID je závodní hra od firmy Codemasters (Colin Mcrae Rally). Ve hře samozřejmě nechybí mód kariéra, který bude také jejím hlavním módem. V něm si budete moct založit nový závodní tým, se kterým budete stoupat až na vrchol (nebo taky ne). Ve hře se také vyskytují tři destinace: Evropa, Japonsko, USA a každá z těchto tří je něčím charasteristická - v Japonsku se připravte na pořádné drifty, v USA zase na divokou jízdu a demoliční derby a v Evropě na klasické závody, s klasickými vozy na klasických tratích. Codemasters si pro nás také připravili francouzský okruh LeMans a jeho 24hodinový závod. Ne, nemusíte se bát, v reálu to bude jen sotva 24minut :-) (Přidal: Dawid199)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Emzák - 17.8.2008  (Hodnocení: 90 %)
Jednička mezi simulátory závodů , mám dojem , že tato hra bude ve své kategorii hrou roku 2008. Opravdu pocit z jízdy je nesrovnatelný s kteroukoli jinou hrou. Perfektně zvládnutý vnitřek většiny aut , jen dodá na pocitu autentičnosti. Pokud vás přestane bavit jízda v obyčejném autě na obyčejných tratích , doporučuji vyzkoušet formule popřípadě drif , který je v této hře naprosto odlišný od NFS. Zde musíte auto naprosto znát a dokonale ho zvládnout jinak je z driftu katastrofa a ne zábava. Taky by byla škoda nezmínit destruktivní derby , při kterých budete žasnout hlavně nad perfektně zvládnutou fyzikou aut a kamerou za autem , která svými akrobatickými kousky dodá srážce pořádný "říz".

gagin - 26.9.2009  (Hodnocení: 70 %)
Bohužel mě taky nechytla a to i přesto že mam volant ta grafika je taková nereálná to si radši zahraji staré Gt legends

ActiveWind - 22.5.2009  (Hodnocení: 70 %)
dobrá hra, s dobrým online-modem. Ovšem mě nechytla

_DAVE_ - 13.8.2008  (Hodnocení: 85 %)
Arkádové, ale jinak prakticky dokonalé závodění ve stylu Gran Turismo. Na tuto hru ale ještě stupínek chybí. Kariéra mohla být řešena jinak.

Buster - 31.5.2009  (Hodnocení: 100 %)
Úžasný

DoNNoR - 10.11.2009  (Hodnocení: 90 %)
Tak tohle je BOMBA nej. zavody od Codemasters.....

Dark - 4.9.2008  (Hodnocení: 90 %)
V poslední době asi nejlepší závodní hra na PC. Pokud člověk vypne všechny Driving assists, dá si pohled přímo z auta a sám si řadí, stane se z arkády dost realistická simulace okruhových závodů, což si rozhodně zaslouží můj obdiv, protože na to moc vývojářů poslední dobou nehraje... Možná by mohla auta mít o něco menší výdrž a auta soupeřů by mohla být stejně těžká jako auta hráče a rozestavění v gridu by měla určovat (přeskakovatelná) kvalifikace před každým závodem, ale jinak je to zábava na dlouhé a dlouhé dny a týdny...

Flack007 - 1.1.2014  (Hodnocení: 90 %)
I když hra je už starší, tak jí druhý díl nepřekonal a já jí musím tedy hrát pořád. Velmi vzrušující závody ve skvělých autech, supr pohled z kabiny, ovládání auta a relativně těžká úroveň. Graficky velmi dobře zpracované závody, o kterých i hry které vyšli o několik let později sní.

Hanyse.k - 4.1.2014  (Hodnocení: 100 %)
Dávám téhle hře celých 100%, lepší závodní hru jsem na PC nehrál. Ještě mě dost bavila Toca 3, ale tohle je pro mě špička, i když pár malých chybiček by se vytknout dalo. Něco podobného jsem očekával i od Gridu 2, ale to mě bohužel zklamalo, Grid 1 nasadil vysokou laťku pro všechny závodní hry.

Enzo133 - 27.6.2014  (Hodnocení: 25 %)
Po vynikajícím předchůdci Toca Race Driver 3 mě Grid hodně zklamal. Hra je ošizená po všech stránkách, nabízí jen zlomek vozů a tratí ve srovnání s předchůdcem. Chování aut je čistě arkádové a tomu jsou přizpůsobená i pravidla, která nepostihují hráče například za zkracování tratě nebo nárazy do soupeřů. Druhý díl jsem ještě nehrál, ale věřím, že bude mnohem lepší. Dávám 25%





Screen ze hry Race Driver Grid

Screen ze hry Race Driver Grid

Screen ze hry Race Driver Grid

Další obrázky hry Race Driver Grid





Trailer

Další videa hry Race Driver Grid



HODNOCENÍ HRY Race Driver Grid PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Race-Driver-Grid-14142/" title="Hodnocení hry Race Driver Grid"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Race+Driver+Grid&amp;platforma=pc" alt="Race Driver Grid" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma