Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Life Is Strange

Life Is Strange

Vývojáři DONTNOD Entertainment
VydavatelSquare Enix
Distributor v ČRSQUARE ENIX
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieLife is strange
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAdventura
MultiplayerNe
EngineUnreal Engine 3
Datum vydání30. 1. 2015
Prodaných kusůpřes 151 435 na Steam
Doba hraníprůměrně 2,9h (nejčastěji 0h)
Hodnocení hry (21):
90%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating



Xzone

Popis PC hry Life Is Strange
Hra Life is Strange je zasazena do fiktivního městečka Arcadia Bay ležícího na pobřeží státu Oregon. Mladá studentka Max Caulfield se po 5 letech vrací zpět do Arcadia Bay ze Seattlu, kam se její rodina přestěhovala. Max přijali do místní prestižní školy BlackWell Academy, kde učí fotografii její idol, slavný nezávislý fotograf, Mark Jefferson. Krátce po začátku školy, Max potkává svou bývalou nejlepší kamarádku Chloe, za okolností, které v ní spustí schopnost hýbat s časem. Součástí této neuvěřitelné schopnosti je však také děsivá vize tornáda ničícího celé městečko Arcadia Bay. Max a Chloe se tak dají dohromady, aby přišli na to jak zabránit těmto událostem a zároveň objasnili záhadné zmizení Rachel Ambers, nejlepší kamarádky Chloe. Další směřování příběhu je do určité míry závislé na hráčových rozhodnutí. Povede se Vám zachránit městečko Arcadia Bay a vyřešit celou záhadu? (Přidal: Fluke)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 24.9.2017  (Hodnocení: 100 %)
Life is... indeed strange :) A tohle je ukázka, jak daleko hry došly a dospěly. Od The longest journey série mě snad žádná hra tolik nevzala za srdce. Blízko k tomu měla nejspíše Firewatch.
Dávám plné hodnocení, protože hodnotit technickou stránku hry je absolutně zbytečné. Ne proto, že by byla tak skvělá, ale protože by to nedávalo smysl. Tahle hra o tom není.
Kluci z Francie (DONTNOD) neuvěřitelně zachytili atmosféru amerického malého města jako by snad odtamtud byli, a kdyby jen to. Hra je dokonalá nejen "krásným" scénářem, překvapeními, a herní mechanikou (vrať se a vyzkoušej to znovu, nebo ne), ale tím, jak dokonale zachycuje tuhle epizodu života.
Najednou jsem si přišel jako bych byl zpátky na škole, a i když nejsou moje prožitky úplně stejné, tak k tomu mají sakra blízko, navíc je to takový ten příběh, co by každý chtěl prožít. Kdo by nechtěl věrnou kamarádku jako Chloe, a kdo ji neměl? Kdo nezažil to odloučení přicházející s dospělostí, kdy každý jde svou vlastní cestou?
Příběh samotný je krásný, děsivý i smutný a klidně by mohl fungovat i jako knížka, a to se o většině her říct nedá. No, možná i existuje, protože od páté epizody Vám tak nějak začíná být jasné, jak by to asi mělo skončit. Naštěstí i tam je volba.
No a další palec nahoru je za Max, absolutně si ji zamiluje každý geek, od narážek od Bradburryho, po Star Trek nebo Návrat do budoucnosti a spousty dalších maličkostí.
A pokračování? Prý bude. Ale vůbec není potřeba :)

NORMENOR - 3.2.2015  (Hodnocení: 80 %)
Po mnoha letech hra která mě bavila,navzdory absenci češtiny(zatím).Člověk musí rozhodovat o výběru dialogů pro posun příběhu,ačkoli hlavní postava dokáže vracet čas.Grafika je velmi slušná.Podle dalších kapitol to bude příjemná hra,u které člověk musí konečně přemejšlet.

Zakyn - 6.9.2015  (Hodnocení: 95 %)
Něco mezi adventurou a interaktivním filmem. Hra mě od začátku vtáhla do děje a nepustila dokud jsem nedohrál všechny dostupné epizody. A ovlivňování příběhu rozhodnutími hráče je skvělá věc. Nikdy si člověk není jistý co svým chování způsobí, proto díky bohu za schopnost, hlavní hrdniky, vracet čas.

necisty - 7.9.2015  (Hodnocení: 95 %)
Zatím jsem ze hry naprosto nadšený - děj šíleně napínavý, postavy krásně vykreslené a jejich příběhy tajemné. Hlavní hrdinka je strašně sympatická až roztomilá a já chci vědět, co je sakra s Rachel :)! S možnostmi rozhodování a jejich následky a zpracováním je to velmi vyspělá hra. Zatím dohraná druhá epizoda a nechávám si 5% na závěr. ... Po dohrání můžu říct, že je to asi nejlepší hra, co jsem kdy hrál, ale k dokonalosti ji trochu chybí. Zřejmě za to může marketing s nafouknutou bublinou, že vaše rozhodnutí ovlivňují "přítomnost,minulost i budoucnost". Kulové ovlivňují a to poslední rozhodování bylo po všech těch kecech strašným plivnutím hráčům do ksichtu.

Kafkyns - 31.1.2017  (Hodnocení: 100 %)
Tadlecta hra je ta nejužasn+jěí kterou sem kdy hral :)

jin.jim - 6.6.2017  (Hodnocení: 95 %)
Naprosto parádní, skvěle napsaná, s možností ovlivnit další vývoj událostí, případně vracet čas, a dvěma odlišnými konci, hra, která se již brzy dočká pokračování. Snad bude stejně vynikající jako tento díl.
Nenapadá mě nic, co bych hře vytknul. Možná mohla mít víc konců, ale dva stačí, neboť hra je víckrát znovuhratelná i díky zcela odlišnému vývoji událostí během hry.





Artwork ke hře Life Is Strange

Artwork ke hře Life Is Strange

Artwork ke hře Life Is Strange

Další obrázky hry Life Is Strange





LIS Trailer PEGI

Další videa hry Life Is Strange



HODNOCENÍ HRY Life Is Strange PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Life-Is-Strange-37648/" title="Hodnocení hry Life Is Strange"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Life+Is+Strange&amp;platforma=pc" alt="Life Is Strange" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2284


Hra Warthunder zdarma