Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

Hodnocení PS3 81%
Hodnocení Xbox 360 74%
Hodnocení PC 83%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2 (zkratka CoD MW2) je v pořadí šestý díl úspěšné série 3D akčních her Call of Duty. Jak už sám název napovídá, jedná se volné pokračování hry CoD 4 Modern Warfare a opět se tedy jedná o blízkou budoucnost. Šestý díl je opět od tvůrců z Infinity Ward, která vytvořila vše ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 19.8.2010  (Hodnocení: 80 %)
Opět velmi povedený díl již šestého pokračování Call of Duty. Skvělý a chytlavý Singlplayer a ještě lepší Multiplayer, kde si mužete své zbraně bezkonkurenčně upravit dle svého. Jediná výtka by šla na absenci dedikovaných serverů. Takže pro mě za vysokých 80%.

Fluke - 19.6.2010  (Hodnocení: 70 %)
Moji dřívější devítku, u prvního dílu, zde musí vystřídat slabší sedmička, protože ačkoli se jedná o kvalitní hru, tak prostě je to oproti prvnímu dílu nastavovaná kaše, která vypadá hezky, ale čekal bych dnes víc. Zlozvyk odebírání vyklánění, a v tomhle díle doslova přehnaný krvavení obrazovky je už vážně silný kafe. Mise jsou znovu velmi atmosférické, člověk se nenudí a WOW efekt pracuje na plný obrátky:)
Tak jako tak je to bohužel skladba nijak nesouvisejících misí s neuceleným scénářem. Tahle hra baví kvůli atmosféře, zbytek těžce hapruje. Co se týká mise na letišti, tak mi přijde naprosto bezdůvodná a jenom na efekt, jako vše v téhle hře;) Jednoznačně stojí za zahrání, abyste si více cenili první díl. A dneska je tahle hra labutí píseň studia Infinity Ward, ať už z něho Activison vyrobí cokoliv.

ActiveWind - 23.2.2010  (Hodnocení: 90 %)
Příliš dobré, ale příliš krátké (singl player)... Takže proto "pouhých" 90%. Multiplayer jako obvykle 100%

Buster - 16.11.2009  (Hodnocení: 100 %)
Kdyby snad za mého života měla nastat tahle válka tak chci, aby v ní hrála hudba Hanse Zimmera. Hrát Modern Warfare 2 je neskutečnej zážitek, kterej nenudí ani na malej moment a dostává vás v každym sebemenšim momentě. Všechno dokreslený úžasnym hudebnim doprovodem, řádnou dávkou zvratů a situacemi, ze kterejch se tají dech a naskakuje husí kůže. Herní doba naprosto dostačivá, já osobně bych víc už asi nedokázal unést :D. 100% jsem sice dát nechtěl, ale proč sakra NE?! Pokud by snad měl vzniknout třetí díl tak věřim, že už ho nebudeme hrát, ale budeme ho žít. (tahle hra je největší údalost posledních let)

DoNNoR - 19.4.2010  (Hodnocení: 100 %)
Na této hře mi vůbec nic nevadilo ale to jen proto že u COD jsem si už na krátké příběhy zvykl takže 100%

LordofEarth - 3.12.2009  (Hodnocení: 95 %)
Asi bych napsal to samé jako jmalina. Jediné co mužu dodat-je to proste pravda a je to jeste lepsi nez si myslite.Doporučuju.

sekacek - 10.11.2009  (Hodnocení: 50 %)
Call of Duty: Modern Warfare 2 vás opět ztahne až ke dnu a to doslova zde je vše co v prvním dílu scházelo a Infinity Ward dodalo v plnohodnotném pokračování a co nás tady čeká ???
Krev,zrada,kamufláš,drama,brutalita,King Skript,efekty,King animace vojáků,napětí,Zvukové orgie a další pokuď chcete přírovnání a to doslova tak určitě znáte filmy jako Černý Jestřáb Sestřelen , Skála a to vše je doprovázeno jednoho z nejžádanějších hollywoodských skladatelů Hanse Zimmera.Celkové přirovnání je asi takové další Michael Bay,Gore Verbinski,Martin Scorsese,Paul Greengrass nechápete tak si to zadejte do CSFD a pochopíte.Malinká lahůdka na konec vše navazuje na první díl a dokonce se vžijete do role teroristy a víte kdo pochází z prvního dílu?? Fandové už znají odpověď Kapitán Price je zpět takovej Jason Bourne.Vše je dokonalé,ale mulťák mě doslova nas.. co to má znamenat???? IWNET ať se de vy.... 10 min hra nejde zakladat my chcem z5 dedikate servery!!!! steam spíše otrava:(
Propustily hlavouny z infinity ward,který následovalo dalších desítek duležitých lidí a důvod policejní prostředí,které se momentálně řeší soudně,ale nemějte strach Infinity Ward skončilo a zároveň vzniklo nové studio,které má smlouvu o nezávyslost pod hlavičkou EA vzniklo nové studio Respawn Entertainment studio a kluci se vrátily zase domů k EA:) (MOH ale dělat nebudou:D)

Bobestom - 13.11.2009  (Hodnocení: 95 %)
Akce, akce, krev, překvápko, akce, akce, výbuch, akce,...! Parádní řežba, která pořád něčím překvapuje. Nové zbraně, perfektní ozvučení, výborná spolupráce, krásné prostředí. Spousta zajímavých misí, ve kterých na vás čeká spousta "nečekaných zvratů". Například se mi moc líbí občasné zpomalení času. :) 95%!

Mr.Stu - 25.12.2009  (Hodnocení: 100 %)
Dát Call of duty 100% se možná zdá být trošku přesazené, ale u Modern Warfare 2 tomu tak vážení přátelé zdaleka není. Pokud obecně počítačové hry hrajeme kvůli požitku, zábavě, emocím a pocitu vžití se do dění, tak právě Modern Warfare 2 je tou hrou, která se dá považovat za dokonalý recept na zábavu.

Mr.Stu - 23.6.2010  (Hodnocení: 100 %)
Podle mě prostě parádní zábava. Takto si představuji zábavnou hru.

jmalina - 23.11.2009  (Hodnocení: 85 %)
Krásná grafika, skvělý příběh, .... jen ta herní doba se nám zkracuje. U předchozího dílu jsme již nadávali, že u takto kvalitní série by se měla herní doba single playeru dostat alespoň přes deset hodin herního času. K srdci si to asi chlapci z Activisionu asi nevzali, jelikož u tohoto dílu se herní doba zkrátila na neskutečných 6 hodin. Apoň že ten multiplayer to vyrovnává.

Drag01 - 22.1.2010  (Hodnocení: 90 %)
90% a to pouze kvůli host systému, a lagům v multiplayeru, jinak bych dal 100%.. Activisions šlápo se steamem vedle..

Davidka - 11.2.2010  (Hodnocení: 100 %)
nej hra co sem hrál

MgrBizzaro - 24.6.2010  (Hodnocení: 60 %)
Velike zklamani,az na par vyjimek nic noveho. Nastavovana kase. Prvni dil byl luxus.

gregor_CZ - 3.7.2010  (Hodnocení: 100 %)
Hodnotim pouze singleplayer : aposlutní špička všech her akcí a válečních her se supr grafikou a ke konci napínavým příběhem aneb. CO BUDE DÁL?? dávam 100%

Liborius - 18.7.2010  (Hodnocení: 80 %)
Tenhle díl mi spíš připada mimo tento žánr sice příběh je super, ale je to až příliš akční, už sem si v některých misích připadal jako Chuck Norris.

NooNy - 11.9.2010  (Hodnocení: 95 %)
Velmi povedené! Výborná grafika, příběh, výborná hudba od Hanse Zimmera (Temný rytíř, Počátek...)!
Vedlejší mise mě uchvátily, MP též akorát bych dal palec dolů délce SP. Jinak super díl!!!

Savel - 7.8.2010  (Hodnocení: 85 %)
Výcuc mnoha běčkových akčních a vojenských filmů v jedné hře...vše je skvělé viz výše uvedeno...no...do půlky hry je vše naprosto skvělé...každá mise je pestrá a obsahuje spoustu originalit (například skok na skůtrech), hra je děsně návyková a (říkejte si co chcete) mise za teroristy byla bonbonek lec ponekud hořký...no a druhá půlka se začala trochu kazit...stále se opakující nápady z první půlky (na konci mise vás zastřelí asi třikrát)a z béčkového filmu se díky opravdu nepřežitelným misím stává céčkový film...největší zklamání je pro mě rozhodně atomový výbuch z pohledu kosmonauta...přišlo mi to jako prskavka...no a závěrečná misa byla vážně snad v roli chucka norrise...
Památný moment: letadla padající z nebe

crash - 22.11.2010  (Hodnocení: 90 %)
Nepřímé pokračování Call Of Duty: Modern Warfare. MP mě nechytil a vzhledem k tomu co se okolo toho děje, palec dolů.
Ovšem SP je mistrovský. Téme MW mě hodně baví a zde je to řešeno velmi surově a syrově. Občasná podoba s filmovým blocbusterem není na škodu :)

M4Touch - 30.1.2011  (Hodnocení: 75 %)
Celkem zklamání, čekal jsem více. Zrušit dedikované servery v MP nebyl dobrý nápad.

NixCzech - 20.2.2011  (Hodnocení: 70 %)
Někdy bych řekl že multiplayer je to jediné co tuhle hru zachranilo.... chválil bych ale především dobrý arzenál a vylepšení postavy....

jawany33 - 22.2.2011  (Hodnocení: 95 %)
Skvěle epicky vyšperkovaný a vystupňovaný singlplayer se zajímavým rozuzlením. Ale největší klenot této hry samozřejmě spočívá v multiplayeru, který je naprosto skvělý.

TaskForce - 27.8.2011  (Hodnocení: 95 %)
Velice povedené pokračování miniserie modern warfare, skvělá akce,grafika,hratelnost, propracovanost zbraní, jedinné co mi občas vadilo je až příliš velké zkrvavení obrazovky, dávám uctyhodných 95%

Hide_cz1 - 30.12.2011  (Hodnocení: 90 %)
Tato hra mě velice chytla jak svou velice zdařenou kampaní, tak i velice skvělým multiplayerem, který jsem hrál na přeskáčku i s Battlefieldem a to už je co říct :-)

DonErDyk - 11.12.2012  (Hodnocení: 95 %)
jedina vec k vytknuti a to prilisne zkrvaveni obrazovky, jinak skvela hra jako vsechny ostatni cod :)

skyrimfan2 - 28.8.2013  (Hodnocení: 60 %)
Mě tato hra ani tak moc nevzala, grafické zpracování by rozhodně mohlo být lepší, na krátké kampaně už si prostě u série Call of duty musíme zvykat.

JackBurda - 1.11.2014  (Hodnocení: 90 %)
Lepší než 4ka, spec ops mise jsou sice takový průměrný ale hraju je s kámošem už 3 roky

proxyserver1911 - 18.8.2015  (Hodnocení: 75 %)
Sorry, ale na první díl MW to prostě nemá. Jedná se v mnoha případech o jen stupidní střílečku. MIse jsou řekl bych pořád stejné. Grafika se o moc nezměnila, a celkově mi to připadá jako nedodělané.

ACDC - 25.8.2015  (Hodnocení: 85 %)
MW2 se mi líbila asi stejně jako jednička, stejně dobrý příběh, grafika dobrá, MP taky.

Rific - 6.9.2015  (Hodnocení: 30 %)
Nuda, nuda, nuda a zase nuda... COD je dobrej po Modern Warfare 1 a tohleto pokračování bylo v podstatě to stejný, tak nevidím důvod proč dávat vysoké hodnocení za NICpokrok ?! Další věc je ta, že je to pořád dokola všechny ty díly COD jsou na jedno brdo, takže kdysi fanoušek, ale od tohohle dílu si už nezahraju ani jeden, protože to bude zase to stejný akorát jiný prostředí zbraně atd, ale jinak COD nepřináší vůbec nic novýho a je podle mě jedno který díl si člověk zahraje. Co se týká herní doby, tak o tom se nemá cenu bavit.

nikar - 8.4.2016  (Hodnocení: 60 %)
Oproti předešlému vynikajícímu dílu velký pokles kvality.

mafiozo123 - 21.8.2017  (Hodnocení: 90 %)
MW1 mam radši ale i tak skvělá záležitost

xQuaryElite - 1.3.2018  (Hodnocení: 85 %)
Multiplayer je nejlepší.

H34D - 28.11.2023  (Hodnocení: 85 %)
U přímého pokračování CoD 4 vám můžu přímo říct, že nepřináší skoro nic nového a přesto je minimálně stejně tak dobré, jako svůj předchůdce. Neberu to jako plagiátorství, neberu to jako šizení práce, vidím za tím jednoduše službu hráčům, Infinity Ward ví, co my rádi, a tak nám to naservírovali na stříbrném podnose a kašlat na to, že už byl jednou použitý...

Kampaň je opět úžasná, bombastickou atmosférou protkaná od začátku do konce, s perfektními in-game sekvencemi, působivou náplní misí a fantastickou hratelností. Speciálně design levelů musím pochválit - všude se něco válí, žádná ulička, nebo místnustka není poloprázdná, přičemž jsem neměl dojem opakování. Jednoduše jsem si při hře připadal, jakože si hraju na elitního člena zásahové jednotky, no nemluví to za vše? (hrejte na obtížnost Veterána!)

V Covert Ops bych přeci jen neviděl celou "1/3 hry", je to pořád jen a jen přidaná hodnota, využívající lokace z kampaně, ovšem jako krok k expandování herní doby poslouží dobře. Zejména závody na skůtrech mi přišly jako osvěžující odbočka z FPS akce, ale abych jen nechválil, sniperské mise na Veterána byly až moc frustrující.

Celkově mohu říct, že pokud Modern Warfare 3 bude opět další nášup "toho samého", přičemž to bude "to samé" i co se týče kvality, budu i já nejspíš opět spokojen...

vorez - 16.9.2010  (Hodnocení: 90 %)
Pravděpodobně nejzábavnější FPSko poslední doby, chlapci z Infinity Wars moc dobře vědí co dělají a co hráč chce, hře se dá prakticky vytknout pouze jedna věc a to že je žalostně krátá!!!! Aspoň že je tu mód Spec-Ops, který tuhle hru o pár hodin prodlouží....zas na druhou stranu moc lidí si tuhle hru nekupuje kvůli vynikajícímu single playeru, ale hlavně kvůli multiplayeru, který nabízí nekonečnou zábavu s kamarády.
První hra, ve které sem vnímal celou dobu SoundTrack na pozadí...

P.S. Nezapomenutelná mise za teroristy jak vystřílíte letištní halu

NixCzech - 20.2.2011  (Hodnocení: 70 %)
Někdy bych řekl že multiplayer je to jediné co tuhle hru zachranilo.... chválil bych ale především dobrý arzenál a vylepšení postavy....

sarfian - 13.4.2018  (Hodnocení: 95 %)
97

2018(11)

rockyzz - 7.4.2010  (Hodnocení: 95 %)
Hra na mě udělala velký dojem, kampan zaujala, atmosféra byla mrdová, jediný sklamání je multiplayer, je moc přehnaný, samý rampage atd,atd!

NixCzech - 20.2.2011  (Hodnocení: 70 %)
Někdy bych řekl že multiplayer je to jediné co tuhle hru zachranilo.... chválil bych ale především dobrý arzenál a vylepšení postavy....

agentmiky - 2.11.2014  (Hodnocení: 90 %)
Nejlepší díl Call of Duty podle mě.Modern Warfare 2 má všechno,co by správná akční střílečka mít měla.Dobrý příběh,docela ucházející grafiku a k tomu tu skvělou hratelnost,která nikdy neomrzí.Kampaň sice není tak dlouhá jak by asi měla,ale multiplayer to pak vše vynahrazuje.Hodnocení:90%


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2

Screen ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2

Screen ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2

Galerie obrázků ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2. Všechny screenshoty hry Call of Duty: Modern Warfare 2 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video z hraní

Video ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Call of Duty: Modern Warfare 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-14632/" title="Hodnocení hry Call of Duty: Modern Warfare 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+2" alt="Call of Duty: Modern Warfare 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma