Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Battlefield 4

Battlefield 4

Hodnocení PC 76%
Hodnocení PS4 66%
Hodnocení Xbox 360 68%
Hodnocení PS3 80%
Hodnocení Xbox One 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Battlefield 4
Battlefield 4™ je akčním hitem svého žánru, v němž určuje hlavní trendy. Jen v Battlefieldu hráči zažijí chvíle, kdy se prakticky smazávají rozdíly mezi hrou a pocitem skutečné radosti z úspěchu. Hra běží na bázi vysoce výkonného herního enginu Frostbite™ 3 příští generace. Battlefield 4 díky tomu n ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Hide_cz1 - 28.12.2014  (Hodnocení: 100 %)
Perfektní pokračování mojí oblíbené série

proxyserver1911 - 3.1.2016  (Hodnocení: 50 %)
Blbost, jednoduše blbost. Celá hra má tak možná úěknou grafiku a optimaliaci, ale to je vše.
Je asi jasné, že se tato hra zaměřuje na MP a kampaň je zde pouze jako dodatek. Co se mp týče, tak to dobré co bylo v BF3, tady dokonale pohřbili.
Celá hra se prakticky točí kolem jedné mapy, která je navíc úplně děbilní. Siege of Shangai. MP je koncipován stylem: tanky, tanky, vrtulníky, obrněná auta, a možná pěšáci. Takové World of Tanks v moderní podobě s možností vystoupit z vozidla. Tanky jsou šíleně přemrštěné vlastnostmi stylu: aktivní ochrana -> tank nelze po dobu vůbec zničit, moc ale opravdu moc HP, kulomet zabíjí na střelu, dělo dostřel 45000Km, a vlastnost, že vydrží asi 8 střel z bazuky a je jedno kam. Tanku nelze zničit pás, takže se vlastně jedná o ultimátní bojový prostředek. Pak jsou v MP mapě další vychytávky a jako pěšák většinou umřete hlavně proto, že jste trefili tank 7x z bazuky, a on se jednou otočil a zabil vás na střelu přes celou mapu. Jedinný smysluplný voják je ženista s raketometem, nebo nášlapnými miny. Jako začátečník máte pár zbraní ne moc valné kvality, co mají damage asi jako airsoft zbraně na slony. Co se týče odemykání, vše trvá dlouho. Člověk zde vydrží asi 12 střel z pistole na vzdálenost 10m, nebo 5 střel ze samopalu. Už i CSGO je reálnější než tento blábol od DICE A EA. Pokud se podíváte na staré BFBC2, tak to má daleko lepší multiplayer. Spíše hrajte BC2, než tuto kravinu. JEdině snad prostředí je ok, ale to už to nezachrání...

jin.jim - 27.10.2017  (Hodnocení: 80 %)
Hodnocení platí pouze pro kampaň, která je značně vylepšenou verzí z předchozího dílu. Ať už v oblasti příběhu, postav, umělé inteligence, otevřenosti jednotlivých úrovní, grafiky a zvuků či destrukce.
Avšak stále je zde problém s občasným přesvícením, zvláště ve tmě, kdy Vám do obličeje svítí lasery nebo na Vás střílí, když jste schovaní za překážkou. Tehdy je docela problém se orientovat a zjistit, kde kdo vlastně stojí.
Prostředí je tedy větší než v předchozím díle (chápej: ani jednou se mi nepovedlo vykročit mimo hranice mapy, protože byly o něco rozlehlejší). Umělá inteligence se také dočkala vylepšení, ale nebojte, o situace, kdy Vás spolubojovník nepustí do krytu nebo z něj naopak vystrčí, zde taky není nouze. Jen už to není v takovém měřítku. A rozhodně musím pochválit autory za to, že konečně dostal hráč větší volnost (ať už v podobě voleb v příběhu, tak celkově interakce s prostředím).
Grafika je opět povedená, destrukce lepší než v třetích Betách, ale zase horší než v dílech Bad Company. Zvuky jsou fajn, zbraní je dostatek, vyzkoušíte si i vozidla (mnohdy máte volnou ruku, jak chcete část mise projít), atd. A bonusem ke všemu se Vám naskytne možnost velit svému mužstvu, aby střílet na označené protivníky (k tomu dopomáhá i nový strategický dalekohled pro označování nepřátel, podobně jako ve Far Cry). Nepřátelé jednají logičtěji, nejednou Vám vpadnou do zad, nebo Vás jinak překvapí.
Rozhodně také oceňuji možnost projít některé části stealthově. Co mi naopak vadilo, je někdy až zvláštní rozmístění checkpointů, kdy se může stát, že v celé oblasti je poslední týpek (nejlépe s raketometem nebo granátometem), který Vás zabije a pak hurá, opakujte docela slušnou část znova (ale tento problém je jen někde). Loadingy jsou rychlé a hra svižná, neobjevil se byť jen jediný problém s poklesem FPS a vše běželo plynule.

Příběh se dočkal několika zajímavých zvratů, zapamatovatelných postav a fajnového konce. Jen záporák jako by nebyl. Celou hru se mluví o Changovi, ale ve hře ho skoro vůbec neuvidíte..
Naopak si ze hry odnesete několik zapamatovatelných momentů, kdy se hra nese (jak už se stává u tohoto žánru zvykem) v hollywoodském stylu. Ale není to zde tolik přeháněné, aby to vadilo. Spíše se jedná o příjemný doplněk. Jen je škoda, že je to opět moc krátké.

Mustaffa - 13.1.2014  (Hodnocení: 70 %)
Co se týče SP, tak podle mě rozhodně lepší než BF3. Sice děj je blbý jako tágo, ale to je bolest všech FPS. Zase tady je nějaký zlý, který chce všechno zničit a zase tady je ten dobrý, který mu to překazí. No, hrůza a titulky raději ani nečíst. Co je ale důležitější je hratelnost, která není vyloženě špatná. Skvělé zvuky zbraní, skvělá grafika i na X360, docela slušný soundtrack. Hra se nehraje vůbec špatně, ale svá ale má a hned několik. Tak za prvé je to technická stránka (bugy, blbé scripty, AI parťáků, kteří za Vámi cupitají jako ocásci i když se nacházíte na rozlehlém prostoru, vyloženě zavazí, pletou se do střel, dokonce vás dokážou vystrčit z krytu atd.) Za druhé tu máme opět nemluvného hlavníhu hrdinu, který je dokonce velitelem družstva a stejně neřekne ani hlásku. Ono celkově je to postavené tak, jako byste tam vůbec nebyly. Při rozhovorech vás všichni většinou ignorují, mluví o vás jako byste tam nebyl, když si blbě stoupnete tak do vás narazí. Dost to kazí zážitek.
A co se týče MP, tak ten je povedený až na to PADÁNÍ!!! Aby mi během 2 - 3 hod hraní 4x spadl MP a to tak, že musíte restartovat konzoli? Nechápu...
Když to shrnu, tak za plnou cenu bych do toho v životě nešel. SP krátký a úplně o ničem, plný technických chyb, jednoduše ztráta času. MP je dobrý především když hrajete s partou. Jen by si měly dát pozor slabší povahy, protože když vám spadne MP v rozehrané hře, ve které se vám navíc skvěle daří, tak potom to je na rozlomení DVD.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Battlefield 4

Screen ze hry Battlefield 4

Screen ze hry Battlefield 4

Galerie obrázků ze hry Battlefield 4. Všechny screenshoty hry Battlefield 4 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Battlefield 4. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Battlefield 4 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Battlefield 4 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Battlefield-4-15685/" title="Hodnocení hry Battlefield 4"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Battlefield+4" alt="Battlefield 4" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2254


Hra Warthunder zdarma