Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Dead Space 2

Dead Space 2

Vývojáři Visceral Games
VydavatelElectronic Arts
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
Datum vydání2011
Prodaných kusůpřes 17 917 na Steam
Doba hraníprůměrně 4,3h (nejčastěji 33,3h)
Hodnocení hry (48):
88%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Dead Space 2
V hlavní roli bude znovu Isaac Clark a rasa Nekromorfů. Události Dead Space 2 se ovšem mají odehrávat tři roky po jedničce, přičemž dějištěm tentokráte nebude vesmírná loď, ale hustě obydlená kosmická stanice. Další místo napadené aliení infekcí, jež obyvatele začne přeměňovat na hrůzná monstra - Nekromorfy. Issac se tak, podobně jako svého času Ripleyová, bude muset opakovaně postavit svému strachu a trýzněné mysli a znovu se utkat s hrozbou, která v tuto chvíli nabídne i některé hodně přerostlé typy, jako třeba gigantický Sphincter. Takže asi nepřekvapí, že nás vývojáři vybaví o poznání silnějšími zbraněmi, díky kterým máte mít na některých místech výrazně navrch. Ovšem na jiných vás pro změnu mají čekat pocity zoufalství a beznaděje, jako situace, kdy se musíte dostat z nepříjemného obklíčení. Tvůrci přitom chtějí zachovat umné stupňování a dávkování napětí a tempo akce z prvního dílu. Samozřejmostí budou nové herní lokace, zdejší stanice nazvaná Sprawl bude logicky mnohem rozlehlejší a organičtější místo. Tradiční destinace jako nákupní centrum, škola či kostel jdou ruku v ruce s povědomím, že výrazně ubude klaustrofobických chodeb a zamčených dveří. Isaac přitom bude svědkem postupující infekce, bude tentokráte u jejího zrodu a oproti originálu bude mít k dění co říct. (Přidal: gagin)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Emzák - 7.2.2011  (Hodnocení: 95 %)
Opravdu epické, skvělé ozvučení, dokonalá grafika s perfektní optimalizací, délka pro mě dostatečná, hra absolutně neztrácí náboj v žádné části a odehrajete ji jedním dechem. Dvojka předčila jedničku ve všech směrech, jen škoda, že inovací je opravdu poskromnu. Zbylých 5% si nechávám pro třetí díl... :)

_DAVE_ - 8.7.2014  (Hodnocení: 95 %)
Pekelná atmosféra, výborné zpracování. Na velké TV s 3D obrazem a sluchátky doporučuji jen skutečně otrlým hráčům :)

Ledoborec - 20.8.2011  (Hodnocení: 95 %)
Parádní lekavej horor (tak jak ho známe :) ) se opět předvedl, hra má napínavý příběh a akce je tak akorát, jenom novinky žádné, snad pár nových zbraní jinak nic.

pyramidak - 3.3.2012  (Hodnocení: 80 %)
DS2 příběhem jedničku nepokořil, ale rozhodně ji neudělal ani ostudu.

necisty - 7.9.2015  (Hodnocení: 85 %)
Jedničku jsem zatím nehrál, takže mě to překvapilo zajímavým a napínavým dějem, zpracováním a neobvyklými prvky. Dokonce jsem se párkrát lekl a nemusel jsem být pořád posraný až za ušima jako u FEARu :). Občas mi šel mráz po zádech při ne zrovna pozitivním dopadu událostí a to tomu právě ještě přidává. Snad jen v případě nakupování zbraní nebo munice jsem mírně zmaten a zklamán, protože mi vystačila stejná výzbroj v podstatě od 1/4 hry a nic se neměnilo, ty úpravy byly slabé. ... Tohle nezvládnu Nikol. Nikdy jsem nechtěl, aby jsi odešla.

Aljosha - 18.11.2016  (Hodnocení: 85 %)
Slabší než jednička, ale pořád výborná hra.

Kafkyns - 25.1.2017  (Hodnocení: 100 %)
bojim bojim moc hororoví :D





Screen ze hry Dead Space 2

Screen ze hry Dead Space 2

Screen ze hry Dead Space 2

Další obrázky hry Dead Space 2





Dead Space 2 Gameplay Trailer

Další videa hry Dead Space 2



HODNOCENÍ HRY Dead Space 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Dead-Space-2-15107/" title="Hodnocení hry Dead Space 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Dead+Space+2&amp;platforma=pc" alt="Dead Space 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma