Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her Xbox hryAssassin´s Creed: Syndicate (Xbox One hra)


Assassin´s Creed: Syndicate

Assassin´s Creed: Syndicate

Vývojáři Ubisoft Montreal
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční
Datum vydání23. 10. 2015
Popis Xbox hry Assassin´s Creed: Syndicate
Assassins Creed Syndicate je nový díl ze série Assassins Creed, tentokrát je děj zasazen do Londýna v době industriální revoluce, která změní navždy svět lidí. Propast mezi chudými a bohatými se razantně prohlubuje a řadový dělníci se tak stávají spíše pomocnou silou, otroky. Díky těmto skutečnostem se tak vytváří zcela nový druh rodiny, gangy a přizpůsobují se tak životu jako takovému. Hráči se ujmou role dvou hrdinů, Jacoba a Evie Fryeových, sourozenců jež jsou vychováni dle assassinského kodexu. Jacob, mladý, cílevědomý a hlavně horkokrevný vůdce gangu se výrazně odlišuje od své sestry Evie, která je pro změnu mistryně skrývání a manipulace. Společně se tak doplňují a staví proti rivalům, plutokratům a hlavně Templářům! Jejich dobrodružství za osvobozením lidu z chudoby, korupce právě začíná. Vítejte v Londýně!! - Nový díl, který přináší mnoho revolučních myšlenek do série - Dvě hratelné hlavní postavy se zcela odlišnou povahou a schopnostmi - Na hře spolupracovalo několik studií, aby byla doladěna a dotažena k dokonalosti (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Mustaffa - 4.10.2016  (Hodnocení: 90 %)
Po nemastném neslaném Unity je Syndicate skvělý díl do této série. Velkým lákadlem jsou určitě dvě hratelné postavy, sourozenci Freyovi. Během hry mezi nimi můžete přepínat, ale některé hlavní mise jsou striktně pro jednoho nebo druhého (každý má svůj jiný vlastní příběh). Ale nebojte, získané XP za jednu z postav se automaticky přidají i druhé, jen je stačí přiřadit, takže obě postavy se vám levelují stejně i když vás bude bavit hrát více za jednu z postav. Takže co se týče hlavního příběhu, vše je perfektní a co se týče vedlejších aktivit, tak tam jde taky jen těžko něco vyčítat. Všeho je tak akorát, potkáte opět spoustu známých osobností minulosti jako Darwin, Karl Marx, královna Viktorie, Dickens atd. Syndicate se zkrátka povedl na jedničku, jen bych vyčetl v některých momentech ovládání, kdy pod jedním tlačítkem je více interakcí. Do toho bezchybná a kompletní česká lokalizace a krásně zpracovaný Londýn. Ano, tohoto assassína doporučuju úplně bez problému!



HODNOCENÍ HRY Assassin´s Creed: Syndicate PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/xbox/Assassins-Creed-Syndicate-40963/" title="Hodnocení hry Assassin´s Creed: Syndicate"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Assassin%B4s+Creed%3A+Syndicate&amp;platforma=xboxone" alt="Assassin´s Creed: Syndicate" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma