Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Assassin´s Creed: Syndicate

Assassin´s Creed: Syndicate

Vývojáři Ubisoft Montreal
VydavatelUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieAssassin´s Creed
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání19. 11. 2015
Hodnocení hry (13):
75%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Assassin´s Creed: Syndicate
Assassins Creed Syndicate je nový díl ze série Assassins Creed, tentokrát je děj zasazen do Londýna v době industriální revoluce, která změní navždy svět lidí. Propast mezi chudými a bohatými se razantně prohlubuje a řadový dělníci se tak stávají spíše pomocnou silou, otroky. Díky těmto skutečnostem se tak vytváří zcela nový druh rodiny, gangy a přizpůsobují se tak životu jako takovému. Hráči se ujmou role dvou hrdinů, Jacoba a Evie Fryeových, sourozenců jež jsou vychováni dle assassinského kodexu. Jacob, mladý, cílevědomý a hlavně horkokrevný vůdce gangu se výrazně odlišuje od své sestry Evie, která je pro změnu mistryně skrývání a manipulace. Společně se tak doplňují a staví proti rivalům, plutokratům a hlavně Templářům! Jejich dobrodružství za osvobozením lidu z chudoby, korupce právě začíná. Vítejte v Londýně!! - Nový díl, který přináší mnoho revolučních myšlenek do série - Dvě hratelné hlavní postavy se zcela odlišnou povahou a schopnostmi - Na hře spolupracovalo několik studií, aby byla doladěna a dotažena k dokonalosti (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Chrobak - 13.10.2016  (Hodnocení: 100 %)
Syndicate zakončuje velkou etapu assassínské série. Paradoxně díl, který reakcemi veřejnosti donutil Ubisoft, aby dal sérii přestávku, mi naprosto učaroval. Perfektní příběh, nádherný Londýn, zapamatovatelné postavy, zábavné vedlejší aktivity, výrazné inovace v hratelnosti. Nakonec jsem i překousl, že po Unity se jedná opět o jednoduchou akční řežbu bez výzvy ve stylu amerických dílů. Jacob a Evie Fryeovi mi dlouho zůstanou v paměti, stejně jako slizský templářský velmistr Crawford Starrick. Třetí nejlepší díl série po dvojce a Brotherhoodu.

jin.jim - 19.4.2018  (Hodnocení: 75 %)
V pořadí sedmý hlavní díl assassínské ságy, tentokráte zasazený do průmyslového Londýna 19. století v roli dokonce dvou postav.
Hned zpočátku si všimnete dvou zcela rozdílných charakterů dvojčat Jacoba a Evie Fryeových, za které budete moct v průběhu hry hrát. Některé mise jsou přístupné pouze pro jednoho z nich, jiné pro oba. Postavy jsou to vydařené a Jacobův věčný sarkasmus a honba za vražděním templářů k jeho postavě naprosto sedí. Naproti tomu Evie touží po získání dalšího vzácného artefaktu.
Zde se objevuje první neduh, a to asi už pětkrát přehraná stejná zápletka se získáním artefaktu, který chtějí ukrást templáři a získat s ním tak moc ve světě, zatímco asssasíni jsou pouze hodné postavičky, které by nikdy nic takového neudělali. Tahle plochost a předvídatelnost postav sérii škodí už dlouho, a v tomto díle i předvídatelnost příběhu, ve kterém si nevzpomínám byť jen na jediný zvrat, který by mě zaujmul či překvapil. Což je velká škoda, když si vzpomenu např. na příběhem velice zdařilý Black Flag. Na své cestě potkáváte různé postavy, z řad assasínů jediný zapamatovatelný je Henry, jehož milostná linka s Evie je opravdu zbytečná a do očí bijící, a z řad templářů naopak Starrick, který je velice vydařenou postavu v rámci univerza, avšak opět další plochý typ, který přece usiluje o osvobození, a pak vlastně zotročení světa... Tentokrát se ani nedočkáme posouvání času a ani hratelných pasáží v přítomnosti. Ty jsou zastoupeny pouze v cutscénách a zabírají jenom malinký zlomek celého příběhu.
Společně s příběhem souvisí i náplň misí, která je už pro sérii klasická: "sleduj, najdi, zabij, ukradni atp.", ale jsem rád, že ubyly mise typu "sleduj a poslouchej", protože byly otravné, a naopak přibyly docela zábavné mise s novým dopravním prostředkem - kočáry. Honičky mají sice do Mad Maxe daleko, ale jsou fajn, a arkádový model řízení hře sedí.
Další novou vychytávkou je hák, kterým se jde přitáhnout na větší vzdálenosti, a je paráda, že to sem vývojáři přidali, protože se stal nepostradatelnou pomůckou.
Kampaň je dlouhá dostatečně, vedle toho obsahuje i vedlejší mise a osvobozování jednotlivých částí skrze vedlejší mise, načež pak proběhne válka gangů. Jacob totiž vede gang. Zprvu se zdá toto osvobozování zábavné, ale pak už je to pořád to samé dokola.
Z vedlejších misí jsou zde např. duchařské mise pro Dickense, ochrana Darwina či pomoc Karlu Marxovi, a jedná se o zajímavé mise. Vrací se samozřejmě i sběratelství, leč v menší míře. Chyběly mi zde i kontrakty, které vám označily cíl, jenž máte zabít, a větší interakce s prostředím.
I arzenál zbraní a prostředků mohl být větší. Nejvíce jsem postrádal uspávací šipky, které zmizely neznámo kam.
Grafické zpracování je velice pěkné, výběr lokací parádní a její zpracování taktéž. Zvukový doprovod slušný a dabing perfektní.

SHRNUTÍ: Z AC je cítit víc než kdy předtím, že bylo recyklované už mnohokrát. Ačkoliv se vývojáři snaží o inovace, ne všechny fungují, jak by měly, a odstranění některých starých prvků (vizme uspávací šipky, větší důraz na Bratrstvo assassínů apod.) hře spíše uškodily. Naopak jsou tu nové vychytávky a možnosti, většinou kladně hodnotitelné (jízda kočárem, na lodích, hák ad.). Jacob a Evie jsou fajnové hlavní postavy, u Templářů zas prospělo, že jich v příběhu už není představeno tolik, a třeba takový Starrick je v rámci univerza více než slušným padouchem. Jen škoda té předvídatelnosti postav i příběhu, minimálních a zapomenutelných zvratů a celkově, pomalým loadingům, dlouhé době a proklikávání, než se hra vůbec spustí, někdy podivně rozmístěným checkpointům, ne vždy úplně spolehlivě fungujícímu stealth systému a občas působící nedotaženosti.
Naopak patří pochvala grafickému zpracování, samotnému Londýnu, možnosti hrát za dvě odlišné postavy (i když ve výsledku to zas takový rozdíl není), snížení množství bugů oproti Unity (ikdyž se stávalo, že obraz taky na několik vteřin zamrzl, zejména při jízdě s kočárem) a i odstranění pasáží ze současnosti.
Na závěr snad jen dodat, že další podobný díl by už série nemusela unést a že je dobře, když se autoři s Origins pokusili o zcela "novou" hru.

Hanyse.k - 18.5.2024  (Hodnocení: 70 %)
AC Syndicate jsem hrál a dohrál v roce 2024. Viktoriánský Londýn je velký a velice pěkně zpracovaný. Hlavní hrdinové sourozenci Jacob a Evie Fryovi jsou sympatičtí. Jacob je horkokrevný a Evie klidnější, rozvážnější. Škoda že v Syndicate nedokázali tvůrci využít potenciálu dvou hlavních postav, rozdíli jsou minmální a vetšinu misí lze splnit s jednou postavou. Najde se pár misí, které je nutno splnit s druhou postavou. ve hře dobýváte několik území a zde se najdou repetitivní mise jako osvobození dětí, hon na templáře a lov odměn. Naštěstí lze tyto mise plnit kdy chcete, tak si je nadávkujete tak aby to nebylo tolik otravné. Ve hře jsou nové věci, jako používání háku s lanem, což usnadní pohyb, třeba přes ulice, které bývají dost široké. Rovněž vám to usnadní výstup na vysoké budovy a podobně. Hlavní příběh je v pohodě, vedlejší mise rovněž. Super jsou opět české titulky. Našli se i bugy, jak v grafice, tak i v misích. Ze začátku se mi nelíbili zbraně, ale nakonec jsem si zvykl. Vylepšování dovedností a také zbraní v pohodě. Za mě 70%





Video z hraní

Další videa hry Assassin´s Creed: Syndicate



HODNOCENÍ HRY Assassin´s Creed: Syndicate PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Assassins-Creed-Syndicate-40961/" title="Hodnocení hry Assassin´s Creed: Syndicate"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Assassin%B4s+Creed%3A+Syndicate&amp;platforma=pc" alt="Assassin´s Creed: Syndicate" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma