Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


XCOM: Enemy Within

XCOM: Enemy Within

Vývojáři Firaxis Games
Vydavatel2K Games
Distributor v ČR2K GAMES
Typ hryDatadisk
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStrategie
MultiplayerSíť
ČeštinaNe
Datum vydání12. 11. 2013
Hodnocení hry (8):
88%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating



Xzone

Popis PC hry XCOM: Enemy Within
Jedná se o datadisk a ke hraní vyžaduje vlastnictví původní hry XCOM: Enemy Unknown.Kupte si hru na Xzone a dostanete k ní exkluzivní překlad do češtiny. Ten si můžete stáhnout ze zákaznické sekce v rubrice Aktualizace ke hrám.Klíčovou změnou tohoto rozšíření/datadisku hry XCOM: Enemy Unknown se stane nová možnost vylepšit své vojáky buď geneticky nebo kyberneticky. Při zkoumání vetřelců postupně odemknete genetické modifikace, které dají vašim vojákům speciální schopnosti. Například augmentované svaly na pažích zajistí, že už nemusíte nadále lézt na střechy po žebříku. Modifikace mozku sešle psionický útok zpět jeho odesílateli. Nebo zúžení kostí může uzdravit během bitvy, aniž by byla potřeba lékárnička. Takto geneticky upravíte hruď, oči i pleť vojáka. Pokud se rozhodnete pro druhou variantu, stanou se z vašich jednotek mechové. Po poslání vojáka na děsivý kybernetický proces z něj máte kyborga, který na sobě může nosit obrovské bojové stroje. Tyto augmentace mecha se navíc stanou novou třídou, čímž se vám zpřístupní nový strom schopností, z nichž některé si postupně vytrénujete a jiné jsou odvislé od samotného typu mecha. Kupříkladu plamenomet, modul pro kinetický úder, minomet na blízko, minigun či railgun. Středobodem datadisku se přesto stane taktická stránka hratelnosti, když do map přibude hodnotná cizácká surovina nazvaná meld. Najdete ji v rozprostřených kanystrech, s kterými se můžete uzdravit při výpadech nepřátel, ač je potřeba dávat pozor, protože kanystry na sobě mají časovač pro své zničení. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 11.1.2016  (Hodnocení: 90 %)
Není to na první pohled zjevné, ale Enemy within není datadisk, ale rozšíření původní hry, které můžete hrát samostatně. Enemy Within obohacuje příběh a dění Enemy Unknown a můžete v něm sbírat všechny achievementy z Enemy Unknown, takže rozhodně hrajte rovnou Enemy Within, pokud tento Xcom hrajete poprvé.
Enemy Within obohacuje Enemy unknown o nového nepřítele, organizaci Exalt, která má vlastní zájmy, co se týká mimozemské invaze a šíří strach mezi vašimi spojenci.
Samotný děj je obohacen o nové události a mise, které vám zadá Council, a také obsahuje nové mapy, tudíž menší opakování map, na které Enemy Unknown trpělo.
K vylepšení patří i nové technologie, kdy můžete z vojáka udělat bojového robota, či mutanta, který má speciální vlastnosti, vše za pomoci mimozemského materiálu meld, který naleznete na misích.
Rozhodně supr rozšíření a ještě větší zábava, než byla původní hra, která už tak byla hodně skvělá až na pár detailů (opakování se)
Varování, Xcom je hra, která vás bude bavit roky, já už hraju kontinuálně přestávkami od konce roku 2014.

Space13 - 20.1.2015  (Hodnocení: 95 %)
Pokial ste nehrali Xcom: Enemy Unknow, odporucam priamo naistalovat Xcom: Enemy Withim. Ide o povodnu hru, ktora je obohatena o vela novych prvkov, pridavkov a o pribehovu kampan.

Renegade - 18.6.2015  (Hodnocení: 85 %)
Za me jedna z nejlepších taktických strategií. Staré předělané do nového a ještě lépe. Pokud mate trochu rádi strategie a mimozemšťany, tak není co řešit





Artwork ke hře XCOM: Enemy Within

Artwork ke hře XCOM: Enemy Within

Artwork ke hře XCOM: Enemy Within

Další obrázky hry XCOM: Enemy Within





Trailer

Další videa hry XCOM: Enemy Within



HODNOCENÍ HRY XCOM: Enemy Within PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/XCOM-Enemy-Within-22164/" title="Hodnocení hry XCOM: Enemy Within"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=XCOM%3A+Enemy+Within&amp;platforma=pc" alt="XCOM: Enemy Within" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma