Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Trine Enchanted edition

Trine Enchanted edition

Vývojáři Frozenbyte
VydavatelFrozenbyte
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieTrine
OdkazyOficiální stránky
ŽánrLogické hry
MultiplayerSíť, hot-seat
ČeštinaNe
Datum vydání24. 7. 2014
Hodnocení hry (2):
78%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating

Popis PC hry Trine Enchanted edition
Trine Enchanted Edition je nová verze (remaster) původní, již tak krásné hry, za použití nového enginu z druhého dílu. Obsahuje 15 pečlivě vytvořených úrovní, které jsou výzvou pro až 3 hráče nejen v lokálním co-opu, avšak nově i online. Hru lze nyní ukládat kdykoliv v každé úrovni, a k dispozici je také původní verze Trine. (Přidal: Fluke)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 21.1.2019  (Hodnocení: 85 %)
Trine je špičková plošinovka s kamerou z boku jako u klasických old school her. Spolu s rozdílným LittleBigPlanet jenom potvrzují, že tenhle žánr není mrtvý ani dnes:) Ke všemu Trine oplývá grafikou, která je v tomhle žánru na úrovni na jaké je v 3D hrách Crysis. Tentokrát je oproti originálu ještě vylepšena, protože byl použit engine druhého dílu. Nicméně rozdíl není tak markantní, aby se dalo říci, že původní verze je horší.
Největší plus je hlavně pohádková atmosféra, a co level, to něco neokoukaného. Příběh není nijak komplikovaný, ale to nikdo od pohádky nechce. Do ruky se vám dostanou tři skvělé rozdílné postavy, které měníte za pochodu, abyste překonali spoustu čekajících překážek a pobili stovky oživlých koster;) Navíce hru můžete nyní projít s přáteli nejen u jedné obrazovky, ale i online.
Žádný žánr prostě ani dnes není mrtvý, jestli si rádi hrajete a za hry nepovažujete jen střílení headshotů, tak Trine je jasná volba.



HODNOCENÍ HRY Trine Enchanted edition PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Trine-Enchanted-edition-50623/" title="Hodnocení hry Trine Enchanted edition"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Trine+Enchanted+edition&amp;platforma=pc" alt="Trine Enchanted edition" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2212


Hra Warthunder zdarma