Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


State of Decay: Lifeline

State of Decay: Lifeline

Vývojáři Undead Labs
VydavatelMicrosoft Studios
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieState of Decay
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerNe
ČeštinaNe
EngineCryEngine 3.1
Datum vydání30. 5. 2014
DLC pro hruState of Decay
Hodnocení hry (1):
65%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry State of Decay: Lifeline
Druhé DLC nabídne zbrusu novou mapu a prostředí a zaměří se na zombie apokalypsu z vojenského hlediska. Hráči se vžijí do role malé vojenské jednotky Greyhound One, která byla vyslána do zamořeného města Danforth, kde mají za úkol zachránit vědce. Ti mají samozřejmě životně důležitý výzkum a informace, které mají dopomoci překonat apokalypsu. DLC navíc nabídne zcela nový pohled na hratelnost. Zatímco v originálu musel hráč sbírat suroviny, zachraňovat přeživší a postupně budovat svou komunitu, zde začnete s velmi dobrým zázemím už na začátku, a jak se situace vyhrocuje, musíte se naučit improvizovat a doplňovat mizející zásoby. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 1.4.2018  (Hodnocení: 65 %)
V Lifeline se vžijete do role vojáků, jejichž cílem je zachránit několik důležitých osob, ale také civilistů či vojáků, případně výpomoc ostatním, shánění zásob a nově také obrana základny.
Na spoustě míst se dočtete, že narozdíl od původní hry začínáte s mnoha věcmi a postupně ztrácíte. Pravda to je i není, na začátku toho máte opravdu hodně, ale nedá se říct, že by do konce hry, pokud ji ukončíte hned, jak to bude možné, došlo k bodu, kdy už nebudete mít kde shánět zásoby. A i kdyby, stále je tu možnost nechávat si shodit zásoby od armády.
Základy hry zůstávají stejné, máte možnost hrát za většinu postav s tím, že když zemřou, jedná se o permanetní smrt, teď ještě více přítomnou tím, že ani na základně nejste v bezpečí.
Každý herní den je zakončen obléháním, kdy na Vás ve dvou vlnách nabíhá horda nemrtvých, i těch speciálních. Zde mám obrovskou výtku k tomu, že někdy se na druhou vlnu čeká i několik minut, protože se někde zatoulal jeden nemrtvý a Vy ho musíte po celé oblasti nahánět, aby se mohlo pokračovat. Další výtka patří k možnostem vylepšování základny, pár jich zde je, i úsměvná nutnost poslat někoho vyčistit toaletu. Ale nějaké opevňování zde chybí.
To samé platí pro možnosti pěstovat si vlastní jídlo jako v původní hře apod. To zde není, vrací se ale ošetřovatelna a i některé jiné podstatné budovy.
Příběh je zde opět minimální, cílem je zachránit hlavně VIP osoby, jestli zachráníte i ostatní volající o pomoc, je jen na Vás, ale může se stát, že když budete příliš dlouho s pomocí VIP otálet, zemřou. A jelikož jich není zrovna hodně, není dobré to tak nechat.
Grafická, zvuková stránka je při starém, zde k žádnému posunu nedošlo, u zbraní došlo k tomu, že jich je zde daleko více střelných a mnohem více nábojů, protože jste přece vojáci.
Na závěr ocením možnost vedlejších úkolů pro sice otravnýho, ale i tak zajímavé úkoly zadávajícího, SAS vojáka, a možnost hned několika konců s tím, že hru můžete po dosažení určité části ukončit, kdykoli budete chtít.

SHRNUTÍ:
SoD: Lifeline je DLC, v němž se vžijete do role vojáků. Cílem je zachránit několik VIP osob, ale můžete zachraňovat i vojáky a civilisty, což se rozhodně vyplácí. Pro DLC byla navrhnuta nová mapa, která je nic moc a vstup do tzv. červené zóny se nevyplácí, protože většinou jste proti několika speciálním absolutně bez šance. A tyto oblasti nejde ani vyčistit, natož aby obsahovaly nějaké propracovanější prostředí a interiéry.
Příběh si opět svým způsobem píšete sami, o tom, kdo přežije, rozhodujete Vy, ale je zde mnohem větší šance na úmrtí různých postav kvůli denním útokům hord, které nefungují tak úplně, jak by měly. Napomáhá tomu i fakt, že zde neexistuje nic jako vylepšení si opevnění, ale pouze postavení několika zařízení.
Pochvala patří možnosti vyzkoušení si zombie apokalypsy z jiného úhlu, se kterým souvisí i počáteční velice slušná vybavenost a více střeliva, na DLC slušné délce, až na zmíněné nedostatky i obléhání a nakonec možnosti několika konců.



HODNOCENÍ HRY State of Decay: Lifeline PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/State-of-Decay-Lifeline-48527/" title="Hodnocení hry State of Decay: Lifeline"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=State+of+Decay%3A+Lifeline&amp;platforma=pc" alt="State of Decay: Lifeline" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2209


Hra Warthunder zdarma