Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Posel Smrti 2

Posel Smrti 2

Vývojáři Cranberry Production
VydavatelTopCD
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAdventura
ČeštinaCZ Oficiální dabing v češtině
Datum vydáníÚnor, 2010
Popis PC hry Posel Smrti 2
Příběh Black Mirror 2 (český název Posel Smrti 2) se odehrává v 90. letech minulého století, konkrétně 12 let po událostech v prvním díle a hlavním hrdinou je Darren Solitary, který pracuje v malém městečku Biddeford v Nové Anglii, kde se setká s Angelinou. Ta padne do oka Darrenovua despotickému šéfovi a samozřejmě i Darrenovi, který však namísto milostného nadbíhání vyšetřuje podivné incidenty, jež Angelinu doprovází. Jako by o ni stál ještě někdo třetí. No a vyšetřování Darrena zavede do vesničky Willow Creek, která je známa z prvního dílu. Autoři hry Black Mirror 2 vytvořili napínavý a strhující příběh, který Vás nenechá v klidu až do konečného finále. Black Mirror 2 je originální a tradiční point-and-click adventura v enginu 2,5 používající 2D pozadí a 3D postavy. (Přidal: gagin)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

_DAVE_ - 8.7.2014  (Hodnocení: 75 %)
Velmi pomalý rozjezd je opravdu mínus. Jinak už zbývají jen pozitiva. Pro ty z vás, co se vám líbila jednička je to povinost.

radosquo - 28.7.2011  (Hodnocení: 90 %)
Pokracovanie jednej z naj adventur sa celkom vydarilo. Ocakaval som sice temnejsiu atmosferu a zlzitejsie hadanky, ale ako neadventurista som bol milo prekvapeny. Ziadne nelogicky logicke hadanky a ani ziadne zbytocne natahovanie herneho casu. Nebyt zdlhaveho zaciatku a odflaknuteho ceskeho dabingu tak dam plny pocet. Po dlhom case je to totiz hra ktora ma fakt chytila.

fda.kuRe - 4.9.2011  (Hodnocení: 60 %)
dejte prava nemcourum a udelaji z kvalitniho deje prumernou zabavu

NORMENOR - 15.6.2012  (Hodnocení: 60 %)
Průměrný dabing,kromně Prachaře tak uměle a monotoně jako von sem nikoho dabovat neslyšel.Jednoduše to odflákl a stelně tak i ve trojce.Příběh byl jen tak tak...

Chrobak - 11.4.2014  (Hodnocení: 80 %)
Upřímně jsem nečekal, že pokračování Posla smrti bude takhle dobré. Ještě když na něm pracovali úplně jiní vývojáři. Atmosféra byla v prvním díle přeci jen o něco hutnější, i zde se ale dočkáme několika pěkných příběhových zvratů a dobře fungujících hororových prvků.

Taberov - 23.7.2014  (Hodnocení: 85 %)
Jednička nasadila laťku vysoko a dvojce se nepodařilo tuto pomyslnou laťku přeskočit, přesto je to kvalitní hra která stojí za zahrání.

mattesak - 1.10.2014  (Hodnocení: 70 %)
Příšerný dabing. Opravdu hrůza. A dokonce i příběh postrádal "grády" prvního dílu. Každopádně stále velice kvalitní záležitost.

necisty - 1.1.2014  (Hodnocení: 80 %)
Na jedničku to rozhodně nemá. Dost mě zklamala atmosféra, v které se to odehrává, děj nic extra a hlavně konec strašný trapas, ještě že to pokračuje. Nepřidával tomu ani český dabing - že jsou nepovedené vedlejší postavy ok, ale když hlavní hrdina v několika napjatých situacích mluví naprosto bezduše, tak to kazí požitek ze hry. Každopádně když to takhle hraji podruhé, tak se ujišťuji v tom, že jsem od toho jen moc očekával. Zpracování je velmi dobré, krásná barevná krajina, či temné zákoutí. Naštěstí to sousedi Němci zas tak moc nepokazili, ale v rukách původního studia by to jistě dopadlo lépe. Co dodrželi do puntíku, že délka jednotlivých kapitol není ani přibližně stejná. Hlavně ta poslední je strašně krátká. Člověk se těší na zhruba stejně dlouhou herní dobu a najednou konec. Jde dohrát i bez návodu.





Screen ze hry Posel Smrti 2

Screen ze hry Posel Smrti 2

Screen ze hry Posel Smrti 2

Další obrázky hry Posel Smrti 2





Video z hraní

Další videa hry Posel Smrti 2



HODNOCENÍ HRY Posel Smrti 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Posel-Smrti-2-15169/" title="Hodnocení hry Posel Smrti 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Posel+Smrti+2&amp;platforma=pc" alt="Posel Smrti 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2272


Hra Warthunder zdarma