Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Mafia III: Faster, Baby

Mafia III: Faster, Baby

Mafia III: Přidej, kotě!
Vývojáři Hangar 13
Vydavatel2K Games
Distributor v ČRCenega Czech
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieMafia
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání28. 3. 2017
DLC pro hruMafia III
Hodnocení hry (5):
57%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry Mafia III: Faster, Baby
Sinclair Parish je malé městečko na západ od Bayou, ve kterém s pomocí násilí a rozséváním strachu vládne šerif „Slim“ Beaumont. Poté, co dojde k vraždě vůdce bojovníků za občanská práva a perzekuci dalších aktivistů, spojí Lincoln síly s Roxy Laveauovou a pustí se s ní do výbušné mise, během níž odhalí zkorumpované prostředí města. Na cestě, během níž postaví celou kancelář šerifa před spravedlnost, je čeká spousta vysokooktanových honiček, velkolepých taktických soubojů i lstivých akcí. (Přidal: jin.jim)

Pridat.eu Sdílet
Fanstránka série her Mafia

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 18.1.2018  (Hodnocení: 60 %)
DLC mapující příběh, v němž je Vaším hlavním úkolem dostat rasistického šerifa, zajistit důkazy a hlavně to, aby pykal za své činy.
Námět je zde hodně zajímavý, rasismus prochází celou základní hrou, a proto je logickým krokem vydání DLC, které se mu bude věnovat samostatně. Tentokrát se zde setkáváte s novými postavami jako Hlasem nebo Roxy či MJ (připomínajícím Trutha z GTA: San Andreas). Nové postavy jsou ucházející, MJ perfektní a šerif dokonalý šmejd. A to nejen díky činům, ale i díky vzhledu.
DLC nabídne asi hodinu zábavy, jedná se o pár misí v nové části města - Sinclair Parish - je to venkovní část New Bordeaux a vypadá hezky.
Nová lokace nabízí také nové příležitosti a toto DLC je pojato docela arkádově, tedy např. možností využít překážek pro zastavení policie, přímo vybízejících a někdy důležitých pro pokračování v misi skoků s auty a hlavně hodně zničitelné prostředí. Osobně se přiznám, že mě hrozně bavilo jezdit přes pole, neboť jsem si tam připadal jak farmář, jen mi chyběl ten traktor a z úrody vlastně nic nezbylo.
Nová lokace je hezká a dobře rozvržená, k tomu se mimo nových postav váže i nová hudba a hlavně nové - Roxyno - auto, které vydrží snad všechno. Ba nově je zde i možnost převrátit auta ze střechy zpět na kola pomocí jednoho tlačítka.
Utkáte se zde nejen se šerifem a jeho policejními pomocníky, ale i členy Ku-klux klanu.
Narozdíl od DLC Na kameni kámen (Stones Unturned) toto DLC nijak nedoplňuje původní příběh a jede si svou vlastní příběhovou linku. Za co tedy to nízké hodnocení? Za bugy, hlavně za ten na vrakovišti, který zprvu znemožnil dohrání DLC až do konce.





Screen ze hry Mafia III: Faster, Baby

Screen ze hry Mafia III: Faster, Baby

Screen ze hry Mafia III: Faster, Baby

Další obrázky hry Mafia III: Faster, Baby





Mafia III - Faster, Baby! PEGI

Další videa hry Mafia III: Faster, Baby



HODNOCENÍ HRY Mafia III: Faster, Baby PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Mafia-III-Faster-Baby-46081/" title="Hodnocení hry Mafia III: Faster, Baby"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Mafia+III%3A+Faster%2C+Baby&amp;platforma=pc" alt="Mafia III: Faster, Baby" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma