Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


It Takes Two

It Takes Two

Vývojáři Hazelight
VydavatelElectronic Arts
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerSíť
Datum vydání2021
Prodaných kusůpřes 94 037 na Steam
Doba hraníprůměrně 13,6h (nejčastěji 66,7h)
Popis PC hry It Takes Two
KOOPERATIVNÍ DOKONALOST Pozvěte přítele, aby si s vámi vám připojil zdarma prostřednictvím služby Friend’s Pass**, a zažijte vzrušující dobrodružství vytvořené čistě pro kooperaci. Vyberte si, zda chcete hrát u vás doma, nebo online na rozdělené obrazovce, a čelte neustále se měnícím výzvám, v nichž je spolupráce jedinou cestou vpřed. NEPŘEDVÍDATELNÁ HRATELNOST Ve hře It Takes Two nikdy nevíte, co vás čeká dál, ať už jde například o rozběsněné vysavače, nebo galantní milostné guruy. Těšte se na výzvy měnící podobu zavedených herních žánrů, nové schopnosti postav v každé úrovni a metaforické sloučení hratelnosti a vyprávění, které posouvá hranice interaktivního vypravěčství. PŘÍBĚH O VZTAZÍCH Prožijte dojemný a upřímný příběh o výzvách společného soužití. Pomozte Codymu a May naučit se překonávat vzájemné rozdíly. Poznejte rozličnou skupinou podivných a roztomilých postav. Spojte síly a vydejte se na dobrodružství, které oceníte – společně! (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

_DAVE_ - 29.12.2021  (Hodnocení: 100 %)
Naprostá pecka. Fantasticky originální gameplay i level design, hráčsky přístupné, nekonečně zábavné veledílo v grafice za kterou by se nemusel stydět žádný animák. Respektice, hra VYŽADUJE kooperaci dvou lidí k překonávání všedních nástrah ve vlastním domě. A to dokonce jako coop na jednom PC!!
Síťová hra vyžaduje pouze jednu kopii hry.. Výtečné

flagionka - 13.5.2023  (Hodnocení: 80 %)
Výborná atmosféra. Kooperace s dalším hráčem, dodává hře lepší efekt a atmosféru. Je to zábava a rozhodně se člověk nenudí.





Screen ze hry It Takes Two

Artwork ke hře It Takes Two

Další obrázky hry It Takes Two





Official Trailer

Další videa hry It Takes Two



HODNOCENÍ HRY It Takes Two PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/It-Takes-Two-55037/" title="Hodnocení hry It Takes Two"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=It+Takes+Two&amp;platforma=pc" alt="It Takes Two" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma