Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Hellblade Senuas Sacrifice

Hellblade Senuas Sacrifice

Vývojáři Ninja Theory
VydavatelNinja Theory
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční, adventura
Datum vydání8. 6. 2017
Prodaných kusůpřes 47 743 na Steam
Doba hraníprůměrně 2,9h (nejčastěji 50h)
Popis PC hry Hellblade Senuas Sacrifice
Od tvůrců Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West a DmC: Devil May Cry přichází hra Hellblade: Senua’s Sacrifice, brutální výprava válečnice do mýtů a šílenství. Ve vikinské éře se jedna zlomená keltská válečnice vydává na děsivou výpravu do vikinského pekla, aby tam svedla boj o duši svého mrtvého milence. Hra vyvinuta ve spolupráci s neurology a lidmi, kteří mají zkušenosti s psychózami, a zavede vás hluboko do Senuiny mysli. Hlavní rysy Hellblade: Senua’s Sacrifice: Podmanivý příběh – Mistrovsky vyvedená atmosféra se silnou zápletkou, kterou jste ještě nezažili! Brutální souboje – Bojujte proti temným a zvráceným protivníkům, provádějte komba a zdokonalte si šermířské schopnosti, abyste překonali Senuiny děsivé noční můry. Strhující průzkum duševního zdraví – Hra byla vytvořena ve spolupráci s neurology a lidmi, kteří mají zkušenosti s psychózami. Cenami ověnčená hra – Vítěz 5 cen BAFTA včetně cen Britská hra a Výtvarný a zvukový počin. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

_DAVE_ - 16.1.2023  (Hodnocení: 70 %)
Zde typicky vítězí forma nad obsahem, zpočátku strhující nordické, depresivní a famózně ozvučené prostředí časem trochu "zevšední", je to prostě pořád stejné. Stejně tak nepřátelé a souboje mě zde příjdou tak jako "do počtu"..
A často člověk jen bloudí a prochází jakési "checkpointy', které mu následně "potichu" kdesi otevřou cestu dále. Je to značně matoucí a nepřehledné. Náplň celé hry se tak smrskává na "walking simulátor" v úžasně vykresleném "pološíleném" světě, kde hledáte cestu a řešíte jak otevřít další a další brány. Vím, ta hra si ani neklade za cíl něco víc, odehrává se v něčí hlavě a Senua prostě jen opravdu hledá "cestu ven".. Ale mě opravdu kromě úvodního "wow" tahle cesta úplně nechytla.





Screen ze hry Hellblade Senuas Sacrifice

Screen ze hry Hellblade Senuas Sacrifice

Screen ze hry Hellblade Senuas Sacrifice

Další obrázky hry Hellblade Senuas Sacrifice





Senua Trailer

Další videa hry Hellblade Senuas Sacrifice



HODNOCENÍ HRY Hellblade Senuas Sacrifice PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Hellblade-Senuas-Sacrifice-47275/" title="Hodnocení hry Hellblade Senuas Sacrifice"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Hellblade+Senuas+Sacrifice&amp;platforma=pc" alt="Hellblade Senuas Sacrifice" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma