Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


DiRT 4

Vývojáři Codemasters
VydavatelCodemasters
Distributor v ČRNEUVEDEN
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieDiRT
OdkazyOficiální stránky
ŽánrZávodní
ČeštinaNe
Datum vydání6. 6. 2017
Hodnocení hry (3):
90%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 3 PEGI 3 rating



Xzone

Popis PC hry DiRT 4
DiRT 4 přichází s ultimátní hrou pro všechny fanoušky motorsportu. Hodlá nabídnout vzrušení, nadšení a nekonečně přívaly adrenalinu, které jste u off-road závodů ještě nezažili. Hra navazuje na realistický model DiRT Rally, ke kterému přidává ještě větší důraz na off-road, buginy, trucky a hlavně také režim Your Stage s editorem vlastních tratí. (Přidal: Hanyse.k)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

_DAVE_ - 27.5.2018  (Hodnocení: 100 %)
A se mi poslední roky při vyslovení “zaklínadla” Dirt otevíral nůž v kapse, tohle je úplně něco jiného. Hromada obsahu zůstala, ale přibyla zásadní možnost “Arcade” a “Simulation” (vzpomínáte na první “Gran Turisma?”.. Hru si tak užije opravdu každý, nadšenec s volantem a hydraulickým sedadlem, i běžný “casualník” s gamepadem. Další genialita jsou genericky tvořené “erzety”, podobně jako levely v Diablu 🙂 Zvolíte si zemi, délku a “náročnost” tratě a za pár sekund je zcela nová rychlostí zkouška připravena. Tu jde uložit a jezdit nafurt, Nebo pokaždé vygenerovat novou - peckáá!!!

Hanyse.k - 2.7.2017  (Hodnocení: 90 %)
Za sebe můžu říct, že DiRT 4 je moc dobrá závodní hra. Grafika se mi líbí, fyzika a jízdní model taky. Hraji na gamepadu, takže arkádovější ovládání mi vyhovuje. Lze přepnout i na možnost simulace. Nastavení mého Logitech Dual Action bezproblémové, oproti dnes skoro všem vydávaným hrám. V DiRT 4 najdete samozřejmě několik módů. V kariéře si najímáte do svého týmu lidi, uzavíráte smlouvy se sponzory atd. V DiRTu 4 si zajezdíte jak klasické rally, tak Land Rover, Rallycross a taky Historic rally, které mě hodně baví. Také si můžete zajezdit "volnou" jízdu Joyride. Nechybí ani rally škola. Proměnlivé počasí je také fajn, taková hustá mlha vám podstatně zhorší viditelnost na trati. Soundtrack není vůbec špatný, i když úplně můj šálek to není. Co bych hře vytknul je asi málo aut. Za mě 90%.

EDIT 2.7.2018 - Hru ještě hraji, a v původním komentáři bych se opravil, aut je celkem dost, ale tratí potažmo států je málo. Ve hře je 5 států, Španělsko, Austrálie, Wales, Švédsko a USA. Kde je třeba Monte Carlo, Itálie, Finsko, Argentina, Portugalsko, Mexico, Německo, Turecko. Dále bych se opravil Joyride není jen volná jízda ale také jezdíte na čas na "stadiónu" plných překážek a plníte další úkoly. Hodnocení zůstává, 90%.





Gameplay

Další videa hry DiRT 4



HODNOCENÍ HRY DiRT 4 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/DiRT-4-45988/" title="Hodnocení hry DiRT 4"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=DiRT+4&amp;platforma=pc" alt="DiRT 4" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma