Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops

COD: Black Ops
Vývojáři Treyarch Invention
VydavatelActivision
Distributor v ČRActivision
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieCall of Duty
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť (COOP mód)
ČeštinaCZ Neoficiální překlad do češtiny
EngineIW Engine
Datum vydání9. 11. 2010
Prodaných kusůpřes 3 842 624 na Steam
Doba hraníprůměrně 75,6h (nejčastěji 17,4h)
Hodnocení hry (59):
68%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Call of Duty: Black Ops
Již od prvních vteřin se ocitnete v nezáviděníhodné situaci. Výslech doprovázený elektrošoky za každou špatnou odpověď společně s oslepujícím světlem a hrubým hlasem vyšetřovatele je rozhodně málo vídaným prvkem. Netušíte, kým jste, proč tu jste a co sakra po vás chtějí? Čísla, čísla a zase čísla, to jediné vás bude provázet od prvního okamžiku až do samotného závěru. Co znamenají, jak s vámi souvisí a především kdo si z vás udělal pokusného králíka, to jsou odpovědi, které naleznete v celkem patnácti různorodých misích ve zhruba osmi hodinách hraní. Začátek hry skutečně ohromí a překvapení neberou konce. Během mučení pochopíte, že jste mužem jménem Mason, členem speciálních jednotek Black Ops. Prokazatelně jste jediným, kdo zná smysl a účel řady čísel, která vám rezonují v hlavě jako obrovský zvon. S každým dalším úderem se noříte do své vlastní minulosti a začínáte vyprávět příběh, který bere dech. První zastávkou je Kuba a samotný El Revolucionario Fidel Castro v roli, která ho určitě nepotěší. Brzy pochopíte, že děj tvoří útržky vzpomínek na akce, kterých se účastnil Mason a několik dalších vojáků. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Fluke - 26.11.2014  (Hodnocení: 50 %)
Padesát procent za to, že ta hra aspoň vypadá ještě k světu, dá se i hrát a uvedla zombie multiplayer. Ano, tyhle hry jsou k vypnutí hlavy, ale nic se nemá přehánět a jediný, co vás donutí je vypnout ji. Já to udělal v půlce, protože dál už to fakt nešlo...
Je to jak hrát nějakou automatovku, rovnou by vám mohli ty nepřátelé skákat před hlaveň a zatáčet by mohla vlastně vaše postava taky sama. Překvapuje mě těch aktuálních 80%. CoD Modern Warfare série taky není zrovna inteligentní zábava, ale je mnohokrát lepší, než tohle. Tam se alespoň ponoříte do děje, tady už chybí pořádně i ten.

Bobestom - 4.2.2011  (Hodnocení: 30 %)
Todle bylo jako co? Mišmaš 4, 5, 6tky v odfláknutém nenápaditém kabátku zabalené do po*rané plíny. Na dnešní dobu vyloženě hnusná grafika, nuda, ujetost ... vůběc mě nebavilo střílet tisícovku stejných panáčků ... Zkrátka zabitá CoD 4. Styď se, Treyarchu!

crash - 22.11.2010  (Hodnocení: 35 %)
Snad nejhorší díl ze série CoD. Graficky to není nic převratného oproti MW 2 ale za to na strojích kde se MW 2 hrál plynule, je tato hra nehratelná. Tuna problémů při prvním spuštění, než vyšel patch hra se opravdu nedala hrát ani v multiplayeru (a to už je co říct).
Hratelnost je velmi slabá, občasně to chytí ale druhej den už si ani nepamatuju co mě na tom tolik bavilo.
Pro mě propadák roku.

jigsaw88 - 9.12.2010  (Hodnocení: 85 %)
Dohráno ! Dle mého názoru vítěz boje mezi nejnovějším Medal of Honorem a tímto kouskem. Velice povedená grafika i video scény velmi povedené, jediné co mi vadilo, že šlo scénky přerušit pouze v určitých okamžicích, tudíž když Vás zabili museli jste čekat než proběhne cele video. Jinak mohu jen doporučit, určitě jsem byl spokojen :-)

M4Touch - 30.1.2011  (Hodnocení: 75 %)
Singleplayer slušný. Líbilo se mi především zpracování a podání příběhu.

TaskForce - 27.8.2011  (Hodnocení: 60 %)
Tento díl mě bavil ze všech CoD nejmín,příliš přeplácané, bez nějakého smyslu po sobě jdoucí mise, grafika není špatná, bohužel tím se to nedá zachránit, hlavně poslední 2 mise jsou příšerné, 60% za slušnou grafiku a zabavení na 3 dny, tento díl si jako první ze serie CoD už znovu nezahraji

Ranger - 19.1.2012  (Hodnocení: 80 %)
Je to prostě klasické CoD, ale zdá si mo, že tam je nějak horší grafika než v ostatních CoD

DonErDyk - 11.12.2012  (Hodnocení: 75 %)
trochu mi nesedla ta doba a pribeh, ale jinak to nebylo spatne

Eragon93 - 26.8.2013  (Hodnocení: 65 %)
Další z řady Call of duty - neurazí, nenadchne. Jen už to začíná být pomalu nuda.

Rambow - 7.3.2014  (Hodnocení: 80 %)
paradni akce

ACDC - 25.8.2015  (Hodnocení: 65 %)
Nic moc, Black Ops mi moc nesedli, grafika nic moc na tu dobu, příběh dost zmatkující.

mafiozo123 - 21.8.2017  (Hodnocení: 70 %)
Dle mého trochu odfláknutý díl ale stejně to zabaví

H34D - 1.11.2023  (Hodnocení: 80 %)
Příjemné překvapení tehdejšího podzimu! Mnozí by považovali za obrovský úspěch, kdyby Treyarch překonali aspoň konkurenční nemastné, neslané Medal of Honor, jenže to ještě netušili, že kluci, kteří svým World at War tak trošku pošpinili značku kvality Call of Duty, se rozhodli navrátit vše do nejlepšího pořádku. A myslím, že formulace "návrat k nejlepšímu" hru nejlépe vystihuje. Black Ops neposunuje hranice hratelnosti, nepřináší nové herní prvky, on se jen snaží co nejlíp napodobit Modern Warfare (2), přinést další, pokud možno stejně tak atraktivní, ale nikoliv zkopčené mise do oblíbeného herního konceptu hektické akce nezastavující se ani na vteřinu.

Je zajímavé, že ačkoliv se Black Ops od Modern Warfare 2 nepohlo směrem dopředu, ani stranou, nelze mu tuto stagnaci, z hlediska herní evoluce, nijak zazlívat. A proč? Protože se prostě skvěle hraje. Všude se něco děje, herní design je bohatý (speciálně džungle vypadají úžasně), všude se něco hýbe, vybuchuje, nic nezůstává pořád stejné a žádný prostor není prázdný... A přímo do pekelného nitra tohoto bojiště jste vhozeni a jste hrou tlačeni, abyste neodtrhli oči od obrazovky ani na malý moment, protože přímo před vámi probíhá delikátní "černá" operace, kterou prostě MUSÍTE (rozuměj: chcete) dokončit, co nejrychleji a co nejelegantněji, jak to jde. Hra je rychlá, akční, vtahující, mise velice pestré - zde, stejně jako u Modern Warfare, nelze prakticky nic vytknout.

Příběh také příjemně překvapil, sice působí pořád spíše béčkově a na jedno použití (btw víte, že scéna s ruskou ruletou byla inspirována filmem Deer Hunter?), ale má své silné momenty, nějaké to malé překvapení a hlavně dostatečně opodstatňuje přesuny z místa (a času) na úplně jiné v rámci jakoby nesouvisejících misí. Herní doba už tak blyštivá není, 5.5 hodiny sice zní, jakoby někdo hrál na drogách, ale ono to skutečně o moc víc není. Jako druhou negativní poznámku bych uvedl, že je konečně na čase pořádně zapracovat na prostřelitelnosti materiálů a zdí...





Screen ze hry Call of Duty: Black Ops

Artwork ke hře Call of Duty: Black Ops

Screen ze hry Call of Duty: Black Ops

Další obrázky hry Call of Duty: Black Ops





Trailer

Další videa hry Call of Duty: Black Ops



HODNOCENÍ HRY Call of Duty: Black Ops PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Call-of-Duty-Black-Ops-15212/" title="Hodnocení hry Call of Duty: Black Ops"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Call+of+Duty%3A+Black+Ops&amp;platforma=pc" alt="Call of Duty: Black Ops" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma