Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Assassin´s Creed

Assassin´s Creed

AC Assassins Creed
Vývojáři Ubisoft Montreal
VydavatelCenega Czech
Distributor v ČRUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieAssassins Creed
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální dabing v češtině
EngineScimitar
Datum vydáníDuben, 2008
Prodaných kusůpřes 717 473 na Steam
Doba hraníprůměrně 10,3h (nejčastěji 4,3h)
Hodnocení hry (120):
79%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Assassin´s Creed
Assassins Creed mnozí definují jako mix Prince / Hitmana (případně Thiefa) a odehrává se v době Třetí křížové výpravy vedené Richardem Lví srdce. Hra je složena ze tří hlavních částí. 1) Kradmé dostání se na určité místo či špehování cíle 2) likvidace oběti a 3) zběsilý útěk před pronásledovateli všemi možnými cestami. Právě poslední etapa má důležitou roli, jelikož tady se nebudete schovávat ve stínech ala Splinter Cell, nýbrž musíte splynout s anonymním davem. To nebude nic snadného, protože různorodě ztvárnění obyvatelé města jsou ostražití a realisticky reagují na vaše chování nebo činy. Když jim budete něčím podezřelí, strčíte do nich zezadu (=ve hrách dosud nevídaná věc, něco jako když se prodíráte dopředu na koncertě) nebo nenadále seskočíte na ulici ze střechy, rozestoupí se kolem vás, čímž alarmují stráže. Dějištěm Assassins Creed se stanou hned tři středověké bašty - např. Jeruzalém, včetně obklopující krajiny severního i jižního království - plus pevnost vrahů coby jejich základna. Otevřený herní svět někteří odvážně přirovnávají k Grand Theft Auto. Hrdina bude smět vylézt na jakékoli stavení. Po vzoru Prince of Persia nemůže chybět ani skákání po zdech a provádění šílených akrobatických kousků, přičemž novinkou bude třeba využití koně, abyste dosáhli na jinak nepřístupná místa.

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Emzák - 21.8.2008  (Hodnocení: 80 %)
Hra je to perfektně zmáknutá , bohužel hodně omílaný stereotyp je bohužel pravda , natčení z Altairových atletických kousků vás po čase omrzí a pak už jen zbude plnit neustále stejné věci...Hra měla velký potenciál , škoda že ho autoři nevyužili ,snad tomu bude jinak ve dvojice popřípadě trojce , jak Ubisoft slibuje ,avšak PC konverze už není jistá zvlášť po předčasném úniku nedokončené kopie.

Bartyx - 9.3.2009  (Hodnocení: 75 %)
Nadprůměrná akční adventura, která po čase začne šíleně nudit a až na konečné vraždy je zbytek hry pořád stejný. Nudné přejíždění mezi městy je šílený a to nemluvím o nutnosti okrádat pořád stejného chlápka k doplnění vrhacích nožů. Akrobatické kousky Altara jsou ovšem super a ovládání je intuitivní. DObře se to hraje, ale víc jak 75% si to nezaslouží.

gameover - 18.5.2009  (Hodnocení: 100 %)
Tohle je asi moje nejnovější hra. Myslím tím že jsem jí koupil cca rok po vydání, zatímco všechny ostatní byly v době koupě mnohem starší (možná s výjimkou her na PS2). Asi největší triumf téhle hry je v grafice. Města jsou propracovaná a nádherná na pohled. Naopak největší mínus je jednotvárnost misí.

Ze začátku je hra dosti zábavná. Po nějaké době dostanete výpis jmen 9 mužů, které musíte zabít.
A tady nastává chvíle, kdy se 9 krát opakuje to samé. Po příchodu do města, kde daný člověk přebývá si nejprve dojdete do ústředí, poté vylézáte na rozhledny a poté jdete plnit různé úkoly (přičemž můžete dělat i nepovinné úkoly - záchranu obyvatel). Jakmile nasbíráte dostatek informací o cíli, vrátíte se do ústředí a poté ho jdete zabít. Takhle se to 9 krát opakuje a nudné je zejména vylézání na rozhledny, kterých je v jedné oblasti třeba 10. Podle mě by klidně stačila 1 rozhledna. Konec je také dost zábavný. Na konci vás hra přímo nutí, aby jste si kvůli příběhu koupili pokračování. Hodnocení dávám vysoké, protože jsem si hru hodně oblíbil, ale z pohledu recenzenta by bylo určitě nižší...

Buster - 31.5.2009  (Hodnocení: 85 %)
Po příběhové stránce hodně zajímavá hra, graficky úchvatná, ale chybí tomu nějaká esence která by tomu dala větší šmrnc.

sekacek - 7.5.2010  (Hodnocení: 75 %)
Slusna zabava se spoustu exceletnich napadu ale me to po case omrzelo.

Articless - 24.8.2008  (Hodnocení: 80 %)
Perfektní zábava která po době začne nudit. I tak ale sledovat Altaira v akci stojí za to a přičtěme i slušný český dabing.

semo - 4.12.2008  (Hodnocení: 100 %)
Tuto hru jsem hltal přímo příšerně. A ještě když byla odabingována dabérem, mluvícím také Dr. House- prostě ten hlas k osobě Altaira přesně seděl. Jen škoda, že občas se tam mluví rusky. =)

Hawkey79 - 9.2.2011  (Hodnocení: 60 %)
Nuda. Pro mě velké zklamání. Je to hra na 2 hodiny. V těch jste uchváceni grafikou a hlavně možnostmi pohybu hlavního hrdiny. Splníte pár prvních úkolů - a pak? Pak je to pořád dokola a dokola totéž. Nedohrál jsem...
2010/02

gonzo - 19.12.2008  (Hodnocení: 90 %)
Shrnuti: uzasna a jedinecna hra, ktera muze nektere jedince casem nudit (ale mne treba nudi vsemi chvalene Diablo 2). Design mest je jedinecny a nesnese srovnani s nicim. Animace jsou dokonale. Napad se splhanim po domech taky. Jo a jeste ovladani - clovek se do nej dostane rychle (5 button mouse u mne) a hrdina se ovlada vyborne - nikdy jsem nemel pocit, ze by mne nejak neposlouchal. Pokud jsem nekam nedoskocil, nebo od nekud spadl, pak jen mou chybou.

Blackstriderdc - 2.5.2010  (Hodnocení: 75 %)
Určitě skvělá hra, která přinesla i něco nového a trochu té originality. Bohužel tak trochu někdo zapomněl využít její potenciál naplno. Řekl bych že spoustu lidí hru ve 3/4 prostě opustí, protože je to stále to samé sbírání informací, požehnání od bratra assassina, vyhledaní cíle, zabití cíle, útěk....a k tomu v sice celkem velkých, ale asi jenom 4 městech. Škoda....

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 85 %)
Pc verze je skoro stejně dobrá jako xbox, až na pár drobnůstek, jinak si tu užijete stejně srandy. 85%.

kopiha - 24.7.2010  (Hodnocení: 80 %)
dobnra grafika ale ten stereotyp

radosquo - 1.8.2010  (Hodnocení: 70 %)
No neviem. Príbeh bol v pohode. Všetko ostatné zo začiatku úplne úchvatné, postupne strááááášne stereotypné. Zo začiatku som sa nemohol od toho odtrhnúť. Ku koncu už som to hral len kvôli príbehu.

NooNy - 13.9.2010  (Hodnocení: 85 %)
Super hra s prvky RPG

baca12 - 24.8.2010  (Hodnocení: 80 %)
Grafika je úžasná stejně jako akrobacie a celý herní svět. Bohužel mě hra po chvíli přestala bavit. Hra moc upadá do stereotypu.

Neuroxerus - 20.10.2010  (Hodnocení: 60 %)
První pocity byli skvělé a opravdu sem byl nadšen....ale postupem času sem začal získávat odpor si k tomu sednou a dojít konečně na konec hry. Atmosféru kazilo naprosto zbytečné přecházení zpátky do reality....nápad je to dobrý, ale nechávat se vytrhnou z atmosféry hry jen proto, aby se Desmond mohl vyspat a vrátit zpět do animusu je opravdu nuda. Další věc je ta, že ve hře poté není nic nového...stále ty samé úkoly, samý průběh hry....stereotyp prostě.....takže jediné zábavné momenty z hry byo počáteční nadšení + začátek + konec hry, kde došlo aspoň k nějaké změně po tom dlouhém nudném postupu...

M4Touch - 30.1.2011  (Hodnocení: 80 %)
Příběh - 90%
"To mezi tím" - 50%

Chrobak - 21.3.2011  (Hodnocení: 95 %)
Assassins Creed má hloubku, kterou může většina her jen tiše závidět. Velice zajímavé převracení historie mě bavilo od začátku až do konce a ani jsem si nestihl všimnout, že ve vedlejších úkolech dělám pořád to samé. Nevšiml jsem si toho ani po třetím dohrání...

fero - 26.3.2011  (Hodnocení: 75 %)
I když to vypadalo na mokré sny kdejakého hráče, zůstalo u slibů. Postupem času si ale člověk s vydáním ACII a Brotherhood uvědomí, jak moc byl tenhle díl důležitý.

japol - 23.5.2011  (Hodnocení: 85 %)
Těch 15% je pouze za pozdější stereotyp. On zas tolik pozdější není, protože se dostaví po pár hodinách.

roman1211 - 2.12.2011  (Hodnocení: 50 %)
Ze začátku mě hra bavila,ale po pár vraždách to začala být nuda.Pořád to stejné dokola.

jan850915 - 25.9.2012  (Hodnocení: 85 %)
Musím dát 85 % jako v případě Brotherhoodu . Sice grafikou ani propracovaností nedosahuje na své nástupce , ale kde by byly filmy jako Vetřelci nebo Terminator 2 bez svých předchůdců .

byron.lord - 18.11.2012  (Hodnocení: 75 %)
Zatím první hra, kde jsem se mohl virtuálně objevit v Jeruzalémě a skákat po střechách. Parkourové prvky výborné, nicméně hra velmi rychle omrzí.

TwoFace - 21.2.2013  (Hodnocení: 75 %)
+ příběh
+ hudba
- velice stereotypní
- nemožné změnit dabing

koty2201 - 8.9.2013  (Hodnocení: 75 %)
Je to v celku zaujímavá hra, ale mňa osobne moc nebavila a ani som ju nakoniec nedohral. Asi také najlepšie, čo bolo na hre tak to bolo to zabíjanie potichu. Príbehovo to hodnotím, tak že určite zaujme, ale príbehy z tohto obdobia mi moc nevoňajú.

Michalski - 20.11.2013  (Hodnocení: 75 %)
Hodně mi zde chybí titulky, navíc některé rozhovory nejsou vůbec slyšet. Po čase je to trochu stereotyp a chybí mi zde smysluplnější leveling.

Flack007 - 21.12.2013  (Hodnocení: 90 %)
Hru hrajete 30 minut a pořád jste překvapeni, co hra umí/neumí, pohyb mezi lidmi ve městě, akrobatické kousky apod. Ovšem po chvilce hraní vše jakoby omrzí, s prvním zabitím vám padne čelist na klávesnici, ale když už se opakuje po několikáté doufáte jen, že ve dvojce bude vše lepší.

hribisko - 1.7.2014  (Hodnocení: 75 %)
Tajný zabiják, akrobat, splyne s davem - zní to parádně. Ona to taky je docela parádní hra, která mě fakt bavila, teda až do posledního jména. Od té doby je to nechutné sebepopření. A to nemluvím o posledním souboji, je snad jasné s kým, ale zdevítinásobeným, kdy vítězství je čistě náhodné. Konec kazí krédu kredit. Ku.evsky.

ACDC - 25.8.2015  (Hodnocení: 80 %)
V té době docela revoluční hra s výborným příběhem, postupně však během děje stereotypní, místy až nudná.

Hanyse.k - 21.11.2015  (Hodnocení: 80 %)
Assassin's Creed jsem hrál již dávno, na tu dobu to byla jistě vynikající grafika, ale líbil se mi i příběh a potenciál hry. Taktéž se mi líbilo, že ve hře byl český dabing. Vzpomínám si však, že později hra sklouzla do stereotypu. Dobrý nápad, dobrá hratelnost, dobrý příběh, dávám 80%.





Screen ze hry Assassin´s Creed

Screen ze hry Assassin´s Creed

Screen ze hry Assassin´s Creed

Další obrázky hry Assassin´s Creed





Gameplay

Další videa hry Assassin´s Creed



HODNOCENÍ HRY Assassin´s Creed PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Assassins-Creed-14150/" title="Hodnocení hry Assassin´s Creed"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Assassin%B4s+Creed&amp;platforma=pc" alt="Assassin´s Creed" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma