Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


America´s Army 3.0

America´s Army 3.0

Vývojáři U.S. Army
VydavatelU.S. Army
Typ hrySamostatná hra
LicenceFreeware (hra zdarma) - stáhnout
OdkazyOficiální stránky
ŽánrMMOFPS
MultiplayerSíť
ČeštinaNe
Datum vydáníKvěten, 2009
Hodnocení hry (3):
70%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating

Popis PC hry America´s Army 3.0
Americas Army 3 je nástupcem populární vojenské multiplayerové 3D akce z roku 2002, America's Army. Od svého ohlášení vzbuzovala zájem široké veřejnosti díky použitému Unreal enginu 3.0 a několika zbrusu novými featurami. Hlavní změnu doznal tzv. HONOR systém, který je nyní daleko komplexnější a hodnotí hráče hned v několika kategoriích, které dohromady tvoří tzv. LEADERSHIP. Během plnění různých úkolů (bránění důležitých míst, extrakce VIP, získání kufříku) hráč získává zkušenosti na základě jeho chování ve hře. Týmová spolupráce při společném pohybu po mapě, ohleduplnost ke svým spoluhráčům (minimum friendly fire), záchrana raněného, léčení zranění, plnění úkolů, zabití nepřátel, potvrzení zabitých nepřátel, zatčení postřelených nepřátel atd. Je toho spousta a oproti předchozí verzi, jejíž vývoj se zastavil u verze 2.8.5, je AA3 daleko více motivuje k dalšímu hraní. Obrovskou změnou prošel systém léčení. Kromě toho, že medik léčí různé typy několikanásobného zranění, je v případě totálního zkolabování vojáka nutné, aby medik přímo na bojišti jeho zranění rozpoznal a aplikoval na něj 4 různé druhy léčby. V případě, že léčbu "zvorá", nebude se již moci zraněný voják vrátit do boje a zůstane pouze ve stabilizovaném stavu. To dodává hře na dynamičnosti a může to rozhodnout o ne/úspěchu celého týmu. Bohužel, není všechno zlato co se třpytí a trojka se může "pochlubit" neskutečným množstvím bugů a nedodělků, které jsou pro normálního hráče neakceptovatelné. I když je těch chyb až příliš, přesto je AA3 zajímavou hrou, která kromě nulové ceny nabízí skvělou týmovou hratelnost. Hra je dostupná také na Steamu a podporuje 47 achievementů. V současné době se nachází v již celkem hratelné verzi 3.0.6. (Přidal: TradeCZ)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Emzák - 5.8.2009  (Hodnocení: 70 %)
Jelikož je to freeware, tak AA3 musíte odpustit nějaké ty chybičky, hlavně tedy problémy se servery AA3 mě ze začátku dost vytáčely, ale už je to ok. Celkově na mě hra působí nevybalancovaným dojmem, MP zdaleka není dobře optimalizovaný a neběží hladce, ve hře se objevuje řada "bugů", které snad napraví nové patche. Jak možná víte, AA3 běží na Unreal Enginu 3, což je vcelku slušné, na to, že je hra zdarma, ale rozhodně nevyužívá potenciálu tohoto tolik oblíbeného herního enginu. Takže pro mě celkem průměrná hra, vcelku ničím vyjmečná.





Screen ze hry America´s Army 3.0

Screen ze hry America´s Army 3.0

Screen ze hry America´s Army 3.0

Další obrázky hry America´s Army 3.0



HODNOCENÍ HRY America´s Army 3.0 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Americas-Army-30-14804/" title="Hodnocení hry America´s Army 3.0"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=America%B4s+Army+3.0&amp;platforma=pc" alt="America´s Army 3.0" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma