Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Hodnocení PC 82%
Hodnocení Xbox 360 78%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Left 4 Dead 2
Pokračovaní světoznámé hry pro čtyři hráče. Bojujte se zombie a s velkými bossy, abyste přežili. Obrovská hromada zbraní jak na blízko tak na dálku čeká jen na vás. (Přidal: fero)

  • Komentáře

Emzák - 19.8.2009  (Hodnocení: 85 %)
Výborná multiplayerová kooperace, která nabízí tři herní módy a to kampaň, kde procházíte společně s ostatními hráči některou z kapitol, dále je zde mód survival, ve kterém se ve čtyřech snažíte bránit na jedné z map a jako poslední je zde mód Versus, který nabízí možnost hrát jak za přeživší (neinfikované), tak za zombie...

Bartyx - 11.3.2009  (Hodnocení: 85 %)
Multipayer v této hře je naprosto geniální. Dlouho jsem nehrál zábavnější kooperaci. A za zobmíky je to ještě lepší :-) Boomer FTW

Mbeast - 6.12.2009  (Hodnocení: 85 %)
Už jenom kvůli multiplayeru to stojí za zkoušku.

Italiano - 24.7.2009  (Hodnocení: 95 %)
Hrál jsem jenom chviličku, ale tak moc mě to bavilo, že prostě musím dát 95% .. Ti zombie, kteří běhají jsou skvělí :-P

Bobestom - 28.11.2009  (Hodnocení: 80 %)
Jiné postavy, jiné mapy, nové zbraně, noví nepřátelé :) ... je toho spousta. Left4Dead 2 je zkrátka povedenou kooperativní akcí, která na chvilku zabaví. 85%!

Hawkey79 - 28.9.2009  (Hodnocení: 40 %)
Hrál jsem jen single a jen chvíli (snad hodinu). Nevím proč, ale vůbec mě to nebavilo. Všechny útoky byl "přeskriptované". Možná jsem měl jen blbou náladu, když ostatním se to líbí.

Blackstriderdc - 2.5.2010  (Hodnocení: 90 %)
Prolévejme krev mrtvých dále, masivněji, brutálněji a s více prostředky......

gregor_CZ - 3.7.2010  (Hodnocení: 90 %)
Nejlepší multiplayerová hra co jsem kdy hrál několik modu typu co-op nebo versus a skvělé mapy které nejsou atmosférické a hezky rovnou krásně slunné (tedy některé) koho zajímá grafika že není ůplně krásná?Je to super 100%!

Perper - 16.8.2010  (Hodnocení: 100 %)
Prostě nejlepší (for me) online co-op řežba.

fero - 25.1.2011  (Hodnocení: 90 %)
Skvělé, rychlé a oldschool. Rozhodně to ale není hra, která by chytla obrovské masy hráčů a přinutila je nejít týden na záchod. Tak jako tak si zaslouží výborné hodnocení (9/10).

Hide_cz1 - 2.10.2011  (Hodnocení: 90 %)
Ještě lepší druhý díl této skvělé MP hry se zombickou tematikou. Jeden z nejlepších MP počinů vůbec. Po BF samozřejmě :-))

Flack007 - 27.12.2013  (Hodnocení: 90 %)
Nejlepší multiplayer, který jsem hrála. Není nic lepšího než si se skupinou dalších 3 lidí vyzkoušet hon na zombíky, postupně se trénovat a každý den se potkávat při hraní a udělat z vaší skupinky pomalu zásahovou jednotku. Hra je sice jednotvárná a ani změnou prostředí to nepomůže, ale i tak na několik hodin zabaví. Když přejdete z multiplayeru na single tak se pravděpodobně ukoušete nudou. Počítačově ovládání hráči nemají moc inteligenci a vlastně jen vy jste motorem týmu. Když vy uděláte krok dopředu tak oni taky, ale jinak ne. To znamená, že pořád musíte jít první a není čas na různé taktizování, které lze aplikovat u multiplayeru. I přesto je to na několik hodin skvělá pařba.

nikar - 8.4.2016  (Hodnocení: 100 %)
Výborná hra.Odehráno více jak 200 hodin.

jin.jim - 21.6.2018  (Hodnocení: 90 %)
Výborná kooperativní odreagovačka, kterou lze hrát jak s přáteli, případně někým jiným, tak sám, nebo s UI. L4D 2 nabízí kupu módů, které si lze zahrát, ať už za přeživší či za nemrtvé, a to ještě doplňuje hromadou kampaní, které hráči zaberou X hodin hraní. Kor, když pokaždé se jedná o trochu jiný zážitek kvůli hraní s různými hráči.
A aby to bylo vyladěno k dokonalosti, nechybí ani podpora uživatelských módů, takže si lze stáhnout další tisíce map, skinů a módů, které hru mohou ještě vylepšit.
Grafické zpracování je na svou dobu dobré, zvláště odpravování nepřátel je zpracováno pěkně, ozvučení a dabing je na docela dobré úrovni, i když by se určitě dalo vylepšovat, a scénáře jednotlivých kampaní na sebe navazují, ale nelze čekat nějaký komplexnější příběh. O to tady nejde. Tady jde hlavně o to pokosit co nejvíce zombií a speciálních po cestě do cíle. A že to je parádní zábava!
Jediné výtky patří k množství zbraní a tomu, že se zde nevyskytuje nic pojízdného. A taky občas, ale to se stalo málokdy, k tomu, že jako zakladatel serveru nemáte hlavní slovo při rozhodování (např. o vykopnutí) a tak se může stát, že se do hry připojí nějací kámoši, kteří vykopnou Vás, nebo Vás budou úmyslně sabotovat.
Ve výsledku se jedná o parádní hru, která čeká už hodně dlouho na nějaké to pokračování.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Left 4 Dead 2

Screen ze hry Left 4 Dead 2

Screen ze hry Left 4 Dead 2

Galerie obrázků ze hry Left 4 Dead 2. Všechny screenshoty hry Left 4 Dead 2 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Představení hry

Video ze hry Left 4 Dead 2. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Left 4 Dead 2 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Left 4 Dead 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Left-4-Dead-2-14984/" title="Hodnocení hry Left 4 Dead 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Left+4+Dead+2" alt="Left 4 Dead 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2267


Hra Warthunder zdarma