Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


John Woo Presents Stranglehold

John Woo Presents Stranglehold

Hodnocení PC 62%
Hodnocení PS3 78%
Hodnocení Xbox 360 60%
Žánrakční, adventura
Popis hry John Woo Presents Stranglehold
Stranglehold je duchovní nástupce filmu Hard Boiled režiséra Johna Woo. Hru vyvíjí tvůrčí tým Midway Chicago, jehož zaměstnanci se naposledy připomněli solidní konzolovou FPS Psi Ops: The Mindgate Conspiracy. Hlavním hrdinou hry je, stejně jako ve výše jmenovaném filmu, inspektor Tequila, kterému ve ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 24.8.2008  (Hodnocení: 60 %)
Hordy a hordy nepřátel valící se na vás , zase jedna z masivních stříleček , kdy nemáte čas přemýšlet a jen "kropíte" nepřátele. To vše zkrášleno různými akrobatickými kousky v celkem pěkném zničitelném prostředí.

Buster - 6.6.2009  (Hodnocení: 25 %)
Čekal jsem megahit, dostal sem ubohou kravinu.

sekacek - 31.3.2009  (Hodnocení: 80 %)
Někdo mi o této gamese pověděl,že prý to je jako Max Payne no asi těžko:D Sice je tu spousta a spousta nepřátel co se proti vám valí neustále v před a snadno jim odoláváte speciálním charaktérem z filmu Hard Boiled jak tam to bylo brutální i tady tomu není jinak do toho je zapojen překvapujicí havok a o destrukce není nouze spousta ukázkového skákání a spomalování času k tomu pár sekundárních akcí.Celkové dojmy jsou užívej si rychlovku,ale rozhodně tu nejde o napodobeninu maxe na toho nemá nikdo možna Max Payne 3 no uvidíme.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry John Woo Presents Stranglehold

Screen ze hry John Woo Presents Stranglehold

Screen ze hry John Woo Presents Stranglehold

Galerie obrázků ze hry John Woo Presents Stranglehold. Všechny screenshoty hry John Woo Presents Stranglehold naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry John Woo Presents Stranglehold. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry John Woo Presents Stranglehold naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY John Woo Presents Stranglehold PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/John-Woo-Presents-Stranglehold-13627/" title="Hodnocení hry John Woo Presents Stranglehold"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=John+Woo+Presents+Stranglehold" alt="John Woo Presents Stranglehold" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma