Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


James Bond: Quantum of Solace

James Bond: Quantum of Solace

Hodnocení PC 68%
Hodnocení PS3 73%
Hodnocení PS2 -
Hodnocení Xbox 360 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry James Bond: Quantum of Solace
Další bondovka, tentokráte Quantum of Solace se dočkala herního zpracování. Autoři slibují mix FPS přestřelek a boje nablízko v pohledu třetí osoby. Dočkáme se prý i stealth misí, kdy se budeme snažit být jako pravý agent nenápadní a zároveň momentů, které dělají bondovku bondovkou, tedy boje s co n ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 31.10.2008  (Hodnocení: 70 %)
Podle mě celkem povedené zpracování nové bondovky, samotná postava Jamese Bonda se opravdu povedla a je vypracována do nejmenšího detailu. Uvítal bych kdyby hra byla dělána přesně podle filmu a byla prokládána třeba filmovými úryvky. Celá hra stojí na enginu z cod 4 a evidentně ji to prospělo. Hra vypadá dobře a taky se dobře hraje , za mě 70 %.

Bobestom - 7.6.2009  (Hodnocení: 85 %)
Vynikající zábava, skvělá grafika, hratelnost a hlavně optimalizace. Možnost krytí ve hře (za zdi, stoly, skoro vše...) hře přidává na kvalitách a zábavě. Také bych rád pochválil geniální souboje- sledujete nádhernou animaci boje a musíte kliknout do kolečka, které se vždy někde objeví... když do něj kliknete, James udeří nepřítele, když kliknete vedle, tak to za vás James odse*e. xD

TomHardy - 16.9.2010  (Hodnocení: 55 %)
Po všech stránkách průměrná střílečka se solidním grafickým kabátem a možností výplně pár hodin čistokrevnou "non brain" zábavou. Nic proti tomu, ale od agenta s povolením zabíjet, pro něhož by měl být systém krytí i něčím víc, než doplněním životní energie, přeci jen čekám víc. Třeba jen možnost tiché likvidace, místo toho, aby mě každý idiot odhalil vždy ve chvíli, kdy se to hře hodí. Nevyužití úvodní honičky z filmu či jízdy na motorce lepší nekomentovat.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry James Bond: Quantum of Solace

Screen ze hry James Bond: Quantum of Solace

Screen ze hry James Bond: Quantum of Solace

Galerie obrázků ze hry James Bond: Quantum of Solace. Všechny screenshoty hry James Bond: Quantum of Solace naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Video ze hry James Bond: Quantum of Solace. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry James Bond: Quantum of Solace naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY James Bond: Quantum of Solace PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/James-Bond-Quantum-of-Solace-13695/" title="Hodnocení hry James Bond: Quantum of Solace"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=James+Bond%3A+Quantum+of+Solace" alt="James Bond: Quantum of Solace" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma