Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her Deus Ex Human Revolution Director´s Cut


Deus Ex Human Revolution Director´s Cut

Deus Ex Human Revolution Director´s Cut

Hodnocení Xbox 360 98%
Hodnocení PS3 -
Hodnocení PC 93%
Hodnocení Wii U 90%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční
Popis hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut
Obsahuje původní hru + DLC, hra je v edici přepracována a je zde nová možnost New Game+ Žánrově je hra spíš RPG než akcí, přesně jako byl první díl Deus Ex, k jehož odkazu se vývojáři snaží být loajální. Hratelnost je tedy opět postavena na činění rozhodnutí, která mají následky, a možnosti výběru z ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Fluke - 14.11.2014  (Hodnocení: 95 %)
Perfektní hra, která může hrdě nést značku Deus Ex. Naprosto promakaná variabilita jak ji hrát, a možnost projít hrou bez zabití kohokoliv (kromě bossů) ji řadí mezi stealth jako Metal Gear Solid a Splinter Cell. Nebo jestli chcete, tak je všechny postřílejte. Oceňuju hlavně to nezabíjení, ke kterému vás hra přirozeně vede a nutí hráče koukat na příběh z úplně jiné roviny. Proč zabíjet ovlivněné lidi, nebo hlídače, když není jejich vina, co zrovna dělají. To vám mnoho her nenabídne. Spojení s missing link DLC je taky skvěle provedeno. Poslední dobou se nevyplatí kupovat hru hned, ale počkat si. Neřekl bych, ale že to je nejlepší řešení, takhle už mohl Deus Ex vypadat na začátku.

mafiozo123 - 30.9.2017  (Hodnocení: 100 %)
TOP hra se skvělou hratelností !

H34D - 31.1.2022  (Hodnocení: 90 %)
Pokračování těch nejlepších kousků videoherní historie to mají vždy těžké, ovšem série Deus Ex na to jde velmi chytře. Rozdrtí vaše naděje a sny na prach obludným druhým dílem, protože ví, že s trojkou povede cesta už jen vzhůru… A tak se i děje, nebál bych se říct, že vstup do třetího dílu je po všech stránkách famózní. Bez složitého intra jste okamžitě vhozeni doprostřed konverzace Vaší postavy a jeho bývalou přítelkyní, okouzlující vědkyní Megan Reed. Jistá nevyřčená chemie mezi hlavními postavami se do jisté míry prolíná celou hrou a musím říct, že jsem si ji velmi užil. Cesta za Megan se pro mě stávala téměř stejně tak důležitou jako cesta za rozuzlením, pro Deus Ex, typické velkolepé konspirační teorie. Příběh a celkové ztvárnění blízké budoucnosti, v které poctivý občan představuje jen bezvýznamnou figurkou na šachovnici bohatých a mocných konglomerátů experimentujících s lidmi, se nesmírně povedl. Dialogy působí reálně a lidsky, nabízí se vám vždycky více možností, jak reagovat a samozřejmě každé větší rozhodnutí má vliv na váš následný postup. Speciálně jim dodává náboj možnost ve správný moment analyzovat osobnost diskutujícího a úlisně s ním manipulovat dobře mířenou lichotkou nebo autoritativním příkazem. K dispozici bude i spousta textů zejména v e-mailech, či tzv. kapesních sekretářek, které ale nyní povětšinou neobsahují zásadní informace pro váš postup hrou, jako spíše tu zdánlivě nepodstatnou „omáčku“ okolo, díky které se lépe ponoříte do herního světa.

Tím se dostávám k obtížnosti a herním mechanikám – jakkoli je Human Revolution důstojným pokračováním série, ani u něj se nevyhneme nepříjemným zjednodušením. Systém multitool/lock pick/hack/brutální síla nejen, že už asi nebude nikdy překonán, on bohužel nebude ani dorovnán. To samé platí o systému získávání zkušeností a pořizování perků a augmentací z modu GMDX prvního dílu. Nyní už není tak důležité pečlivě prohledávat okolí a číst textové zprávy, vystačíte si se směšnými dvěma body investovanými do hackingu a do vaší trpělivosti při opakování pořád té samé hackovací minihry a dostanete se téměř kamkoli. I na nejvyšší obtížnost mi přijde hra spíše zážitková, pokud se vyloženě nerozhodnete postupovat Rambo stylem. Nový systém krytí je příjemnější pro konzolisty, ale dle mě by se vtahující stealth akce měla odehrávat raději z první osoby a obsahovat funkční systémem vyklánění. Přitulit se ke zdi a koukat za roh mi přijde skoro jako cheat.

Pochválit musím audiovizuální stránku, ta nejen, že plně odpovídá tehdejším technickým možnostem, ale skutečně napomáhá i k tvorbě výborné atmosféry. A to v prvé řadě dávám důraz právě na výbornou hudbu, protože ta krásně podbarvuje onen futuristický, dystopický herní svět, v kterém proti sobě stojí chladná technologie a střípky lidství. Human Revolution se snadno zařadil mezi mé nejoblíbenější herní soundtracky. Od grafiky bych ani dnes nepožadoval víc, líbily se mi jak hypermoderní vědecká pracoviště, tajné vojenské základny, chudé Detroitské ulice, tak i futuristický víceúrovňový Shanghai (to je vyloženě geniální způsob, jak vyobrazit radikální rozdělení společnosti). City huby jsou svojí rozlohou dostatečné, naopak se přiznám, že by mi ani více lineární průběh nevadil. Jednotlivé mise se pak vyloženě chlubí vícero cestami, které vedou k cíli. Trnem v oku jsou mi jen ty všudypřítomné a popravdě stupidní ventilační šachty. Nečekané zpestření, obzvlášť když se snažíte nezabíjet, pak přichází v podobě několika masitých bossfightů. Není to ve stealth hře standardní, ale až na finální souboj docela fungují. V konečném důsledku se ve hře nevyskytuje žádné vyloženě slabé místo, ani nudná mise.

S Deus Ex už nikdy znovu nezažijete ono „poprvé“, každý další díl vyjde ze souboje jako poražený, nicméně faktem je, že imerzivních simulátorů není mnoho a já jsem vděčný za každý povedený přírůstek, kterým Human Revolution bezpochyby je.

malycauner - 11.7.2023  (Hodnocení: 100 %)
Něco tak dokonalého snad ani nemohlo vzniknout, ALE VZNIKLO!! Po fiasku s druhým dílem TOTO předčilo mé očekávání snad tím nejlepším možným způsobem.Maximální zážitek z příběhu a realně propracované hratelnosti.Děkuju!!


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Artwork ke hře Deus Ex Human Revolution Director´s Cut

Obal hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut

Galerie obrázků ze hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut. Všechny screenshoty hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Deus Ex Human Revolution Director´s Cut PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Deus-Ex-Human-Revolution-Directors-Cut-21943/" title="Hodnocení hry Deus Ex Human Revolution Director´s Cut"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Deus+Ex+Human+Revolution+Director%B4s+Cut" alt="Deus Ex Human Revolution Director´s Cut" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2208


Hra Warthunder zdarma