Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Bioshock 2

Bioshock 2

Hodnocení PC 82%
Hodnocení PS3 78%
Hodnocení Xbox 360 80%
Typ hrySamostatná hra
Žánrstřílečky
Popis hry Bioshock 2
První informace o hře mluví o únosu sedmileté dívenky ve fiktivním liscannorském zálivu města Clare. Ve tři čtvrtě na dvě ráno se do rybářského domu na pobřeží vloupal neznámý útočník a rozbil okno, což probudilo oba rodiče, a než stihli cokoliv udělat, následoval také výkřik jejich sedmileté dcery ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Buster - 9.4.2010  (Hodnocení: 95 %)
První Bioshock otevřel bránu do jinýho světa a vpustil nás tam, kde jsme ještě nebyli. Druhej díl se v tom nijak neliší, i když pocit ohromení poněkud uvadnul (to se dalo ale čekat. V pokročilejší fázi ohromení ale opět přijde). Graficky se hra neposunula nijak kupředu, což ale vůbec nevadí, protože i dneska má stále svoje zvláštní kouzlo (navíc přibyl váš vlastní stín, což docela potěší). Příběhově je Bioshock opět ve vysokym nadprůměru, hudba jako v předchozím díle parádně vystihuje momentální dění včetně emocí, atmosféra se dá krájet a spousta ohromujících sekvencí vytváří okamžiky při kterých běhá mráz po zádech. Hodně hráčů si stěžuje na úvod, že se neliší od prvního dílu. Osobně si ale myslim, že jinak začít ani nemohl, naopak, je prostě perfektní. Jedná se o jedinou hru společně s prvnim dílem která si po celou dobu trvání udržuje dynamckej děj/průběh, zkrátka vás hra nestíhá nudit. Při tom všem vás doprovází zajímaví nepřátelé ať už z řad běžnejch šmejdů nebo příběhově důležitějších postav. Koho chytnul první díl tak si myslim, že si užije i tenhle, i když je téměř stejnej (má trochu těžší obtížnost, ale nijak závratně). Svět Rapture je ale natolik zvláštní, že musí chytnout prostě každýho milovníka FPS, přičemž závěrečný dvě hodiny absolutně vyrazí dech i naprostýmu odpůrci Bioshocku. Naprosto fenomenální záležitost. (připravuje se i film, ale ten nikdy nemůže bejt tak dokonalej, jako je tahle hra.)

Savel - 7.8.2010  (Hodnocení: 70 %)
Čekal jsem, že ve dvojice bude to, co mi scházelo v jedničce a to ukázání města před jeho změnou v peklo...těšil jsem se na převyprávění minulosti města Rapture z pohledu jeho obyvatele ve stylu Falloutu...ale bohužel...hrát za Velkého taťku? vždyť je to nesmysl...Big Daddy je symbol síly a nelidskosti...a přitom je zde paradoxně poměrně krutopřísně větší obtížnost...a proto, že celá koncepce příběhu je nesmyslná (z mého pohledu)a tak tu průměrné a stereotypní střílečce zbývá jen krásný interiér...a to je málo

Chrobak - 25.10.2014  (Hodnocení: 80 %)
Bioshock 2 je výborná hra, ale to jen díky tomu, že její předchůdce je naprosto fenomenální. Tvůrci dvojky zkrátka vzali Levinův svět, nic nevylepšili ani po technické stránce a napsali příběh, který je dobrý, ale dramatické lince z jedničky se nevyrovná. Nakonec však hra zanechá dojem velice kladný, protože v závěru získá neskutečně na obrátkách (postava Alexandra je napsaná tak dobře, že dokonce nechá vzpomenout na geniálního psychopata Sandera Cohena).

necisty - 15.6.2019  (Hodnocení: 80 %)
Ne že bych byl doslova zklamán, ale trošku mi vadil styl hry za Velkého taťku a úplně mě nebavilo těžení Adama. Má to dost dlouhou herní dobu. Trošku zapracovali na hratelnosti a možnost šlehat plasmid a střílet zároveň byla vítaná. Pak ještě trošku zlepšili hackování a přidali arsenál, jinak vše šlapalo jak v jedničce. Děj byl trošičku slabší, ale to protože se v prvním díle tolik vytáhli.

H34D - 6.6.2023  (Hodnocení: 85 %)
Bioshock 2 je „pokračování“ v pravém slova smyslu, nejedná se o zbrusu novou hru, ale zkrátka další díl téže věci. Herní princip i hratelnost tedy zůstávají prakticky stejné, budete procházet pěkné interiéry, zírat na efektní vodu a trošku se dusit v hutné a klaustrofobické atmosféře, přičemž vašemu počínání bude dodávat smysl opět, na poměry FPS, propracovaný a hlavně působivý příběh, jenž zejména v závěru (opět) výtečně hraje na emocionální strunu.

Nových featur není mnoho, hraní za Big Daddyho nepřináší žádné výrazně relevantní změny, jediným skutečně novým prvkem je rituál sbírání Adamu (ukradnete holčičku, přivedete k mrtvole a po určitou dobu bráníte proti masám nepřátel...), ale ani skromnější výčet inovací vám nijak neskazí čirý požitek ze hry. Bioshock je natolik kvalitní a zajímavý projekt, že klidně i jen nové levely bez čehokoliv jiného by představovaly dostatečný důvod, proč jej hrát. Je to hra, která dokáže pohltit a zpřístupnit člověku tak trochu jiné, možná silnější, herní pocity, než na které byl dříve u videoher zvyklý. Viz krátká epizoda hraní za malou holčičku u konce hry – hráč jen „hloupě“ chodí po domě za šipkou, ale přesto tato pasáž znamenala pro Bioshocok 2 a možná i pro leckteré hráče :) jistou formu vyvrcholení.

V souhrnu tedy vynikající hra, které je možno vytknout v podstatě pouze to, že se od jedničky neposunula dál, nýbrž stranou...

vorez - 16.9.2010  (Hodnocení: 70 %)
Pro mě lepší než jednička, akorát se mi nelíbilo že zabít Big Daddyho v jedničce nebyla sranda, teď jste jím v podstatě vy a každej si na vás vyskakuje :D Nejvíc mě naštavala změna hackovacího systému ten v jedničce mi prostě seděl víc :( Hra je kratší než jednička, takže zábava tak na 8hodin, což je tak akorát protože nic extra nového tady opravdu není...

rostas - 13.4.2013  (Hodnocení: 70 %)
Rapture z jiného úhlu pohledu, ale ne tak dobré jako jednička.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Bioshock 2

Screen ze hry Bioshock 2

Screen ze hry Bioshock 2

Galerie obrázků ze hry Bioshock 2. Všechny screenshoty hry Bioshock 2 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Představení hry

Video ze hry Bioshock 2. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Bioshock 2 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Bioshock 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Bioshock-2-13249/" title="Hodnocení hry Bioshock 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Bioshock+2" alt="Bioshock 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma