Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Assassin´s Creed 2

Assassin´s Creed 2

Hodnocení PS3 83%
Hodnocení PC 86%
Hodnocení Xbox 360 77%
Typ hrySamostatná hra
Žánrakční, adventura
Popis hry Assassin´s Creed 2
Assassins Creed 2 určitě jako pokračování jedničky netřeba představovat. Tentokrát zavítáte do Florencie, Benátek a Římá - nejnavštěvovanější města na svěvě. Příběh začne v roce 1476 a znovu se bude točit kolem nekonečné válký mezi templáři a asasíny. Autoři potvrdili zasazení do Benátek roku 1476 v ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

Emzák - 1.5.2011  (Hodnocení: 90 %)
Opravdu velký skok dopředu, který jenom vítám. Mnoho novinek a lepší grafika.

gagin - 12.5.2010  (Hodnocení: 100 %)
Co k tomu dodat výborná hra mnohem lepší než první díl v prvním dílu nebyl skoro žádný příběh když to v tomto je velmi silný příběh který vás hned vtáhne do děje jedním slovem výborná hra nominoval bych ji na hru roku ,ale budem si muset počkat na tu mafiu 100 procent :))

Buster - 29.4.2010  (Hodnocení: 90 %)
Upřímně řečeno jsem čekal něco poněkud jinýho, ale i to, co jsem dostal stačilo k tomu, abych byl na dně. Všechno co přines díl první díl druhej zdokonaluje a vylepšuje, dokonce přidává spoustu nových možností (mnohé obchody, doktor, spoustu tajemných zákoutí atd). Příběh je parádní (zapojení Leonarda bylo super) a jeho gradace perfektní, ale nebýt úžasnýho hudebního doprovodu (Jesper Kyd) zřejmě by to nebylo ani zdaleka tak silný, jak to je. Hlavní hrdina je sympaťák, i když mi víc svědčil tajemnej Altair, kterýho považuju za většího profíka. Na druhou stranu Ezio umí plavat a velice dobře zbouchat nepřátele i pěstma (souboje jsou geniální a skvěle ozvučený). Prostředí příběhu (Itálie) je úžasný a život v jednotlivejch městech parádně zpestřuje vaše momentální dění. Jedna věc se mi ale nalíbí a tou je grafika, která se (zdá se mi) od svýho předchůdce trochu pohoršila, ale zase to vyvažujou ostatní faktory, takže to zase tolik nevadí. Celkově je Assassins Creed 2 strhující a v mnoha ohledech bezchybná a hodně rozmanitá záležitost, která fandy prvního dílu nemůže zklamat.

sekacek - 7.5.2010  (Hodnocení: 100 %)
Od prvniho dilu se mnohe zmenilo a to k lepsimu jednicka me dloho nebavila ale druhy dil me dost bavy a myslim ze vim proc chvaty jsou lepsi zvuk harmonicky a dinamicky grafika zustala da se rici skoro stejna rozmanitost na vysost hojna RPG prvky.Vlastni panstvy nebo obchodovani ci ruzne zberatelske konicky ci rozmanitost nadherne italie zapojeni Leonarda i tajemne kouty abych nezapomel na tajne sekce ala matrix:)(Pravda nebo sen?)

fleury08 - 25.6.2010  (Hodnocení: 90 %)
Když jsem dohrál Assassins Creed 1 tak jsem si říkal, tohle nemůže být lepší. Jenže světe div se! Je to lepší a né jenom o třídu ale minimálně o ligu. Zlepšený bojový systém, propracovaný příběh(opět) a hlavně (konečně) větší odkazy do součastnoti a nádherné spojení faktů minulosti s příběhem hry. Musím ale i přes ty klady(které v hojné větší převyšují),že bojový systém má mezery a AI stráží je někdy až zarážející ale i přes tyto občas rušící prvky zážitku hry jsem nadšen z celkového dojmu hry... 90% zasložených

In-počasí - 13.2.2010  (Hodnocení: 80 %)
Propracovaný svět do detailu, ale příběhově hra příliš nepřekvapuje (většinou stále stejné úkoly).

Blackstriderdc - 2.5.2010  (Hodnocení: 90 %)
Musím říct, že jsem se na druhý díl Assassina dost těšil a dost sem očekával. A skoro všeho jsem se dočkal :)...příběh hraje větší roli, prostředí se postupně mění, úkoly rozmanitější a těch vedlejších "blbůstek".....Graficky se hra podobá prvnímu dílu, i když pokrok je samozřejmě vidět. Itálie je poměrně originální v prostředí PC her a doba renesance ani nemluvím. Herní doba je dost slušná, i když sem si ji osobně dost protáhl vedlejšími úkoly a podobně. Nezbývá než doporučit.

V3nom - 5.6.2010  (Hodnocení: 100 %)
Jednoduše řečeno, nejlepší hra, co zatím vyšla..

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 100 %)
Tady už není co řešit, perfektní hra, úžasná atmosféra, grafika, prostě vše co je ve hře, 100%.

Setler - 2.7.2010  (Hodnocení: 100 %)
Oproti jedničce velká změna a to příběh,který mě tak zaujal,že sem nedělal
všechny vedlejší úkoly(bohužel),prostě sem chtěl vědět,jak bude pokračovat příběh...a ne jen příběh,ale celkové zlepšení jako je nakupování léků,jedů zbraní,najímání pomocníků atd...
Nechápu hodnocení uživatele barydave 0%,asi to nehrál a píše .......y

kopiha - 8.7.2010  (Hodnocení: 0 %)
velice skvěle narozdíl od jedničky vyrobená hra , takovou zábavu ve rách jen tak neuvidíte davam 100%

baca12 - 24.8.2010  (Hodnocení: 100 %)
Oproti prvnímu dílu má hra super příběh, takže pěkně odsejpá. O grafice a podobně se ani nemusím zmiňovat. Prostě bomba.

Neuroxerus - 20.10.2010  (Hodnocení: 100 %)
Tahle hra pro mne byla naprostým uspokojením....Začal sem jí hrát a nemohl sem se od ní odtrhnout. Měla vše, co jedničce chybělo...Mise byli rozdílné a zábavné, každou chvílí vás z atmosféry hry nevytrhovala současnost jako v AC I a celkově to prostě bylo dokonalé...Grafika skvělá, nápad skvělý, efekty skvělé a co se postav týče, tak Ezio a Leonardo byli opravdu dokonalá dvojice....a k tomu občas i humorné scénky, na které lze zde narazit. 100% a to ještě nepočítám dvojtou skrytou čepel a spoustu dalších věcí.:-)

loloman - 9.11.2010  (Hodnocení: 80 %)
Super hra, ale musim přiznat, že se časem dostavil stereotyp

fero - 26.3.2011  (Hodnocení: 95 %)
Ubisoft vlastní jednu z nejlepších herních sérií současnosti, o tom žádná. Ezio prostě zabodoval a perfektní příběh, intuitivní ovládání, zábavné vedlejší úkoly a úžasná atmosféra včetně perfektně zpracovanch měst zapracovala na tolik, že musím dát takové hodnocení!

Chrobak - 26.4.2011  (Hodnocení: 100 %)
Jednička byla naprosto úžásná, dvojka v ničem nepolevuje a navíc přidává velkou porci skvělých novinek. Takhle mě snad ještě žádná hra nechytla.

praus6qwet - 5.6.2011  (Hodnocení: 100 %)
U mě zatím vrchol AC série, ani BH mě tolik nebavilo jako tohle.

jan850915 - 25.9.2012  (Hodnocení: 95 %)
Nejlepší díl celé série . Ale počkejme s čím přijde Assassins Creed III , který vychází v listopadu 2012

shimpandz - 19.12.2012  (Hodnocení: 100 %)
Nejlepší díl série.

TwoFace - 21.2.2013  (Hodnocení: 95 %)
+ příběh
+ hudba
+ grafika
+ atmosféra
+ délka
+ prostředí
+ PC verze má dvě velká příběhová DLC zdarma
- nutnost připojení k internetu po čas hraní

depjon - 25.8.2013  (Hodnocení: 90 %)
Taková atmosféra renesanční Itálie dělá z téhle hry unikát. Příběh je dobrý a plný zvratů. Asasínská zábava jak má být.

Flack007 - 2.1.2014  (Hodnocení: 80 %)
Troufám si tvrdit, že je toto nejlepší díl celé série. Vymakané boje, velký posun od prvního dílu, krásný příběh, prostředí a hudba.

ACDC - 25.8.2015  (Hodnocení: 90 %)
Velký skok kupředu, mnoho novinek, výborný příběh z renesanční Itálie, hratelnost, grafika.

Hanyse.k - 27.11.2015  (Hodnocení: 100 %)
AC II je super hra, teď ji hraji podruhé a pořád mě baví. Grafickou stránku po těch letech asi nemá smysl hodnotit, ale mě se líbí i v roce 2015. Příběh je perfektní, hratelnost i souboje také. Prostředí renesanční Itálie je taktéž moc fajn, líbí se mi. Celkově je hra moc zábavná, má spoustu vedlejších úkolů, od závodů až po zabíjení. Zřídka se objeví nějaký ten bug, ale v které hře ne, dávám 100%

hribisko - 5.5.2017  (Hodnocení: 95 %)
Tajný zabiják, akrobat, splyne s davem. Výborná hra, z jedničky si ponechala všechno povedené a všechno to nepovedené vylepšila. Ovšem konec je klasicky natahovaný a nudný. Skoro perfektní. -zlato-

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 90 %)
Stejně skoro stejná zábava jako na xboxu až na pár chybiček, jinak skvělá akce jak na konzole tak na pc... 90%.

sarfian - 14.5.2016  (Hodnocení: 90 %)
2016

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 100 %)
Assassins creed 2, téměř už žádné chyby, stejná až lepší zábava než u prvního dílu, není co dodat... 100%

rostas - 18.2.2014  (Hodnocení: 95 %)
Nejlepší díl série, krásné prostředí a příjemný hlavní hrdina.

Szczigi - 3.8.2016  (Hodnocení: 100 %)
*Atmosféra:
-prostředí: Skvostné historické zasazení do nádherného prostředí italských měst, především Florencie a renesančních Benátek. Výborně zpracovaná architektura navozuje nezapomenutelnou atmosféru při přeskakování z jedné taškové strěchy na druhou, šplhání po fasádách domů nebo procházení se v jejích stínech po rušných ulicích. To vše podtrhuje tehdejší móda bohatého měšťanstva ale také i prostý oděv chudých.
-soundtrack: Výborný soundtrack dokresluje jedno z nejkrasnějších herních prostředí a vytváří tak skvělou atmosféru
*Hlavní postava/y: Ezio Auditore da Firence je jednou z nejlépe napsaných postav,kterou si rychle oblíbite a na níž nezapomenete.V průběhu děje lze sledovat jeho vývoj z divokého mladíka ve vyzrálého a rozvážného může, přičemž o šarm a charisma nepřijde.
*Příběh: hlavní zápletka a tahounem je zaměřena na zradu a pomstu a to především v prvních fázích příběhu. Poté za pomocí přátel a známých vstoupí Ezio do cechu assassinů a zde se příběh zaměří ve větší míře na letitý boj mezi templáři a již zmíněnými assassiny o mocný artefakt (úlomek ráje).
*Zpracování: Nádherná grafický kabátek, výborně zpracovaný parkur, detailní zpracování prostředí,hledání "pokladů", seznam a popis významných historických postav a budov, ovšem snazší souboje i proti značné přesile


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry Assassin´s Creed 2

Screen ze hry Assassin´s Creed 2

Screen ze hry Assassin´s Creed 2

Galerie obrázků ze hry Assassin´s Creed 2. Všechny screenshoty hry Assassin´s Creed 2 naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Trailer

Video ze hry Assassin´s Creed 2. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry Assassin´s Creed 2 naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY Assassin´s Creed 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/Assassins-Creed-2-14649/" title="Hodnocení hry Assassin´s Creed 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Assassin%B4s+Creed+2" alt="Assassin´s Creed 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2222


Hra Warthunder zdarma