Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence

Hodnocení PC 93%
Hodnocení PS4 95%
Hodnocení Xbox One 90%
Typ hrySamostatná hra
Žánradventura
Popis hry A Plague Tale: Innocence
Nechejte se vtáhnout do ponurého příběhu mladé Amicie a jejího malého bratra Huga na jejich strastiplné cestě nejtemnějším obdobím historie. Pronásledováni vojáky Inkvizice a obklopeni nezadržitelnými záplavami krys se Amicia a Hugo vzájemně poznávají a začínají si důvěřovat. V boji o holý život pro ... (Zobrazit celý text)

  • Komentáře

_DAVE_ - 31.3.2022  (Hodnocení: 75 %)
Jako dobrý, grafika a hlavní postavy na jedničku. Rovněž taky námět, ale něco tomu jakoby chybí. Hratelnost je striktně lineární, musíte PŘESNĚ udělat to, co po vás hra chce, jinak smrt - hned.
Pravda, tohle platí jen pro první třetinu hry, pak se to obstojně rozjede.. Celkově by to ale chtělo hodně věcí víc dotáhnout

NORMENOR - 18.6.2019  (Hodnocení: 95 %)
Musim říct že od doby Alana Wakea,je to další skvěle zpracovaná hra.Příběh obou sourozenců a jejich nepřízeň osudu,vás hned od začátku stotožní jak s Amicii tak i s Hugem.Mechanika hry nevede hráče za ručičku.U některých řešení postupu je potřeba většího přemejšlení.Ovšem inteligence NPC,je občas krapet k smíchu.Přesto je A Plague Tale:Inocence Titul velice povedený.


Komentáře ke hře lze přidávat na kartách této hry pro konkrétní platformy.




  • Obrázky ze hry

Screen ze hry A Plague Tale: Innocence

Screen ze hry A Plague Tale: Innocence

Screen ze hry A Plague Tale: Innocence

Galerie obrázků ze hry A Plague Tale: Innocence. Všechny screenshoty hry A Plague Tale: Innocence naleznete u konkrétních karet platforem této hry. Obrázky ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.





  • Video ze hry

Recenze

Video ze hry A Plague Tale: Innocence. Všechny trailery, videorecenze nebo jiná videa ze hry A Plague Tale: Innocence naleznete na konkrétních kartách platforem této hry. Videa ke hře lze přidávat na kartách konkrétních platforem této hry.



HODNOCENÍ HRY A Plague Tale: Innocence PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/hra/A-Plague-Tale-Innocence-48574/" title="Hodnocení hry A Plague Tale: Innocence"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=A+Plague+Tale%3A+Innocence" alt="A Plague Tale: Innocence" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma