Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Wolfenstein 2009

Wolfenstein 2009

Vývojáři Raven Software
VydavatelActivision
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStřílečky
Datum vydáníSrpen, 2009
Popis Xbox hry Wolfenstein 2009
Léta Páně 1943 vrcholí druhá světová válka. Zatímco Spojenci zastavili expanzi hladové Třetí říše napříč Evropou, nacistické srdce uprostřed Starého kontinentu bije stále stejně čistě. K čemu je to ale dobré, když si Führer nežádá nic menšího než celosvětovou samovládu! K tomu mají pomoci nechvalně proslulé Himmlerovy oddíly SS, zamýšlející navrtat do války okultní síly známé pod krycím jménem Černé slunce (tedy Black Sun).Bude to plné tradičně nadupaných přestřelek, sci-fi zbraní, okultních bestií stvořených z temných experimentů a zlých nacistů. Žádná situace nebude mít ve hře jediné řešení: pokud se hrdina B.J. Blazkowicz např. ocitne pod palbou z nepřátelského kulometného hnízda, bude jej buďto moci vzít ztečí, vylézt na střechu a vpadnout nepříteli do týla nebo skočit do podzemní kanalizace a celé situaci se úspěšně vyhnout. Narozdíl od Blazkowicze nebudou mít nacisté přímý přístup do Krytu, tzn. fantasmagorického světa alternativní reality, do nějž bude hrdina moci moci utíkat již od rané fáze hry díky nálezu nějakého předmětu. Blazkowicz tímto získá možnost využívat některé z nadpřirozených sil projektu Černé slunce (viz preview), konkrétně skrze jednotlivé runy, rozeseté po herním světě. Autoři slibují spoustu odkazů na legendárního Wolfensteina 3D, ať už v podobě skrytých pokladů, oblíbených zbraní nebo dokonce starých známých tváří (Hitlera ale vyloučili již dříve). Na vývoji se intenzivně angažují i id Software, zhruba tolik, jako tomu bylo ve starších titulech jako Heretic nebo Hexen 2. B.J. bude moci sbírat zbra... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Ahurmen - 29.9.2010  (Hodnocení: 65 %)
Nijak nevynikající střílečka s nálepkou herní klasiky.
Některé prvky hry jsou sice originální, ale zbytek hry a level design je rychle okoukaný.

Jaroslav - 6.12.2015  (Hodnocení: 70 %)
Tento díl Wolfa je docela kvalitní střílečka a fantasy stránka hry a vylepšování zbraní bylo pro mne velmi milým zpestřením hry.
Různorodost jednotek je bohatá na rozdíl od míst kde se budete utkávat s anglicky mluvícími Němci.Většina částí hry až na farmu a Zeppelin je si dost podobná,ale musím vyzdvihnout velmi povedenou atmosféru v nemocnici která místy působí chladně až hororově.To napětí mezi mnou a televizorem se dalo krájet.
Celkový dojem ze hry byl promne více než dobrý,bohužel konečný souboj je i na milovníka scifi jakým jsem já naprosto uhozený,ale jinak příjemně ztrávených 12 hodin.





Screen ze hry Wolfenstein 2009

Další obrázky hry Wolfenstein 2009





Porovnavani hry z xboxu a Ps 3

Další videa hry Wolfenstein 2009



HODNOCENÍ HRY Wolfenstein 2009 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/xbox/Wolfenstein-2009-14657/" title="Hodnocení hry Wolfenstein 2009"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Wolfenstein+2009&amp;platforma=xbox360" alt="Wolfenstein 2009" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma