Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Titanfall 2

Titanfall 2

Vývojáři Respawn Entertainment
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť
ČeštinaNe
Datum vydání28. 10. 2016
Popis Xbox hry Titanfall 2
DÁREK K PŘEDOBJEDNÁVCE  Získejte Nitro Scorch Pack a s ním Nitro Scorch Warpaint, Nitro Scorch Nose Art a Nitro Call sign.  Titanfall 2 nabízí novou kampaň pro jednoho hráče, která přiblíží jedinečné pouto mezi člověkem a strojem a k tomu samozřejmě bohatší nabídku režimů pro více hráčů. Těšit se můžete na nové titány, rozšířené schopnosti pilotů a bohatý systém úprav a postupu. POŘÁDNÁ AKCE Dvojka přichází s neuvěřitelně zábavným, plynulým a strhujícím bojovým systémem, ať už se do víru akce vrhnete v roli pilota, bleskově rychlého elitního strážce, nebo ve dvacet stop vysokém titánovi. KAMPAŇ PRO JEDNOHO Vůbec poprvé vezme Titanfall 2 hráče na cestu hluboko do světa The Frontier, a to pohledem Jacka Coopera, vojáka domobrany s touhou stát se pilotem. Uvězněný za nepřátelskými liniemi musí uzavřít neobvyklé spojenectví s ostříleným titánem třídy Vanguard s označením BT-7274. Jack a BT musí zkombinovat své schopnosti a riskovat vše, aby se společnými silami pokusili navzdory malým šancím přežít. BOHATŠÍ REŽIMY PRO VÍCE HRÁČŮ Díky šestici zcela nových titánů vybavených smrtícími technologiemi a rozšířeným schopnostem pilotů navazuje Titanfall 2 na odkaz svého předchůdce. Hra také nabídne fanouškům hry propracovanější systém úprav, jehož prostřednictvím si mohou upravit pilota, titána nebo výbavu k obrazu svému. HRAJTE S PŘÁTELI Nový systém „Networks“ umožní jednodušší a rychlejší hru mezi novými i starými přáteli. Bez ohledu na typ hry (zda půjde o soutěžní hru, nebo jen tak pro zábavu) budou moci hráči vytvářet různé sítě či do nich vstupovat na základě svého stylu a preferencí. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Mustaffa - 20.9.2017  (Hodnocení: 90 %)
První díl byl a stále je pro mě asi tou nejlepší střílečkou a možná i hrou, kterou jsem na této generaci konzolí zatím hrál. Bohužel, při oznámení druhého dílu už mě žádné nadšení z dalšího dílu nečekalo. Asi to bylo tím, že MP se posunul směrem, který mi moc nesedí. Mám na mysli různé barevné úpravy titánů apod.
Každopádně Titanfall 2 je parádní sci-fi střílečka a to díky i plnohodnotné kampaně pro jednoho hráče. Sice krátká herní doba, za to intenzivnější zážitek! Prostředí mě naprosto uchvátilo, žádné klasické sci-fi, ale pořádně hutná atmosféra industriálních, robotických prostředí. K tomu si přidejte stále vynikající MP, který je naprosto frenetický a plný skvělých soubojů mezi piloty a titány.
Já tedy hru doporučuji bez debat každému fanouškovi sci-fi stříleček!



HODNOCENÍ HRY Titanfall 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/xbox/Titanfall-2-44109/" title="Hodnocení hry Titanfall 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Titanfall+2&amp;platforma=xboxone" alt="Titanfall 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma