Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her Xbox hryPlants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (Xbox One hra)


Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Vývojáři EA Games
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStřílečky
Datum vydáníZáří, 2016
Popis Xbox hry Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Nelítostná bitva o předměstí vyvrcholila do nečekaně šílených rozměrů. V našlapaném pokračování bláznivé střílečky Garden Warfare 2 přechází květinky do útoku! Vůdce zombíků Dr. Zomboss obsadil se svými hordami nemrtvých předměstí a proměnil jej v zombie utopii. Naděje ale stále žije! KVĚTINY ÚTOČÍ Poprvé v historii Plants vs. Zombies se květiny pouští do přímého útoku, aby zachránili svůj trávník. A to v novém módu Herbal Assault pro 24 hráčů nebo v co-op misích pro 4 hráče. POSTAVY ZE VŠECH OBDOBÍ Nachystejte se na ještě více taktizování a mnohem širší výběr postav. Najdete zde totiž celkem 14 herních tříd a celkem přes 100 vzhledů květin a zombie z minulosti, současnosti i budoucnosti. HRAJTE PODLE SEBE Ať už jste květinka či zombík, ze 7 herních módů si rozhodně vyberete svého favorita. Pusťte se do šílené online akce ve 24 hráčích v Herbal Assault a Gardens & Graveyards. A nebo sežeňte kamarády a ve čtyřech si zahrajte co-op mise online i off-line ve splitscreenu. ŽIVÝ SVĚT NEŽIVÝCH Boj o předměstí je v plném proudu na 12 nových mapách, překypujících vtípky, nadsázkou a skrytými tajemstvími. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Mustaffa - 11.10.2016  (Hodnocení: 90 %)
O něco lepší než první díl, takže naprosto skvělá záležitost, která Vám vydrží na hodně, hodně dlouho. Perfektně je zpracovaný otevřený svět, tady v podobě městečka kde naproti sobě stojí základna zombíků a základna kytek a uprostřed velká zahrada. Než se pustíte do toho hlavního co druhý díl nabízí, tedy MP, můžete plnit po vzoru RPG her různé mise/questy za zombíky a kytky. Parodie na různé hry jako Dragon Age, Titanfall či CoD atd. je perfektní a zapadá do celého konceptu PvZ:GW jak hrnec na prdel.
Co se týče samotného MP, tak ten je takřka totožný s prvním dílem. Přibyly jen postavy jako například růže (takový ekvivalent wizarda z Diabla) nebo malý Imp, který si dokáže zavolat Titána/Mecha a další. Lehce se změnil způsob levelování, kdy již nemusíte plnit dané úkoly pro získávání XP/hvězd, což je rozhodně změna k lepšímu.
Zkrátka tuto hru nelze nedoporučit, ale jen spíš MP laděným hráčům!



HODNOCENÍ HRY Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/xbox/Plants-vs-Zombies-Garden-Warfare-2-41632/" title="Hodnocení hry Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Plants+vs.+Zombies%3A+Garden+Warfare+2&amp;platforma=xboxone" alt="Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma