Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


XIII

Vývojáři Ubisoft Paris
VydavatelUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStřílečky
MultiplayerNe
ČeštinaNe
Datum vydáníListopad, 2003
Hodnocení hry (5):
71%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PS hry XIII
Tvůrcům této FPS tentokrát nešlo o to přivést komiksové postavičky do realistického světa, ale naopak je v jejich komiksovém světě, i když v digitálním provedení, zanechat, čímž zajistili svým způsobem i unikátnost svého díla. Že by to ovšem znamenalo, že o to v této hře bude méně krve, to rozhodně ne. Číslo XIII může znamenat mnoho věcí. V případě této hry je to např. tetování hlavního hrdiny, který se probouzí z bezvědomí a bez jakýchkoliv vzpomínek na pláži, ale než se stačí vůbec vzpamatovat, ocitá se na útěku. Naštěstí je dost fyzicky zdatný, aby vydržel, a v průběhu rozvíjejícího příběhu navíc zjišťuje, že má cosi společného s atentátem na amerického prezidenta a jde po něm nejen nějaký zabiják, ale také FBI a americká armáda a kdo ví kdo ještě. Číslo XIII se však v souvislosti s touto hrou objevuje ještě jednou, a to pokud jde o počet misí. XIII je založena na nejnovější Unreal II technologii. A nejen to - XIII je jako vůbec první FPS užívá tzv. cel-shade grafiku, která hře dává podobu animovaného filmu. Hra vychází ze stejnojmenné knihy komiksů, od belgického komiksového autora Jean Van Hamme. (Přidal: runak)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

runak - 2.7.2010  (Hodnocení: 30 %)
Tak toto je naprostý propadák, je vidět že tvůrci si nedali moc práce s komixovým spracováním, nicméně jediný klad co tato hra má že je to zajímavá střílečka ale do dějin ps2 se na sto procent nezapíše... 30%.





Artwork ke hře XIII

Obal hry XIII

Další obrázky hry XIII



HODNOCENÍ HRY XIII PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/XIII-12976/" title="Hodnocení hry XIII"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=XIII&amp;platforma=ps2" alt="XIII" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma