Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Rime

Vývojáři Tequila Works
VydavatelSCEA
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrLogické hry
MultiplayerNe
Datum vydání23. 5. 2017
Popis PS hry Rime
Prozkoumejte nádherný svět RiME. Ujmete se role mladého chlapce, jenž se probere na tajemném ostrově po obrovské bouřce. Vybaven svým důvtipem a vůlí překonat všechny překážky se za male asistence přátelské lišky vydává vstříc ostrovu a jeho hlavní dominantě, kterou je tajuplná věž. PRŮZKUM Jednou z hlavních náplní ve hře bude prozkoumávání tajuplného ostrova plného divoké zvěře a dávno zapomenutých ruin. Náplň a tempo hry je na hráči. Můžete zkoumat přírodu, hledat skryté předměty a nebo se můžete nechat unést scenériemi a zvuky nádherného herního světa inspirovaného středomořím. HADÁNKY A TAJEMSTVÍ Prohledejte starodávné ruiny, v nichž naleznete mnoho úžasných hádanek. Ty řešíte za pomoci hrátek se zvuky, světlem a stínem, atp. Nebo se pokuste objevit zajímavý příběh hlavního hrdiny a jeho původu. (Přidal: Xzone)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Chrobak - 20.9.2017  (Hodnocení: 90 %)
Působivé rodinné drama zasazené do vizuálně atraktivního a silně stylizovaného prostředí, kterým hráče provede pohodová hratelnost. Rime je velice sympatická puzzle adventura/skákačka, která mi připomněla tituly jako Journey nebo The Last Guardian.





Screen ze hry Rime

Screen ze hry Rime

Screen ze hry Rime

Další obrázky hry Rime





Trailer

Další videa hry Rime



HODNOCENÍ HRY Rime PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/Rime-35582/" title="Hodnocení hry Rime"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Rime&amp;platforma=ps4" alt="Rime" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma