Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


NHL 18

VydavatelEA Sports
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrSportovní hry
Datum vydání15. 9. 2017
Hodnocení hry (3):
78%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating

Popis PS hry NHL 18
Hra EA PlayStation 4 NHL 18 -

NHL 18 – ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA EA SPORTS NHL™ 18 přináší kreativitu mladých superhvězd současné NHL prostřednictvím nového ovládání v útočné třetině a zcela nového ovládání Defensive Skill Stick. Vyzkoušejte rychlý arkádový hokej tři na tři v režimu EA SPORTS™ NHL™ THREES nebo si vytvořte vlastní 32. tým NHL, zúčastněte se nového rozšiřovacího draftu a kompletně změňte tvář celé ligy. To vše ve znamení nejširší nabídky možností kooperativního a soutěžní hraní v historii série EA SPORTS NHL.

LED JE VAŠÍM HŘIŠTĚM V útoku budete mít k dispozici zcela nové finty a kličky, jako například bleskovou střelu mezi nohama, kličku jednou rukou, bekhendovou stahovačku a mnohé další. V obraně budete mít díky zcela novému ovládání Defensive Skill Stick vše potřebné k eliminaci soupeřova útoku. K pokrytí prostoru a linií přihrávek lze využít napadání hokejkou, vypíchnutí puku s natažením nebo zametání holí.

ARKÁDOVÝ HOKEJ 3 NA 3 Představujeme nový režim EA SPORTS™ NHL™ THREES, který se ponese ve znamení akčního a frenetického hokeje 3 na 3. Zcela nový arkádový hokejový zážitek nabídne hráčům rychlejší akci, tvrdé hity a jednoduchou hratelnost, kde padá spousta skvělých gólů.

ZAŽIJTE ROZŠÍŘENÍ NOVÉ NHL V Režimu Organizace změňte tvář celé NHL díky novince v podobě rozšiřovacího draftu, v jehož rámci si můžete vytvořit 32. tým NHL a kompletně tak přetvořit ligu. Zapojte se do autentického rozšiřovacího draftu, v němž bude vaším úkolem vybrat si nejlepší hokejisty z ligy, dejte dohrom... (Zobrazit celý text)


Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

K této hře nebyl zatím přidán žádný komentář. Buďte první... Přidat komentář

Registrujte se zdarma pro možnost přidání komentáře a získání dalších výhod.



Artwork ke hře NHL 18

Další obrázky hry NHL 18



HODNOCENÍ HRY NHL 18 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/NHL-18-46267/" title="Hodnocení hry NHL 18"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=NHL+18&amp;platforma=ps4" alt="NHL 18" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma