Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Madden NFL 20

Madden NFL 20

Vývojáři EA Tiburon
VydavatelElectronic Arts
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrSportovní hry
MultiplayerSíť
Datum vydání2. 8. 2019
Popis PS hry Madden NFL 20
Staňte se NFL superstar ve hře MADDEN NFL 20 pro PS4! Připravte se začít svou cestu za Super Bowlem, vybudujte si a vylepšujte svůj Madden Ultimate Team se zábavným obsahem poskytovaným po celý rok a užijte si nové hratelnostní vylepšení, které vaši hru posunou zase na novou úroveň.

Nová sezóna přináší Face of the Franchise, v němž si vytvoříte svého univerzitního quarterbacka a odstartujete kariéru v režimu kampaně, přičemž každý z hráčů bude mít k dispozici speciální schopnosti a ability, jež jsou specifické pro tu kterou současnou hvězdu NFL.

Hlavní rysy PS4 MADDEN NFL 20:

  • ExhibitionUtkejte se jeden proti jednomu v on-line a off-line zápasech (v režimu jednoho i více hráčů) nebo si zahrajte sami off-line proti týmu řízenému hrou. Upravte si nastavení zápasu včetně délky trvání jednotlivých čtvrtin, atd.
  • Face of the Franchise: QB1Staňte se tváří klubu NFL a vydejte se na cestu, během níž vás čeká spousta důležitých rozhodnutí, s cílem stát se superhvězdou NFL. Vytvořte si vlastního univerzitního quarterbacka, s nímž se pustíte do play-off College Football.
  • FranchiseProžijte kompletní kariéru v NFL a nesmazatelně se zapište do historie jako hráč, trenér, nebo vlastník klubu v rámci režimu jednoho či více hráčů (s on-line propojenými soutěžemi) a soupeřte s až 32 týmy o nadvládu.
  • Ultimate TeamUltimate Team je komplexním režimem, v němž se snažíte vybudovat svůj vysněný tým NFL z oblíbených hráčů minulosti i současnosti. Hrajte zápasy, sbírejte odměny a vylep... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

K této hře nebyl zatím přidán žádný komentář. Buďte první... Přidat komentář

Registrujte se zdarma pro možnost přidání komentáře a získání dalších výhod.



Artwork ke hře Madden NFL 20

Artwork ke hře Madden NFL 20

Artwork ke hře Madden NFL 20

Další obrázky hry Madden NFL 20



HODNOCENÍ HRY Madden NFL 20 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/ps/Madden-NFL-20-51780/" title="Hodnocení hry Madden NFL 20"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Madden+NFL+20&amp;platforma=ps4" alt="Madden NFL 20" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma