Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Zombpocalypse

Zombpocalypse

Vývojáři Inland Productions
Typ hrySamostatná hra
LicenceFreeware (hra zdarma) - stáhnout
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční
Datum vydání12. 11. 2006
Popis PC hry Zombpocalypse
Po hodně dlouhé době zde máme pořádnou arkádovou akci pro všechny, kdo mají rádi napětí, temná zákoutí, zombíky a týpky co se jen tak něčeho nezaleknou. Když k tomu přidáme perfektní grafiku a výborné ozvučení, máme před sebou výjimečnou akci, kterou byste rozhodně neměli minout. Jak jsem již naznačil v úvodu, máme dnes co dělat s hodně povedenou akcí, tentokráte viděnou z top-down pohledu. S hlavním hrdinou, jímž není žádný rambo, ale naprosto obyčejný člověk, který dostal královsky zaplaceno, se musíte zbavit co možná největšího počtu ne zcela mrtvých spoluobčanů. Celkem je pro vás přichystáno sedm lokací, ve kterých můžete zombíky kosit, přičemž každá z nich je svým způsobem jedinečná. K likvidaci zahnívajících spoluobčanů máte k dispozici arzenál, se kterým by se nemusela stydět ani středně vybavená armáda. Z počátku sice držíte v ruce jen basebalovou pálku, ale velmi záhy se vaše vybavení rozroste. Po lokacích se povalují různé hračky, jako jsou samopaly, plamenomety, granáty, brokovnice a další. Rovněž zombíků je několikero druhů, liší se především rychlostí a stylem útoku, nejsnadnějším cílem jsou plazivé mrtvolky, které jsou velmi pomalé a maximálně vás bijí pěstmi. Ovšem pak jsou zde i poněkud živější kousky, které rády koušou a skáčou, na ty už si musíte dávat pozor, protože jakmile se jich kolem vás seběhne moc, máte docela slušný problém. Je dobré si dát pozor na prostředí ve kterém zrovna bojujete, protože v zatopených částech se pohybujete velmi pomalu a prakticky se nemůžete vyhnout nebo utéci. Technická ... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

gameover - 30.6.2009  (Hodnocení: 75 %)
Hra je dost zábavná, ačkoli je to ohraný žánr. Na freeware dost dobrá. Kdo by nevěděl,tak v téhle hře prostě chodíte a zabíjíte zombíky. Pohled je tak nějak zeshora, ale zároveň 3D. Zbraní tu mnoho není. Hra není zpracovaná, že byste měli level 1-8 ale máte prostě pár úrovní, ve kterých můžete zombíky zabíjet.





Trailer

Další videa hry Zombpocalypse



HODNOCENÍ HRY Zombpocalypse PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Zombpocalypse-14699/" title="Hodnocení hry Zombpocalypse"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Zombpocalypse&amp;platforma=pc" alt="Zombpocalypse" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma