Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion

Vývojáři Ubisoft Montreal
VydavatelUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieWatch Dogs
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
Datum vydání2019
Hodnocení hry (2):
78%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Watch Dogs: Legion
Zachraň svou budoucnost Vzdoruj oportunistům, kteří ovládli Londýn, v napínavém dobrodružství v otevřeném světě, ve kterém je celá populace potenciálních spojenců na tvé straně. Bojuj za osvobození Londýna hackováním přetechnizované infrastruktury a najímej libovolné spojence – od agentů MI6 po ilegální pouliční závodníky – aby se k tobě přidali. Ale dávej si pozor – padne-li kterýkoli z tvých jedinečných agentů v boji, už se nikdy nevrátí. Pokud potřebuješ posily, vezmi své spojence online a spoj síly se svými přáteli v kooperativních misích pro čtyři hráče, endgame výzvách a denních událostech. Naverbuj kohokoli do své legie Tvým spojencem může být kdokoli, třeba drsný pěstní rváč nebo nenápadná stařenka, přičemž každý z nich má vlastní jedinečný příběh, osobnost a schopnosti. Přizpůsob jejich vzhled pomocí obleků a ikonických masek a zvyšuj jejich úroveň v rámci tříd, jako jsou hacker, infiltrátor a násilník. Hackování je tvoje zbraň Ukradni ozbrojené bojové drony, vypusť plíživé spider-boty, sejmi nepřátele v tajnosti za použití pláště pro rozšířenou realitu a použij prostředí plné technologií k ovládnutí města. Hraj podle sebe Zažij opravdové následky svých činů v dynamickém otevřeném světě se zbrusu novým systémem boje na blízko a širokou řadou použitelných zbraní a schopností. Prozkoumej obrovský otevřený svět Navštiv nespočet známých londýnských památek – včetně náměstí Trafalgar Square, věže Big Ben a Londýnského oka – a zapoj se do vedlejších aktivit, jako jsou box holými pěstmi, fotbal ve volném stylu a pouliční u... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

NORMENOR - 29.3.2021  (Hodnocení: 75 %)
Musim říct že Ubisoft,mě v případě této hry překvapil.I přes zjevné negativní očekávání,že hra bude stejný průměr jako předchozí díl,sem zjistil opak.Největší plus je různorodost misí v příběhu.Naopak verbování náhodných postav,mi přišlo celkem zbytečné.Většinu času sem hrál za jednu postavu.Dá se říct že Ubisoft tímto dílem,pochopil potenciál herních možností.





Artwork ke hře Watch Dogs: Legion

Artwork ke hře Watch Dogs: Legion

Artwork ke hře Watch Dogs: Legion

Další obrázky hry Watch Dogs: Legion





Accolades

Další videa hry Watch Dogs: Legion



HODNOCENÍ HRY Watch Dogs: Legion PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Watch-Dogs-Legion-13586/" title="Hodnocení hry Watch Dogs: Legion"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Watch+Dogs%3A+Legion&amp;platforma=pc" alt="Watch Dogs: Legion" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma