Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Watch Dogs 2

Watch Dogs 2

VývojářiUbisoft Montreal Studios
VydavatelUbisoft Entertainment
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieWatch Dogs
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční
MultiplayerSíť (COOP mód)
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání29. 11. 2016
Prodaných kusůpřes 48 293 na Steam
Doba hraníprůměrně 12,7h (nejčastěji 83,3h)
Hodnocení hry (8):
89%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Watch Dogs 2
Watch Dogs 2 nás zavede do San Francisca blízké budoucnosti s novým hlavním hrdinou a pokročilými způsoby hackování. Marcus Holloway je brilantní hacker, který se přidá k tajné hackerské skupině Dedsec, která hodlá vypnout bezpečností systém ctOS 2.0, aby ochránila občany před útlakem a zkorumpovanou vládou. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

NORMENOR - 4.12.2016  (Hodnocení: 85 %)
Odehráno cca.6 hodin,a celková spokojenost 6/10 mise sou rozdělené na několik úkolů což prodlužuje herní dobu.Město je v celku povedené,interakce s okolím je srandovní.Multiplayer je taktéž povedený,když máte kamarády i když hrajete s random hráčema,většina z nich pomůže s misí atd.Přesto že hra je víc náročnější na HW,tak se dá hrát i na menší detaily.Jak sem psal výše sem s Watch Dogs 2 spokojen.

jin.jim - 26.2.2018  (Hodnocení: 90 %)
WD2 se od svého předchůce odlišila snad ve všech směrech, kromě jádra. Stále zůstává úkolem boj proti zločinné korporaci Blume, ale tentokrát se boj rozrůstá do mnohem větších měřítek. Všechno ostatní doznalo změny k lepšímu a WD2 se stala výbornou hrou, u které bych vytknul snad jen ne úplně dobrý jízdní model a přestřelky, které by také potřebovaly ještě trochu poladit.
Na druhé straně chválím krásnou grafiku, ozvučení, hudbu, příběh a postavy (kdyby se objevily i v případném třetím pokračování, bylo by to parádní), mise, délka hry (i s vedlejšími úkoly a aktivitami), různorodost, prostředí, možnosti, různá zařízení, celkový design hry, plynulost, uvěřitelnost světa, možnost volby postupu při misích, jejich rozčlenění do jednotlivých částí (přidává to na uvěřitelnosti), nadčasový námět a jeho perfektní propracování, záporák Dusan Nemec (chvílemi jsem přemýšlel, jestli se tvůrci neinspirovali v českém Dušanu Němcovi) a samozřejmě samotné hackování a s ním i související minihry.

Rozhodně WD2 doporučuji, je to hra vydařená ve všech ohledech, a horší jízdní model a přestřelky, kterým se dá v mnoha v případech i vyhnout, se dají lehce překousnout. Jestliže vznikne třetí díl, bude hodně těžké překonat nastavenou laťku.





Screen ze hry Watch Dogs 2

Screen ze hry Watch Dogs 2

Screen ze hry Watch Dogs 2

Další obrázky hry Watch Dogs 2





Trailer

Další videa hry Watch Dogs 2



HODNOCENÍ HRY Watch Dogs 2 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Watch-Dogs-2-43768/" title="Hodnocení hry Watch Dogs 2"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Watch+Dogs+2&amp;platforma=pc" alt="Watch Dogs 2" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma