Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hryTom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist (PC hra)


Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist

Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist

Vývojáři Ubisoft
VydavatelUbisoft
Distributor v ČRPlayman ČR
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieSplinter Cell
OdkazyOficiální stránky
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
EngineUnreal Engine 2.5
Datum vydání22. 8. 2013
Hodnocení hry (11):
91%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating

Popis PC hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist
Spojené státy mají vojenské zastoupení ve dvou třetinách všech zemí na světě. Skupina nebezpečných států už má tohoto faktu plné zuby a vydala teroristické ultimátum s názvem Blacklist. Jedná se o smrtící odpočet v podobě sílících teroristických útoků proti zájmům Spojených států. Sam Fisher stojí v čele nově vytvořené jednotky Fourth Echelon. Jedná se o tajný útvar zodpovídající se pouze prezidentu Spojených států. Sam musí se svým týmem tyto teroristy najít a zlikvidovat, než se odpočet Blacklistu dostane na nulu. Sam se vrací se svou taktickou vestou a brýlemi a je ještě více smrtící, než kdy dříve. Je jediným tajným agentem s oprávněním pracovat nad rámec zákona. K vyslýchání nepřátel používá nemilosrdné techniky, které mu pomohou dostat se k informacím nezbytným pro zastavení příštího útoku Blacklistu. Sam pronásleduje teroristy ve všech koutech světa a létá z exotických končin do amerických měst a závodí s časem, aby zjistil, kdo za Blacklistem stojí. Ohromující hratelnost je ještě umocněna animacemi vytvořenými technikou motion capture, které dotvářejí filmový zážitek. (Přidal: TradeCZ)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

DonErDyk - 11.9.2013  (Hodnocení: 100 %)
spolu s hitman absolution nejlepsi stealth akce

Rojo Guerrilla 99 - 15.1.2014  (Hodnocení: 100 %)
Naprosto skvělá špionážní hra.Já jako velký fanoušek špionážních her ji musím ohodnotit 100%!Takový agent XIII či Hitman byli sice výborné hry.Ale pokračování této úžasné špionážní hry je jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.Široký výběr zbraní,které lze vylepšit,nebo přikoupit další.K dispozici je také velká nabídka operačního obleku včetně bot,kalhot,trupu apod.Vybrat si můžete mezi různými druhy vybavení,jako třeba noční vidění a tak dále.Dobře provedena je i vaše rozsáhlá základna v letadle.Co se týče hraní,poznal jsem tam mnoho nových útoků a dovedností,takže než jsem se seznámil s ovládáním všeho,tak to trvalo o něco déle než u běžných her.Líbil se mi třeba způsob přesouvaní když jsem se za něčím schovával.Smrtící i nesmrtící útok,také mě překvapilo označování,nejprve jsem si tlačítkem Alt označil cíl a stisknutím tlačítka Ctrl nepřítele přesně zlikvidoval.Dobrou věcí ve vybavení byl také přístroj na vydávání hluku,jenž měl odlákat pozornost nepřátel.
Tato hra je myslím jedna z nejlepších špionážních her co jsem kdy hrál,hodně mile mě překvapila,když jsem ji spouštěl poprvé,tak jsem nečekal že to bude taková pecka!

JackBurda - 11.4.2016  (Hodnocení: 90 %)
Nárat k tradici. Na realistickou obtížnost byla hra ideální. Snad další díl bude v tomto stylu.

Chrobak - 1.9.2015  (Hodnocení: 90 %)
Blacklist patří společně s Chaos Theory k tomu nejlepšímu, co série Splinter Cell přinesla. Ani mě tolik nenadchly nové možnosti v podobě vylepšování Paladina, dokupování nového vybavení nebo plnění vedlejších úkolů. Blacklist má prostě skvěle navržené mise a já si užíval obcházení nepřátel různými nenápadnými skulinkami a v kombinaci se skvělým systémem krytí jsem rozjel dokonalý stealth koncert. A jestli si něco budu hodně dlouho pamatovat, tak je to jedna ultra nechutná scéna téměř v samotném závěru. Takhle blbě se mi před monitorem snad ještě neudělalo...





Screen ze hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist

Screen ze hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist

Screen ze hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist

Další obrázky hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist





Trailer

Další videa hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist



HODNOCENÍ HRY Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Tom-Clancys-Splinter-Cell-Blacklist-15810/" title="Hodnocení hry Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Tom+Clancy%B4s+Splinter+Cell%3A+Blacklist&amp;platforma=pc" alt="Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma