Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Tom Clancy´s EndWar

Tom Clancy´s EndWar

Vývojáři Ubisoft
VydavatelUbisoft
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční
MultiplayerSíť
Datum vydáníBřezen, 2009
Prodaných kusůpřes 83 344 na Steam
Doba hraníprůměrně 7,1h (nejčastěji 2h)
Hodnocení hry (4):
73%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 16 PEGI 16 rating



Xzone

Popis PC hry Tom Clancy´s EndWar
Tématem End War bude třetí světová válka. Dle slov tvůrců bude mít podobu techno-thriller apokalypsy nebo také armageddonu v reálném čase. V bitvách totiž budete ničit světoznámé metropole jako Paříž, Moskva, Washington. Cílem je navodit dojem celosvětového konfliktu a ne pouze lokálních bitev, jak tvůrci vnímají většinu ostatních RTS. Příběh nabízí dvojí příčinu vypuknutí války: jednak je zde mezinárodní nukleární štít sestavený z nespočtu satelitů nesoucích rakety a schopný zastavit letící jadernou hlavici. Díky tomu může třetí světová válka probíhat jen blízko u povrchu, protože jinak by generálové prostě zmáčkli pár červených tlačítek a celý svět by zaniknul v ohni jaderných explozí. Druhou a hlavní příčinou války je globální ropná krize. Navzájem si konkurující ropné společnosti lhaly o velikosti svých zásob, aby získaly lepší a dlouhodobější kontrakty. Teď ale ropa došla prakticky všude a velmoci tak vedou boj o její zbytky. Obě tyto příčiny války v End War jsou převzaty ze stránek současných novin a jde spíše o nepříjemně reálnou vizi, než o fikci. EndWar obsahuje tři základní úrovně hratelnosti. Tou první bude pohled ze satelitu, na kterém uvidíte aktuální rozdělení území, bojové linie a zkrátka celkový stav války. Druhou úrovní je velitelský pohled, ve kterém uvidíte taktickou mapu konkrétního bojiště, na kterém můžete zadávat pokyny svým jednotkám – typicky třeba dvaceti skupinám pěšáků, vozidel nebo letadel, z nichž každá v praxi obsahuje až několik desítek konkrétních vojáků nebo strojů. Poslední úrovní hratelnosti, kde strávíte bezkonkurenčně nejvíce času, je blízký pohled přímo na bojiště – ať je to pěšák nebo třeba pilot letadla. Poslední popisovaný pohled bude tím hlavním, naplňujícím záměr autorů snést v RTS hrách kameru z ptačího nadhledu dolů na zem. (Přidal: daveva)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

daveva - 29.6.2009  (Hodnocení: 70 %)
Zajímavá hra, se zajímavým konceptem. Ovládat hru hlasem je skvělý, co už neni skvělý je fakt, že hra vám občas vůbec nerozumí, takže to řeknete třeba třikrát než to udělá co chce. Hru kazí taky kamera a ten příběh taky nic moc.





Screen ze hry Tom Clancy´s EndWar

Screen ze hry Tom Clancy´s EndWar

Screen ze hry Tom Clancy´s EndWar

Další obrázky hry Tom Clancy´s EndWar





Tom Clancy's EndWar™ HD Trailer

Další videa hry Tom Clancy´s EndWar



HODNOCENÍ HRY Tom Clancy´s EndWar PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Tom-Clancys-EndWar-14654/" title="Hodnocení hry Tom Clancy´s EndWar"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Tom+Clancy%B4s+EndWar&amp;platforma=pc" alt="Tom Clancy´s EndWar" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

20 %

Ano, Xbox Series X

16 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

29 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2507


Hra Warthunder zdarma