Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


The Sims 4

The Sims 4

Olympus
Vývojáři EA Montreal
VydavatelElectronic Arts
Distributor v ČRElectronic Arts
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrSimulátory
MultiplayerNe
ČeštinaCZ Oficiální text v češtině
Datum vydání4. 9. 2014
Prodaných kusůpřes 54 797 na Steam
Doba hraníprůměrně 5,1h (nejčastěji 33,3h)
Hodnocení hry (20):
74%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 3 PEGI 3 rating



Xzone

Popis PC hry The Sims 4
The Sims 4 jsou netrpělivě očekávaným simulátorem života, ve které si s existencí herních postav pohrajete jako nikdy předtím. Ovládejte dokonalejší Simíky s jedinečným vzhledem, povahou i projevy emocí. Posuňte výsledky své tvořivosti na novou úroveň: vytvářejte Simíky pomocí propracovaného nového nástroje Vytvořit Simíka a budujte nádherná obydlí v dotykovém režimu Stavba, který pracuje s celými místnostmi. Prohlédněte si nový obsah v Galerii The Sims 4, přidejte si ho do hry nebo se podělte o vlastní výtvory. Ovládněte mysl, tělo a srdce svých Simíků a objevte nové herní možnosti ve čtvrtích, kde tepe život, a naplňují se vaše příběhy. Dokonalejší Simíci Ve hře The Sims 4 si můžete vytvářet Simíky s jedinečným vzhledem, povahou a projevy emocí.Upravte si jejich vzhled, módní styl, osobnost, dovednosti, pracovní kariéru i styl chůze. Úplně poprvé mohou Simíci pociťovat emoce a také je vyjadřovat. Skutky vás, či jiných Simíků, události nebo předměty ve hře, mohou způsobit, že budou procházet nejrůznějšími emocionálními stavy. Emoce vám nabízejí více variant řešení a příležitostí vytvořit si herní situace se spoustou možností. Bavte se tím, jak se vaši Simíci chovají k ostatním a projevují svou osobnost ve společnosti.Utvářejte mysl, tělo i srdce svých Simíků a prožívejte s nimi ve hře The Sims 4 dosud nepoznané příběhy. Propracované tvořivé nástroje Nástroj Vytvořit Simíka a režim Stavba jsou mnohem propracovanější, snadněji ovladatelné a práce s nimi je zábavnější. Simíky můžete modelovat pouhým dotekem. Jednod... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

TradeCZ - 7.9.2014  (Hodnocení: 85 %)
Simíci opět na scéně!

NORMENOR - 12.9.2014  (Hodnocení: 65 %)
Zatim mám odehráno jen několik hodin.Co se týče interakce je samozřejmě mnohem inteligentnější,simové v podstatě dělaj vše samy,a hráč může v pohodě obsluhovat početnou rodinu s menší námahou.Grafika je podle mého stejná jako v předchozím díle,s rozdílem nenáročnosti na grafiku.Modelace je trochu omezená v komplexnějším slova smyslu.Stavění je také trochu ochuzené o některé prvky např.Máte na výběr jen cca 20 tapet a některé se opakují a jsou vyloženě odfláklé.chybý obývací stěny,a seřazení materiálu podle místností je nepřehledné pro kompletní výbavu.

Zewotanus - 20.9.2014  (Hodnocení: 50 %)
Základní verze je velmi chudá což naznačuje pokračující trend DLC a Datadisků, takže zatím je hra dobrá, ale dle mého je potřeba dodat další obsah a možnosti.

kometakjirka - 17.8.2015  (Hodnocení: 100 %)
Kouzelný simulátor života s výbornou funkcí citů a pocitů. Sice jsou zde prvky, které vypadají trochu futuristicky(např. vlastní raketa či kříženec krávy s rostlinou), ale tyto věci přidávají hře akci a různorodé herní aktivity.

jin.jim - 24.5.2017  (Hodnocení: 80 %)
Co vždycky u The Sims zamrzí, je rozhodně to až ubohé osekání obsahu, který by měl být v základní hře, zde se jedná např. o bazény. Jako datadisky bych přidával různé doplňky, možná mapy atd., nikoli však něco, co už obsahovaly předchozí hry. Navíc v celkovém součtu za dost vysokou částku. Zároveň také platí, že když už to obsáhly datadisky předchozích her, proč je to vydáno i tentokrát touto formou?

Tato recenze platí pro TS2, 3 i 4.

Tak či onak, TS4 je opět skvělou hrou, ač osekanou (opět), která přináší zase nějaké novinky, zejména dobře fungující svět, plynule běžící i na slabších sestavách, hezkou grafiku a také, co oceňuji nejvíce, mnohem mnohem lepší zpracování povah simíků, mnoho dalších aktivit, prací, možností a všeho, nač si vzpomenete.





Artwork ke hře The Sims 4

Artwork ke hře The Sims 4

Obal hry The Sims 4

Další obrázky hry The Sims 4





Další videa hry The Sims 4



HODNOCENÍ HRY The Sims 4 PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/The-Sims-4-29443/" title="Hodnocení hry The Sims 4"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=The+Sims+4&amp;platforma=pc" alt="The Sims 4" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma