Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Spintires: MudRunner

Spintires: MudRunner

Vývojáři Saber Interactive
VydavatelFocus Home Interactive
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieSpintires
OdkazyOficiální stránky
ŽánrSimulátory
MultiplayerSíť
ČeštinaNe
Datum vydání31. 10. 2017
Prodaných kusůpřes 22 467 na Steam
Doba hraníprůměrně 9,1h (nejčastěji 33,3h)
Hodnocení hry (2):
78%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 3 PEGI 3 rating



Xzone

Popis PC hry Spintires: MudRunner
Spintires: MudRunner je ultimátní verze off-roadového hitu Spintires, který prodal přes milion kopií. Naskočte do náklaďáku, zapněte si pásy a vydejte se na trať. Ta není ledajaká, ale jedná se o rozlehlou sibiřskou krajinu a navádět se budete muset jen za pomoci mapy a kompasu. (Přidal: jin.jim)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 21.1.2019  (Hodnocení: 80 %)
Zajímavé pojetí hry, jež sází zejména na vydařenou fyziku a trpělivost hráče, neboť pro netrpělivost a nehračičky zde není místo, zato na trpělivé, kteří jednotlivé mapy dohrají, čeká příjemný pocit slasti a zadostiučinění.
Grafika parádní, fyzika jedna z nejlepších ve hrách, jednotlivá vozidla skvělá a rozličná, přičemž je třeba často využívat jejich kombinací, byť je na pohled jednoduchým úkolem přejet malou říčku, může se zapadnutí krutě vymstít minimálně rozbitím motoru, což sebou váže nutnost přijet s jiným autem, vytáhnout ho, opravit a pak pokračovat. Tyto "zásoby" nejsou neomezené, a proto je třeba s nimi nakládat strategicky. Stejně tak je třeba se strategicky pohybovat po mapě, neboť zde neexistuje žádný fast travel, a na pohled klidná louka s pár kalužemi se může proměnit v bažinaté peklo, z něhož se už nevylížete. Řidký lesík se může stát překážkou při snaze si cestu ulehčit a zkrátit, zvláště bloknete-li si přívěs, který potřebujete ke splnění, a nemůžete ani popojet, natož pak vyjet.
Ozvučení taktéž parádní, podkreslující atmosféru, mise v kampani jsou zajímavé i s vydařenými dílčími cíli. K tomu si přičtěte pravidelnou podporu vývojářů a uživatelských modifikací a máte dokonale vybroušenou hru.

SHRNUTÍ:
Spintires Mudrunner rozhodně není hra pro každého, je spíše určená pro hračičky a trpělivé, za což je odměňuje příjemným pocitem ze splnění. Nabízí nejen vydařenou grafiku, vynikající fyziku, povedené ozvučení, velký vozový park, hromadu misí a map, ale také pravidelnou podporu vývojářů a uživatelských modifikací, díky kterým vám bude zcela jedno, že na mapě nenarazíte na nikoho jiného kromě sebe.





Screen ze hry Spintires: MudRunner

Screen ze hry Spintires: MudRunner

Screen ze hry Spintires: MudRunner

Další obrázky hry Spintires: MudRunner





Spintires: MudRunner - Launch Trailer

Další videa hry Spintires: MudRunner



HODNOCENÍ HRY Spintires: MudRunner PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Spintires-MudRunner-46942/" title="Hodnocení hry Spintires: MudRunner"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Spintires%3A+MudRunner&amp;platforma=pc" alt="Spintires: MudRunner" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma