Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Son of Nor

Son of Nor

Vývojáři stillalive studios
Vydavatelstillalive studios
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrAkční, adventura
MultiplayerSíť, hot-seat (COOP mód)
Datum vydání31. 7. 2014
Prodaných kusůpřes 20 373 na Steam
Doba hraníprůměrně 2,9h (nejčastěji 1,8h)
Popis PC hry Son of Nor
Jako syn Nor, zasvěcený bohyni noci, budeš muset chránit lidstvo pře úplným zničením. Zatímco několik zbylých lidí bylo zatlačeno do kouta na okraji rozlehlé pouštního světa, budeš muset bojovat s Sarahulem, nepřítelem z minulosti. Během svého putování objevíte labyrint tunelů a starobylou, dávno zapomenutou moc, která je dobře střežená hádankami a pastmi. Zanechala je tak neznámá rasa před tisíci lety. Pomocí schopností bohyně Nor, telekineze a terraformace, budeš objevovat svět Noshrac, získáš přístup k novým a tajemnějším silám, budeš bojovat na nepřátelském území a řešit složité hádanky. Jako Syn Nor bude Tvou zbraní celý svět. Využij ho dobře. Herní vlastnosti: Vyber si svou vlastní cestu - pomocí telekineze si probojuj svou cestu, pečlivě připrav pasti, celkově se vyhni boji, nebo spoj své síly se svými přáteli. Pohybuj a utvářej poušť pomocí terraformingu: zvedej a spouštěj písek, získej taktickou výhodu, vytvářej bariéry, nastraž pasti nebo pohřbi celé budovy, abys unikl svým pronásledovatelům. Vyrvi kameny ze stěn kaňonů a házej je na nepřátele nebo použij své telekinetické schopnosti při řešení hádanek. Použít síly jako je oheň a vítr, abys vytvořil silná kouzla. Zkombinuj je a způsob zmatek v řadách svých nepřátel. Můžete hrát v počtu od 1 do 4 hráčů v síťovém režimu nebo na split-screenu, poraz napadající říši Sarahul. Ponoř se v herním světě Syn Nor: nejsou tam žádné prvky uživatelského rozhraní, vše je vytvořeno přiroze... (Zobrazit celý text)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Sliquit - 15.7.2017  (Hodnocení: 65 %)
Son of Nor 2 Jungle Rot je pokračovaní hry Son of Nor kde budete bojovát protí kapelé z Letního Kina kapelý Jungle Rot pokračovaní není vyloučené a vyloučené nebude, v pokračovaní Son of Nor 2 Jungle Rot zažijete 4 Metalový poslech jak skutečně existuje a v Barbuchach probíhá.





Artwork ke hře Son of Nor

Artwork ke hře Son of Nor

Artwork ke hře Son of Nor

Další obrázky hry Son of Nor





Son of Nor Final Release Trailer

Další videa hry Son of Nor



HODNOCENÍ HRY Son of Nor PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Son-of-Nor-36525/" title="Hodnocení hry Son of Nor"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Son+of+Nor&amp;platforma=pc" alt="Son of Nor" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma