Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her

Česká databáze her PC hrySniper Ghost Warrior Contracts (PC hra)


Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts

VývojářiCI Games
VydavatelCI Games
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť
Datum vydání2019
Popis PC hry Sniper Ghost Warrior Contracts
Kontrakty přinášejí dokonale střižené mise s jasným hlavním úkolem a pevně danou peněžní odměnou, s možností bonusových výdělků za plnění vedlejších úkolů. Se stovkami možností likvidace různorodých cílů přivádějí kontrakty herní odstřelování na vrcholnou úroveň. • Ujměte se role placeného kontraktora, nájemného zabijáka, a pokořte své soupeře. • Otevřené kontrakty, odměny i vedlejší mise silně vybízejí k opětovnému hraní, plnění cílů i hromadění odměn a hotovosti nutné k modernizacím. Mějte se na pozoru před dalšími odstřelovači, kteří vaše dokonale rozvržené plány bez rozpaků sabotují. • Pokročilý režim puškohledu nabízí realistický prožitek odstřelování řady různorodých cílů i stovky způsobů zabití. • Přepracované herní rozhraní i průhledový displej vám umožní taktické označení nepřátel určených k likvidaci. • K dispozici máte arzenál nových zařízení, mezi nimiž nechybí drony, dálkově ovládané odstřelovací věže, nálože či jedovatý plyn! • Ukažte své schopnosti plížení a likvidujte protivníky tichým způsobem, což vám přinese odměnu za strategický postup hrou. • Utkejte se s brutální divočinou ruské Sibiře a bojujte o přežití ve sněhem zasypaných horách, bujných lesích i tajných základnách ukrytých na horských svazích. • Pusťte se do online hraní režimů týmového deathmatche na nových a jedinečných mapách, které prověří vaše odstřelovací schopnosti. (Přidal: Redakce)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

jin.jim - 30.12.2019  (Hodnocení: 75 %)
Sice jsem nehrál třetí díl této série, ale oproti prvním dvěma je Contracts obrovským skokem dopředu i díky svému příklonu k Hitmanovskému pojetí. Tomu všemu nasazuje korunu perfektní grafické zpracování, příjemné ozvučení a dabing, možnost vylepšovat postavu a vybírat z několika zbraní a samozřejmě samotné mise, které ač jsou v uzavřenějším prostředí, lze obvykle plnit dle libovůle. K tomu si přičtěte zakázky, které se mohou během misí objevit, a výzvy, a získáte nejen další peníze na vylepšování, ale hlavně další minuty zábavy navíc. A ani příběh není špatný.
Naopak zaslouží zkritizovat délka, protože těch pár misí, co hra nabízí, je opravdu málo, byť to trochu zachraňuje velká znovuhratelnost, ale hlavně umělou inteligenci (stačí čekat, až protivník vyleze z úkrytu) a technický stav. Nejednou se mi stalo, že jsem chtěl přeskočit překážku a místo toho jsem se na ní zasekl bez možnosti úprku (následovalo načtení checkpointu), létající protivníci a jejich zbraně a podvádějící protivníci, kteří si mě kolikrát všimli, i když jsem zastřelil ostřelovače ležícího na střeše daleko od ostatních. A největší tečkou na závěr jsou kulomečníci, kteří jsou schopni Vás provrtat přes celou mapu.
Nebýt těchto převážně technických nedostatků, tak by se jednalo o skoro dokonalou sniperskou hru.

Chrobak - 15.10.2022  (Hodnocení: 80 %)
Slušná stealth/taktická střílečka s otevřenými misemi, které nabízí svobodu ve zvoleném přístupu. Každý může hrát trochu po svém, jak ho baví, což je rozhodně fajn. Technické zpracování je na slušné úrovni. K lepšímu hodnocení mi chyběl zajímavější příběh, který se ale ve hrách podobného ražení objevuje málokdy.





Screen ze hry Sniper Ghost Warrior Contracts

Screen ze hry Sniper Ghost Warrior Contracts

Screen ze hry Sniper Ghost Warrior Contracts

Další obrázky hry Sniper Ghost Warrior Contracts





Sniper Ghost Warrior Contracts - Teaser Trailer PEGI

Další videa hry Sniper Ghost Warrior Contracts



HODNOCENÍ HRY Sniper Ghost Warrior Contracts PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Sniper-Ghost-Warrior-Contracts-50137/" title="Hodnocení hry Sniper Ghost Warrior Contracts"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Sniper+Ghost+Warrior+Contracts&amp;platforma=pc" alt="Sniper Ghost Warrior Contracts" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2328


Hra Warthunder zdarma