Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Nexuiz

Nexuiz

Vývojáři Illfonic
VydavatelTHQ
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
OdkazyOficiální stránky
ŽánrStřílečky
MultiplayerSíť
EngineCryEngine 3
Datum vydání10. 5. 2012
Prodaných kusůpřes 314 855 na Steam
Doba hraníprůměrně 1,1h (nejčastěji 0,3h)
Hodnocení hry (3):
55%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 12 PEGI 12 rating

Popis PC hry Nexuiz
Nexuiz je staršia multiplayerová FPS akcia updatnutá na Cryengine 3. Oonúka boje dvoch strán v 4 vs 4 deathmatchoch v deviatich arénach. Bojovníkom pomáha stovka mutátorov ako Jetpacky, Uber-Nuke, Big Head Mode a ďalšie. Môžu využívať aj úpravy vo fyzike ako napríklad Low Gravity. (Přidal: radosquo)

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

gameover - 5.1.2013  (Hodnocení: 65 %)
Nexuiz jsem měl možnost zdarma vyzkoušet během free weekendu na Steamu. V podstatě je to Unreal Tournament (v mém případě spíš Quake 3 Arena, protože jsem UT nehrál) na CryEnginu 3. Hra tedy vypadá dobře, ale nijak oslnivá mi grafika nepřišla. Pro osvěžení konceptu jsou zde přidány tzv. mutátory, které po sebrání mohou změnit běh hry a vy si vybíráte ze 3 možných, který chcete použít. Mohou ovlivnit vás, váš tým, nebo všechny hráče (např. všichni skáčou; vidíte spoluhráče po celé mapě,..). Lze zvýšit pravděpodobnost výskytu jednotlivých mutátorů přidáváním nasbíraných bodů.

Hra jede ve vysokém tempu a je často obtížně dát třeba někomu headshot sniperkou. Jinak ale nic nového nečekejte, stejně jako v Quake Aréně zde sbíráte různé zbraně, štíty, zdraví a munici, běháte po futuristické mapě s teleporty a "pružinami" a snažíte se zabít co nejvíc nepřátel/ šlohnout jim vlajku. Naštěstí má hra nastavenou rozumnou cenu 10 eur, na druhou stranu zde není singleplayer, pouze boti. Hra trpí i pár bugy včetně nestability a zamrzání, dále jsou zde asi dost prázdné servery, což nemůžu úplně posoudit, protože v době free weekendu hru samozřejmě zkoušelo mnohem víc lidí. Hra zkrátka nepřináší nic revolučního a může potešit ty, kteří si chtějí zahrát graficky renomovanou Quake 3 Arenu.





Screen ze hry Nexuiz

Artwork ke hře Nexuiz

Obal hry Nexuiz

Další obrázky hry Nexuiz



HODNOCENÍ HRY Nexuiz PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Nexuiz-15601/" title="Hodnocení hry Nexuiz"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Nexuiz&amp;platforma=pc" alt="Nexuiz" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

27 %

Celkem hlasů: 2210


Hra Warthunder zdarma