Titanfall

CDH.cz - hry na PC, PS, XBOX - Česká databáze her


Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition

Vývojáři Hangar 13
Vydavatel2K Games
Typ hrySamostatná hra
LicencePlacená hra - porovnat ceny eshopů
Herní sérieMafia
ŽánrAdventura
ČeštinaCZ Oficiální dabing v češtině
Datum vydání25. 9. 2020
Prodaných kusůpřes 38 672 na Steam
Doba hraníprůměrně 11,5h (nejčastěji 66,7h)
Hodnocení hry (7):
88%

HvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdičkaHvězdička




PEGI 18 PEGI 18 rating



Xzone

Popis PC hry Mafia: Definitive Edition
MAFIA: DEFINITIVE EDITION Mafia: Definitive Edition vypráví o příběhu Tommyho Angela, tvrdě pracujícího taxikáře, který se snaží protloukat americkým městem Lost Heaven kolem roku 1930. Jedné osudové noci se Tommy nechtěně zaplete s italskou mafií, která mu ukáže život plný odměn tak vysokých, že je nedokáže ignorovat. Nyní je součástí brutálního světa organizovaného zločinu a vykonává kšefty pro organizaci Dona Salieriho, která válčí s krutou zločineckou rodinou Morello. Jako Tommy si budete muset udělat jméno ve zrádném podsvětí Lost Heaven, kde není všechno tak, jak se zdá – včetně toho, kdo jsou doopravdy vaši přátelé a nepřátelé. KOMPLETNÍ REMAKE Mafia: Definitive Edition není jen přímý port původní hry Mafia na moderní platformy, je to věrný remake, který obohacuje klasiku z roku 2002 v každém směru a přináší zážitek, který je ještě lepší, než si pamatujete. Nádherná prezentace se strhující grafikou ve 4K/HDR a úžasným hudebním doprovodem s původními nahrávkami vdechuje nový život této vizi organizovaného zločinu v Americe 30. let 20. století. Živoucí filmové předěly prezentují děj hry Mafia jako nikdy dřív. Tommyho poutavý příběh je věrně zachycen a rozšířen a nabízí vhled do postav, do kterých jsme v původní hře jen nakoukli. Podmanivá hratelnost byla aktualizována, aby zabavila nováčky i fanoušky staré školy, díky novým vlastnostem, jako je třeba větší Lost Heaven, které můžete prozkoumat, přídavek motorek jako nového typu vozidel, sběratelské předměty a spousta dalších. © 2020 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTW... (Zobrazit celý text)

Pridat.eu Sdílet
Fanstránka série her Mafia

Přidat komentář - ohodnoťte tuto hru

Hanyse.k - 24.3.2021  (Hodnocení: 90 %)
Remake klasické Mafie, je to velice dobrá hra, pěkná grafika, zdařilý jízdní model vozidel, poutavý příběh. Moc se mi ve hře nelíbí hudba a taky mohla být hra delší. Hratelnost je taky moc dobrá.

TradeCZ - 25.11.2020  (Hodnocení: 90 %)
Tak tohle je nářez. Původní hru jsem nehrál a těšil jsem se, že si konečně budu moci vyzkoušet zahrát legendu v novém hávu...

kesitam - 16.1.2023  (Hodnocení: 90 %)
Klasika v novém kabátku. Ovšem je dost oříznutá oproti klasické Mafie the Lost Heaven. Chybí mise pro Bertoneho, jízda je osekaná a vesměs místo nich skočí hned cutscéna, jízdní model je dosti jednoduší oproti původní verzi a to i v režimu simulace. Střílení mi přijde také dosti zvláštní. V původní verzi mi teda vystačil jeden zásobník na mnohem víc npc. Chybí žlutý Peet a v jízdě již krom exotických vozidel, již není systém vydělávání tudíž krom ježdění už je to takové no nevím.. Jinak zbraně se dají sehnat jen v Salieriho baru (který se ihned po spuštění hledání uzamkne a není šance se tam již pro munici dostat), nebo po zastřelení policisty. V areálu Salierioho baru se nedá běhat. Ralf již vás nebude učit jak se dostat do jednotlivých aut a proto již nezažijete Tomovu hlášku ''Tak do tohohle toho se ještě nedostanu'' Abych to jen nehanil tak se mi líbí přidání garáže a možnost měnit barvy aut. I když výstava všech v aut v garáži by nebyla na škodu. Paleta aut mi osobně teda příjde větší, než byla původní a také brát si auto do misí dle svého výběru (krom vyjímek ) bylo vcelku fajn. Grafika je top, až na lehce nešťastnou paletu barev. Musím také pochválit v režimu jízda možnost si zazávodit na okružní dráze s jakýmkoli vozidlem. Dabing je skvěle zpracovaný a pan Rychlý/Paulí to zvládl dokonale a pan Vašut to na svůj věk vcelku obstojně taky zvádl i když ze začátku to byl trochu nezvyk, jelikož jej již krapánek starší než Tommy. Příběh ještě trošku víc rozvinul zákulisí Tommyho života a to mi přišlo vcelku fajn. Jelikož je hra nová, tak má také více vychytávek, ať už to jsou zprávy v rádiu dle toho co se ve hře stalo, nebo lidé povídající si venku, nebo hlasající prodavači novin. Hru bych určitě doporučil všem, kteří příběh neznají a i těm, kteří již hráli původní verzi. Btw. na konci má být "Přátelství je sračka" a ne ty nesmysly o rodině. :)

necisty - 6.10.2023  (Hodnocení: 90 %)
Po značném zklamání ze trojky je DE první legendární Mafie opravdu úctyhodným remakem, který si tato hra jednoznačně zasloužila. Bylo až neuvěřitelné se prohánět tím starým známým městem v moderním kabátě. Sice pár detaily trochu jiné, ale stále krásné. Z počátku mrzelo značné osekání honiček s pochybnými manévry, kdy se až příliš lehce ztratíte nepřátelům, ale těch se později nabažíte víc než dost. A když na vás na konci mise na venkově policajti nasadí obrněný tank, tak vyprsknete a uznáte, že tehdy bylo potřeba více honiček a teď asi bazuku. Přestože se děj drží pevné kostry, tak se každá postava chová trochu jinak a je velmi zajímavé to sledovat. Jen tu romantickou scénu se Sárou tam klidně dát mohli. Je tam strašně moc nových prvků, které původní hru přetahují nad dokonalost - přetahují - protože ona už byla dokonalá. Co možná trochu škodilo, bylo doplňování zdraví, pokud jste úplně na minimu, a časté lékárničky. Galerie tak šla dohrát i s jedním úmrtím. To byl tehdy jiný level náročnosti, kdy jste to museli celé zaběhnout na jednou. Celkově jsem strašně rád, že se do toho pustili a vážně to neposrali. Zachovali původní hudbu a pro nás znovu zařídili kvalitní dabing i s některými původními. Závěr mě znovu dojímal a překvapil, že tam skutečně dali ty dvě známé tváře. Myslel jsem, že to byly jen fanouškovské dohady. Nebo je tvůrci poslechli?





Screen ze hry Mafia: Definitive Edition

Screen ze hry Mafia: Definitive Edition

Screen ze hry Mafia: Definitive Edition

Další obrázky hry Mafia: Definitive Edition





Porovnání původní a nové Mafie

Další videa hry Mafia: Definitive Edition



HODNOCENÍ HRY Mafia: Definitive Edition PRO VÁŠ WEB


CDH.cz




<a href="https://www.cdh.cz/pc/Mafia-Definitive-Edition-55247/" title="Hodnocení hry Mafia: Definitive Edition"><img src="https://www.cdh.cz/api.php?hra=Mafia%3A+Definitive+Edition&amp;platforma=pc" alt="Mafia: Definitive Edition" width="160" height="31"></a>


Přihlaste se

Jméno:
Heslo:
Pamatovat

Nejnovější obrázky

Stormshot
Stormshot
Stormshot
Hawked
Hawked

Anketa

Plánujete pořízení nové konzole?

Ano, PlayStation 5

19 %

Ano, Xbox Series X

15 %

Ano, Nintendo Switch

8 %

Ne, vystačím si s PC

31 %

Ne, hraji na mobilu

28 %

Celkem hlasů: 2267


Hra Warthunder zdarma